- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Kaç yaşlarındalar kardeşlerin ?
Öyle yapiyorum gecen hafta mesela oglumu uyuttum cocuk odasinda basinda durdum dönüp düser diye kimse yanima gelmedi annemde dahil istenmiyorum galibaSiz gidince hep oglunuzla ilgilenin, hem gelmedin diyemezler, hemde oglunuz surayi burayi elledi diyemezler
Yeğenin fotoğrafını çekip sosyal medyaya atmak içindir ( :20,12, en kücügü 8yasinda ona ztn bisey diyemem 12yasindakinede küsmem ama ariyor abla gelinsene yigenimi özledim diyorlar gidiyorum Tel den ayrilip yüzüme bakmiyorlar
Gitmeyincede niye gelmiyorsun oluyor cok kiriliyorum istenmeyen gelin gibiSen de gitme bir daha. Komşu muamelesi yapıyorlar anlaşılan sana. Sen de komşu gibi davran.
E o zaman da lafı yapıştır böyle davranıyorsunuz istenmeiğim yerde olmam de.Gitmeyincede niye gelmiyorsun oluyor cok kiriliyorum istenmeyen gelin gibi
gelin dediniz geldik yüzümüze bakan yok deseneGitmeyincede niye gelmiyorsun oluyor cok kiriliyorum istenmeyen gelin gibi
20,12, en kücügü 8yasinda ona ztn bisey diyemem 12yasindakinede küsmem ama ariyor abla gelinsene yigenimi özledim diyorlar gidiyorum Tel den ayrilip yüzüme bakmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?