rahat edemiyorum

oğlunuzun en tatlı zamanlarıdır şimdi onunla ilgilenmeyip başka şeylerle ilgileniyorlarsa ayıp ediyorlar. Gitmeyin bir süre. Neden gelmiyorsun diye sorduklarında söylersin.

20,12, en kücügü 8yasinda ona ztn bisey diyemem 12yasindakinede küsmem ama ariyor abla gelinsene yigenimi özledim diyorlar gidiyorum Tel den ayrilip yüzüme bakmiyorlar
Idare edin bence birde siteminizi eksik etmeyin ozluyorlardir da yaninizda olunca rahat davraniyorlardir...saka yollu gelmem bir daha bak yaparim seklinde tehtidinizi yapin bence ama ilgi alakayi kesmeyin mutlaka gidin akraba ziyareti sart, birde genclik olunca tabi onlarda abla olarak olgunluk size duser ki herkesin sevgi gostermesi farkli

Baya garipmiş,üzüldüm adınıza.
Ben gittiğimde oğlumu görmüyorum bile hepsi başında onunla ilgileniyorlar.
Sizce kasten mi yapıyorlar?
Ben olsam alınır bir daha gitmezdim...

Bende cok aliniyorum ama bsy diyemiyorum bikere kaynanama biraktim oglumu geldim annemlere kiyameti kopardilar nerdeyse

20,12, en kücügü 8yasinda ona ztn bisey diyemem 12yasindakinede küsmem ama ariyor abla gelinsene yigenimi özledim diyorlar gidiyorum Tel den ayrilip yüzüme bakmiyorlar

Bence sitemkar bir şekilde söyle 'ben sizi görmeye geliyorum, siz yüzümüze bile bakmıyorsunuz. İki laf etmekten acizsiniz' diye.

Oglum dagitiyor heryeri kesfediyor basedemiyorum ayyy bu heryeri desmeye baslamis vs diyor rahatsiz oluyorlar belli

Ablacım söyle bence ben üzülüyorum siz böyle yapınca de bende 17 yaşında aynı şeyi yapıyodum ablama o kadarda değil aslında ablamı gider öper yiğenimide çok severdim ama bazen elimden telefonu bırakmaz telefonla uğraşmak için yiğenimi ablama verirdim ama şimdi aklım olsa bide uzağım çok onlardan asla teli ellemez kendimi aileme adardım. Sizde söyleyin biraz farkına varsınlar.

Ablacım söyle bence ben üzülüyorum siz böyle yapınca de bende 17 yaşında aynı şeyi yapıyodum ablama o kadarda değil aslında ablamı gider öper yiğenimide çok severdim ama bazen elimden telefonu bırakmaz telefonla uğraşmak için yiğenimi ablama verirdim ama şimdi aklım olsa bide uzağım çok onlardan asla teli ellemez kendimi aileme adardım. Sizde söyleyin biraz farkına varsınlar.
Söyleyim cok kafama takiyorum fazlalik gibi görüyorum kendimi

Evet özellikle küçük çocuk olunca rahatsız oluyolar malesef. Sende gitme mecbur kalmadıkça,bi akraban veya başka misafirler olduğunda git. Hem canın sıkılmaz o zaman orada hemde arada kaynar gidersin hoş bi durum değil ama öyleyse böyle davranıcan...:KK69:

Yanlis anliyosundur. Yabanci gibi gorduklerinden degil aksine aileden hala kopmadigini dusundukleri icin o kadar rahatlar.

