rahat edemiyorum

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
Selam hanimlar
bnm derdim ailemin yanina geldigimde rahat edemiyorum. Kardeslerim hic benimle konusmuyor oglum 13aylik yürüyor cok hareketli aman tvyi elleyecek aman Telefon mu elleyecek diye korkuyorlar. Hep dile getiriyorlar. Yada oglumu alip sevmiyorlar ben oynuyorum oglumla ordada. Isleri gücleri tv Telefon Facebook instagram.
Gercekten gelmek istemiyorum gelmedigim zamanda niye gelmiyon oluyor... söylesemmi söylemesemmi rahat edemedigimi...

Ee gel diyorsunuz geliyoruz sonra yüzümüze bakmıyorsunuz ...diyebilirsin mesela.
Bir daha gelmiyorsun derlerse,gelince kıymeti olmuyor diyebilirsin.Her şekilde sitem etmeye hakkın var bence.

Yeğen özleyen buyursun kendi gelsin, telefonunu da getirmesin gözünüz telefon varken yeğen görmüyo de

Bir süre gitmeyin ve niye gelmiyorsun diye sorduklarında içinizdekileri söyleyin bence, yoksa kendinizi yer bitirirsiniz.

20,12, en kücügü 8yasinda ona ztn bisey diyemem 12yasindakinede küsmem ama ariyor abla gelinsene yigenimi özledim diyorlar gidiyorum Tel den ayrilip yüzüme bakmiyorlar

hepsi daha cocukmus ama yinede hem cagirip hemde 10 dakka bile ayirip bebekle oynamiyorlarsa garip tabiki....

Baya garipmiş,üzüldüm adınıza.
Ben gittiğimde oğlumu görmüyorum bile hepsi başında onunla ilgileniyorlar.
Sizce kasten mi yapıyorlar?
Ben olsam alınır bir daha gitmezdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…