- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
oğlunuzun en tatlı zamanlarıdır şimdi onunla ilgilenmeyip başka şeylerle ilgileniyorlarsa ayıp ediyorlar. Gitmeyin bir süre. Neden gelmiyorsun diye sorduklarında söylersin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idare edin bence birde siteminizi eksik etmeyin ozluyorlardir da yaninizda olunca rahat davraniyorlardir...saka yollu gelmem bir daha bak yaparim seklinde tehtidinizi yapin bence ama ilgi alakayi kesmeyin mutlaka gidin akraba ziyareti sart, birde genclik olunca tabi onlarda abla olarak olgunluk size duser ki herkesin sevgi gostermesi farkli20,12, en kücügü 8yasinda ona ztn bisey diyemem 12yasindakinede küsmem ama ariyor abla gelinsene yigenimi özledim diyorlar gidiyorum Tel den ayrilip yüzüme bakmiyorlar
Baya garipmiş,üzüldüm adınıza.
Ben gittiğimde oğlumu görmüyorum bile hepsi başında onunla ilgileniyorlar.
Sizce kasten mi yapıyorlar?
Ben olsam alınır bir daha gitmezdim...
20,12, en kücügü 8yasinda ona ztn bisey diyemem 12yasindakinede küsmem ama ariyor abla gelinsene yigenimi özledim diyorlar gidiyorum Tel den ayrilip yüzüme bakmiyorlar
Söyleyim cok kafama takiyorum fazlalik gibi görüyorum kendimiAblacım söyle bence ben üzülüyorum siz böyle yapınca de bende 17 yaşında aynı şeyi yapıyodum ablama o kadarda değil aslında ablamı gider öper yiğenimide çok severdim ama bazen elimden telefonu bırakmaz telefonla uğraşmak için yiğenimi ablama verirdim ama şimdi aklım olsa bide uzağım çok onlardan asla teli ellemez kendimi aileme adardım. Sizde söyleyin biraz farkına varsınlar.
Yaa benim ablamda öyle hissedip ağlamıştı bi kere içim parçalanmıştı... Söyle bilsinlerSöyleyim cok kafama takiyorum fazlalik gibi görüyorum kendimi
Selam hanimlar
bnm derdim ailemin yanina geldigimde rahat edemiyorum. Kardeslerim hic benimle konusmuyor oglum 13aylik yürüyor cok hareketli aman tvyi elleyecek aman Telefon mu elleyecek diye korkuyorlar. Hep dile getiriyorlar. Yada oglumu alip sevmiyorlar ben oynuyorum oglumla ordada. Isleri gücleri tv Telefon Facebook instagram.
Gercekten gelmek istemiyorum gelmedigim zamanda niye gelmiyon oluyor... söylesemmi söylemesemmi rahat edemedigimi...
Aminnn tesekkürler Allah yigeninize uzun ömürler versin.Allah bağışlasın evladınızı,bi tanecik yiğenim var deli oluyorum ona 1 buçuk yaşında çokkkk seviyorum kendi çocuğum olursa yiğenimden çok sevemem heralde falan diyorum,ama bence sizin durum farklı kardeşlerinin yaşları küçük,tam deli çağındalar hoş görülcek yaştalar,internet bende face bağımlısıydım geçenlerde dondurdum geri dönmemek adına herkesi sildim resimlerimi de ,1 günde değişti hayatım meğer benim ne çok vaktim varmış akşam olmuyor resmen vakit geçmiyor,diğer günler su gibi geçiyordu,birde artık daha az rüya görüyorum ve daha az stresleniyorum.Darısı kardeşlerinin başına![]()