Selam hanimlar
bnm derdim ailemin yanina geldigimde rahat edemiyorum. Kardeslerim hic benimle konusmuyor oglum 13aylik yürüyor cok hareketli aman tvyi elleyecek aman Telefon mu elleyecek diye korkuyorlar. Hep dile getiriyorlar. Yada oglumu alip sevmiyorlar ben oynuyorum oglumla ordada. Isleri gücleri tv Telefon Facebook instagram.
Gercekten gelmek istemiyorum gelmedigim zamanda niye gelmiyon oluyor... söylesemmi söylemesemmi rahat edemedigimi...

evlatlık mısın acaba ? :KK45:

Daha düşünüyormusun tabikide söyle hep senmi üzüleceksin gerileceksin resmen işkence ona göre sende hareket edersin

Allah bağışlasın evladınızı,bi tanecik yiğenim var deli oluyorum ona 1 buçuk yaşında çokkkk seviyorum kendi çocuğum olursa yiğenimden çok sevemem heralde falan diyorum,ama bence sizin durum farklı kardeşlerinin yaşları küçük,tam deli çağındalar hoş görülcek yaştalar,internet bende face bağımlısıydım geçenlerde dondurdum geri dönmemek adına herkesi sildim resimlerimi de ,1 günde değişti hayatım meğer benim ne çok vaktim varmış akşam olmuyor resmen vakit geçmiyor,diğer günler su gibi geçiyordu,birde artık daha az rüya görüyorum ve daha az stresleniyorum.Darısı kardeşlerinin başına :KK48:

istemez olurlar mı hiç canım. annen o senin. düşün sen kendi bebeğine şuan nasılsan o da sana öyleydi. kollarında büyüdün nasıl istemez? bence seni hala o evden biri gibi görüyolar çok rahatlar ondan oluyodur.

mesela şuan evli değilim ailemle yaşıyorum doğal olarak. odama çekilip saatlerce bilgisayarda takılsam annem yanıma taa yatarken uğrar hatta bazen yatarken de uğramaz :KK70:

ya da şuan kardeşim de sizin kardeşler gibi deli çağlarındalar sürekli sosyal medya telefon falan. hiç gelip abla nasılsın napıyosun demez aynı evin içinde :)

ama şuan hiç alınmıyorum istenmediğimi de düşünmüyorum. yarın bi gün evlenip barklanıp sonra bu eve geldiğimde böyle yaptıklarında niye istenmediğimi düşüneyim ki? evlenmeden önce hep diz dize mi oturuyoduk sanki derim :))

hem rahat ol evlenmiş olabilirsin ama orası baba evi ya senin de evin orası. sana misafir muamelesi yapıp arkanda mı gezsinler sürekli :)

Allah bağışlasın evladınızı,bi tanecik yiğenim var deli oluyorum ona 1 buçuk yaşında çokkkk seviyorum kendi çocuğum olursa yiğenimden çok sevemem heralde falan diyorum,ama bence sizin durum farklı kardeşlerinin yaşları küçük,tam deli çağındalar hoş görülcek yaştalar,internet bende face bağımlısıydım geçenlerde dondurdum geri dönmemek adına herkesi sildim resimlerimi de ,1 günde değişti hayatım meğer benim ne çok vaktim varmış akşam olmuyor resmen vakit geçmiyor,diğer günler su gibi geçiyordu,birde artık daha az rüya görüyorum ve daha az stresleniyorum.Darısı kardeşlerinin başına :KK48:
Aminnn tesekkürler Allah yigeninize uzun ömürler versin.
haklisin inanin her ani paylasiyorlar yemekteyiz surdayiz burdayiz napiyorsunuz böyle hayatmi gecer Diyorum. Duramiyoruz diyorlar darisi bizimkilere

gitme diyenlere katılmıyorum üç günlük dünya. yarın birgün annene bişey olduğu zaman keşke daha çok vakit geçirseydim dersin. o pişmanlıkta fayda etmezi öleni topraktan çıkarıp sana getirmez. gir mutfağa güzelce çay demle yanına da bi kek çırp at fırına, çağır anneni diğer odadan gel ana kız keyif yapalım de. takılma öyle küçük şeylere. ha baktın ki çok abartıyolar sen böyle yaptığında da umduğunu bulamıyorsun o zaman biraz geri çekilirsin. ama simdi yapma bence.

Back
X