Maaşın iyi ama hayat yok.Sekreterlikte daha cok gelecek var.Önemli birinin kurumsal bi şirkette sekreteri olsan çok iyi para kazanırsın.Ama ona da dil gerek ve sağlam referans yani kurumsal geçmiş.
Yani şu an kısa günün karı mantığıyla yaklasma bence, kaç yaşına kadar güvenlikçi olabilirsin ki?
Kusura bakma seni elestirmek icin soylemiorum kesinlikle ama lise mezunuyum ve yabanci dilim yok diosun o kadar koklu sirketlerde calismisligin, guclu referanslarin da yok ve dedigin gbi gunumuzde universite mezunlarinin almadigi maas ve calisma sartlarindan memnun olmuosun.
Bence kaybetmeden elindekilerin kiymeti bilmelisin
Mesleğiniz nedir?Üni mezunuyum, 2 yabancı dilim var, mesleğimin bütün gerekliliklerine sahibim.
Hitabetim, güçlü iletişim ve insan ilişkilerim mevcut ama bugüne kadar 1000tl den fazla maaş teklif edenim hiç olmadı, biliyorum olmayacakta.
Hayatımı böyle kabullenip, bebeğim bir yaşa geldikten sonra kendi işimi kurmak istiyorum sırf bu sebeplerden.
Ayrıca sitemizde çalışan güvenlik görevlilerinin neredeyse 2 katı bir maaş alıyorsunuz siz.
Parayla saadet olmaz, orası ayrı bir mevzu ama eğer eşinizin geliri çok çok iyi değilse çalışmak durumundasınız.
Bebeğiniz için yapmanız gerekiyor bunu.
Şaka gibi anlattıklarınız. İşsiz çok ok ama teklif edilen tutarlara gerçekten şaşırdım.Üni mezunuyum, 2 yabancı dilim var, mesleğimin bütün gerekliliklerine sahibim.
Hitabetim, güçlü iletişim ve insan ilişkilerim mevcut ama bugüne kadar 1000tl den fazla maaş teklif edenim hiç olmadı, biliyorum olmayacakta.
Hayatımı böyle kabullenip, bebeğim bir yaşa geldikten sonra kendi işimi kurmak istiyorum sırf bu sebeplerden.
Ayrıca sitemizde çalışan güvenlik görevlilerinin neredeyse 2 katı bir maaş alıyorsunuz siz.
Parayla saadet olmaz, orası ayrı bir mevzu ama eğer eşinizin geliri çok çok iyi değilse çalışmak durumundasınız.
Bebeğiniz için yapmanız gerekiyor bunu.
arkadaşlar canım sıkkın yorumlarınızı rıca edıyorum...ben 8 sene kadar bır sırkette sekreterlik yaptım....butun bilgisayar programlarına hakımdım işimiz fazla yoğun degıldı ama çok severek devam edıyordum .sekreterdım ama orada ırçok kişiden mevkı olarak yuksektım...yavrum olunca bakanım yoktu bırakmak zorunda kaldım....evladım 2 yasına gectıgınde ıs aramaya başladım ve 8 senelik tecrubemı yok sayıp her fırma benı asgarı ücretten cagırmaya başladı...malum ozel sektör ıs yuku fazla tutup maaşı en aza ındırgerler....bende bebegımı bırakmaya degmeyecegını duşundum...mesaı saatlerı genelde 8-6.30 eve gel 7.30 bırde kızım kuçuk dıye kabul etmedim...sonra bır yakınımız bana bır kurumda guvenlık gorevlısı aradıklarını soyledı ve sagolsun bana bu ısı ayarladı.mesaım beşbuçukta bıtıyor evım çok yakın maasım 2.500 a yakın...ama ama ama ben hıç mutlu degılım kızlar...eskı ısımı ozluyorum...burda kendımı çok gereksız goruyorum..sakın guvenlıkçı arkadaşlar alınmasın soyledıklerıme...bende o işi yapıyorum artık...ama sevmeyerek ıstemeyerek....amırlerım ıyı ama ınsanlarla uğraşmak cok zor....nefret edıyorum..mutlu degılım....ama ote yandan lıse mezunuyum unı mezunlarının bıle zor ulaştığı rakamı neredeyse hıçbır ıs yapmadan alıyorum..ama bır yanım hep eskı meslegımde...burda kendımı çk onemsız görüyorum kendı kendıme kuruyorum uzuluyorum sonrada kızıyorum rahatmı batıyo sana dıye.....
bır yanım bırak kurumu bul kendıne masa bası bır ıs dıyo ama ah işte çocuk olmasa parası umurumda olmaz ama hersey ona daha ıyı sartlar sunabilmek ıcın......
bır yorum yazın nolur...ya kızın eleştırın ya hak verın..sız olsanız?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?