Rahat bir ilişki !!!

okurken kan beynime sıçradı bu nasıl bi erkek?? seni ne sanmış yaa resmen beni seviyosan bana bunları ver seni seveyim vermiyosan bırak gideyim demiş o resmen seni sevmemiş sadece kullanmak istemiş ve iyikide bu şekilde aşşağlık cümlelerle kendini belli etmiş. hayırlı başın varmış ve iyiki şeytana uymamışsın. kurtulmuşsun böyle bi karaktersizden ...

aslinda bozuk niyetini bu kadar acik sekilde dile getirmesi cok guzel oldu
en azindan rengini belli etti
bu konuda kendini sansli say

ve senide kutlarim kendini kullandirmayip
saf asiklari oynamadigin icin

rahat iliski sinirsiz cinsellik
sorumsuzca gidip kalmalar
e aileler neci?
bunu dusunemeyecek kadar buyumemis
ve bunlari isteyecek kadar sevmemis seni demekki..

sana layik cok daha olgun ve sorumluluk sahibi
gercek erkeklerle karsilasirsin umarim

Verilmiş sadakan varmış,kurtulmuşsun.Hiç üzme kendini,o kadar gençsin ki. Düşünme bile sözlerini. Ha birde demiş ya sana en güzeli senin kimi diye. Olurda konuşursanız söyle evet en güzeli senin ve ona vermeye değmez. Ne kadar güzel bak bir aile düzenin var.Bu senin hayattaki en büyük artındır. Çok iyi insanlarda var dünyada ve inanıyorum bu bilinçle doğru bir seçim yapıp mutlu olacaksın.Bir yıl emek vermişsin onu da bir sınav olarak düşün üzme kendini.

yuhhhh öküze bak hele sendeki nie bu kadar değerli öylemi?sendeki nie bu kadar değersiz önune gelenle birlikte oluyosun deseydın .....off cok sinir oldum
rahat ilişki istiyo sıkıldıgında baska bırıyle bırlıkte olcak sonra gerı döncek karsısındakı ınsan zaten salaktı ya arkadasım hiç üzülme kurtulduguna sevin böyle bi adam sana mutluluk veremez ancak üzüntü bırakır

Rahat bir ilişki istiyorsa beyefendiyi rahat bırak ve hayatından çık...Daha fazla ne isterim diye düşünerek yormaz kendini

Son düzenleme:
Bence de kurtulduğuna sevin bu adam emin ol seni gerçekten sevmemiş yoksa seven adam bir takım şeyelre katlanırdı. Bu tamamen kendi çıkarını düşünmüş her olayda. :34:

Valla isteyen istediğini yaşar.. Kapıyı göstermekle iyi etmişsin... Küçük bir kız değilsin, isteseydin cinselliği de yaşayabilirdin, ama buradaki tek şey "senin istemen". Öyle evlilikte bekaret bozulur ancak düşüncesinde biri kesinlikle değilim ancak gene de bir üniversiteyi bitirip işini eline alıp neyi kiminle yaşayacağına karar vermen daha doğru bana kalırsa, aileni de üzmemen açısından... Doğru kişi olsaydı seni zorlamaz, böyle saçma sapan bir teklifte bulunmazdı, maalesef memlekette öküz çok, bu da onlardanmış işte... Salla gitsin...

Son düzenleme:
neden vermiyosun ne demek yaa :60: arkadaşım seni çok takdir ettim gerçekten. çoğu genç kız seviyorum diye erkek arkadaşının isteklerine boyun eğer ondan sonra 3. sayfa trajedileri..Allahtan sen kafanı kullanmışsın oyuna gelmemişsin. adamın niyeti belli, seni sevdiği falan yok, bungün senle biraz oyalancak, yarın başkasıyla..ondan sonra iş evlenmeye gelince de eline erkek eli değmemiş kız arıcak. keşke sen ona sorsaydın bi de insan sevdiği insanı böyle zorlar mı diye.

cok enterasan.. okurken tüylerim ürperdi.. ne demek miş ya .. seceneğe bak ya rahat ol yada ayrıl .. yokmu bu adamın bacısı anası bilmem nesi.. nasıl bir düşünce.

benim eşim elimi tutarken titrerdi.. ben ondan daha rahattım..bi erkek sevdiği kadına kırılacak eşya gibi bakar.. üstüne titrer incinir diye korkar.. bu adam zaten sana göre değilmiş.. bence en hayırlısı olmus.. ona 3.şans değil 2. sans bile fazla gelmiş.. kurtulmussun tatlım verilmiş sadakan varmıs..

sizi kullanmak istemiş.iyi ki yol yakınken ayrılmışsınız.bir daha geri dönmeyin.siz dünyanın en güzel kızı değilseniz o da dünyanın en yakışıklı erkeği değildir.madem sizi bu kadar çok yanında istiyor o zaman evlensin sizinle zaman problemide olmaz.ama onun niyeti bozuk galiba.

Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki bu kendini bilmez insandan ayrılmışsınız.
Geçmiş olsun :71:

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Herkesin yazdıklarını okudum. Teşekkür ederim herkese. Herkes aynı fikir de, ben de öyleyim. Bu saatten sonra saflık yapıp ona dönemeyecek kadar uyandım maalesef. Affetmek istesem, tutup da affedebileceğim bir tarafı yok. İş kabalıkta değil, terbiyesizlikte değil, yerin dibinde artık. Beni çok yanında isteyen adam , evlenmek ister. Evlenmeyi bekler. Ama bu, öyle değil. Bana evliliğin konusunu açmadı hiç. Ve bana, seni seviyorum ama seni senin beni sevdiğin kadar sevmiyorum. Dağları delmem senin için ,Çok sevmiyorum dedi.Sonra da kalkıp, benim içiin değerlisin özelsin farkın var diğerlerinden filan. Ben onu hiç anlamadım. Buraya da bu başlığı bundan açtım. O benim, tüm söylediklerini yutacağımı sandı. Yoksa kimse bu kadar açık konuşmaz. Ama bu cümleleri duyarken inanın bana, ondan çok kendimden nefret ettim. Bir yorum yapan kişi aile düzenin var demiş. Benim annemle babam ayrı. Ben bi anneme gider kalırım bi babama. Arada sırada arkadaşlarımda kalıyorum. O da bunu bildiği için derdi, arkadaşıma gidiyorum de bize gel. İnanın bana istesem yapardım. Ama sorumluluklarımı unutamadım. Sorumsuz biri olamıyorum. Yani oturduğu yer, merkeze baya uzak. Hadi ben evine gittim, bana bişey yapmasına izin vermedim. Yani o noktayı geçiyorum bile düşünün. Ama diyorum ya evin içinde bana bişey olsa, ölsem kalsam.. Gazetelerde çıkmıcak mı,tüm akrabalar dostlar öğrenmicek mi? Bu kız nerdeyken öldü? Bir erkeğin evinde... Bunu istemezdim. Babamın o an hissettiklerini bilmek istemezdim. Babama anneme o şeyi yaşatmazdım.Hep bunu düşündüm daha çok.

Herkesin yazdıklarını okudum. Teşekkür ederim herkese. Herkes aynı fikir de, ben de öyleyim. Bu saatten sonra saflık yapıp ona dönemeyecek kadar uyandım maalesef. Affetmek istesem, tutup da affedebileceğim bir tarafı yok. İş kabalıkta değil, terbiyesizlikte değil, yerin dibinde artık. Beni çok yanında isteyen adam , evlenmek ister. Evlenmeyi bekler. Ama bu, öyle değil. Bana evliliğin konusunu açmadı hiç. Ve bana, seni seviyorum ama seni senin beni sevdiğin kadar sevmiyorum. Dağları delmem senin için ,Çok sevmiyorum dedi.Sonra da kalkıp, benim içiin değerlisin özelsin farkın var diğerlerinden filan. Ben onu hiç anlamadım. Buraya da bu başlığı bundan açtım. O benim, tüm söylediklerini yutacağımı sandı. Yoksa kimse bu kadar açık konuşmaz. Ama bu cümleleri duyarken inanın bana, ondan çok kendimden nefret ettim. Bir yorum yapan kişi aile düzenin var demiş. Benim annemle babam ayrı. Ben bi anneme gider kalırım bi babama. Arada sırada arkadaşlarımda kalıyorum. O da bunu bildiği için derdi, arkadaşıma gidiyorum de bize gel. İnanın bana istesem yapardım. Ama sorumluluklarımı unutamadım. Sorumsuz biri olamıyorum. Yani oturduğu yer, merkeze baya uzak. Hadi ben evine gittim, bana bişey yapmasına izin vermedim. Yani o noktayı geçiyorum bile düşünün. Ama diyorum ya evin içinde bana bişey olsa, ölsem kalsam.. Gazetelerde çıkmıcak mı,tüm akrabalar dostlar öğrenmicek mi? Bu kız nerdeyken öldü? Bir erkeğin evinde... Bunu istemezdim. Babamın o an hissettiklerini bilmek istemezdim. Babama anneme o şeyi yaşatmazdım.Hep bunu düşündüm daha çok.

Canım benim:) Annenle babanın ayrı olması senin düzensiz yaşaman anlamına gelmez.Daha güzel bir durum var ki ebeveynlerin ayrı olmalarına rağmen sana ailene bağlı kalmayı,onlara sahip çıkmayı ve üzmemeyi öğretmiş.Dediğin gibi istesen çok şeyi yapacak durumdasın ama yapmaman yani aileni kandırmaman seni çok iyi yetiştirdiklerini gösteriyor.Aileni can-ı gönülden kutluyorum.Seninde bahtın açık olsun inşallah karşına değerini bilecek biri çıkar:3:

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için... Umarım bu güzel dileklerinden daha güzel bir hayatın olur. :)))

arkadaşım valla çok geçmiş olsun. tez elden olmasa da, niyetini belli etmiş gayet açık şekilde. en güzelini yapmışsın yollarını ayırmakla.. umarım karşına sana layık, gerçekten seni sevdiği için seninle olacak insanlar çıkar..

arkadaşım valla çok geçmiş olsun. tez elden olmasa da, niyetini belli etmiş gayet açık şekilde. en güzelini yapmışsın yollarını ayırmakla.. umarım karşına sana layık, gerçekten seni sevdiği için seninle olacak insanlar çıkar..

Teşekkür ediyorum çok :)

tebrik ediyorum sizi,aşığım diyerek her haltı yiyenlerin mantar gibi türediği şu zamanda ne kadarda erdemli davranmışsınız..

umarım üzüntülerinizden sıyrılır size uçkuruyla değil gönlüyle bakan biriyle karşılaşırsınız er geç..

Back
X