Yakında postalarlar o zamanPatron memnuniyetine kanma. 2 günde bozulur aran. Bu dediğim tipler profesyonel nasil beceriyolar ben anlamam hokus pokusama burda daha iyi tanıyan arkadaşlar varsa yardım etsinler size

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakında postalarlar o zamanPatron memnuniyetine kanma. 2 günde bozulur aran. Bu dediğim tipler profesyonel nasil beceriyolar ben anlamam hokus pokusama burda daha iyi tanıyan arkadaşlar varsa yardım etsinler size
tahmin etmiştim bende öyleyim çünkü bunun için işten çıkılmaz yalnızAslinda tam olarak bu! Pratik oldugum soyleniyor, benden de cok memnunlar. Ama bu is beni tatmin etmiyor.
Benim teyzem de sizin gibiydi.
Iyi bir yerde iyi bir maasla calisiyordu ama isi ona basit geliyordu, calismiyorum bile kendimi gelistirmem lazim burada gelistiremiyorum dedi ve cikti isten.
Son isi o oldu daha is bulamadi sonra da evlendi, calismiyor artik![]()
Belki cok becerikli zekisiniz ki isinizi hemencik bitiriyorsunuz. Patron sizi kayirmiyorsa eger is yuklerinizi biraz dengelerdi diger calisanlarla.
Kendinize eziyet etmeyin size verileni yapin illa vicdan azabi cekerim diyosaniz aksama kadar yaya yaya yapin. Calismak sadece maddi ihtiyac degildir
Departmanlar farklı o yüzden öyle oluyor. Onların iş stresi fazla.Belki iş arkadaşlarınız daha ağır çalışıyodur, veya siz hızlısınızdır![]()
Çok merak ettim canım ne iş yapıyorsun.evet işi sevmiyorum![]()
Kusura bakmayın da ne saçmalık. =) Ne iş için anlaştıysanız onu yapıyorsunuz. Herkes üstüne düşen görevi yapıyor, sizin bunda ne kabahatiniz var ki, suçluluk duyup, sırf bu yüzen istifa etmeyi düşünüyorsunuz? Bir de ülkenin durumu, işsizlik belası ortadayken, şu bahaneniz çok çocukça geldi bana. Kim ne düşünürse düşünsün, ben üstüme düşeni yapıyorum deyip, işinize bakmanız lazım. Yoksa bunların bir terazisi yok, başka işe girseniz, insanlardan daha çok çalışacağınızın garantisi mi var?
İlk mesajınıza göre yorum yapmıştım. İşi sevmemeniz başka bir konu. O zaman başka iş ararsınız, bulunca buradan çıkarsınız. Sizi körelttiğini düşündüğünüz işte zaten yıllarca çalışmanız hata olur. Ama daha büyük hata iş bulmadan ayrılmanız olur bence. Önce garantiye alın kendinizi.Sırf suçluluk duygusu değil. Yapmakta olduğum İşi sevmiyorum. Fakat işten çıkarsam sıkılacağımı biliyorum. Okuduğum mesleği yapmıyorum bu arada. Hiç okumadan da yapılabilecek bir iş icra ediyorum (asla küçümeseme değil yanlış anlaşılmasın) gelişeceğime köreldiğimi hissediyorum. Umarım ifade edebilmişimdir
memurum 8-5 çalışıyorum. genelde işim en geç 12 de biter ama sıkılsamda 5 e kadar burada durmak zorundayım sizinkide yanı hesap.Bu öyle bir iş değil işte. Yapmam gerekenler saat 15:00 de bitiyor. Ben akşam 7 ye kadar boşum. Yaptığım iş de çok sıkıcı ayrıca ve konumuma göre de basit. Patrona söyledim hiç istemediğim bir departmanı önerdi![]()
Herşeyin bir nedeni vardırMerhabalar. Bir firmada çalışıyorum. İşim rahat ama çalışma saatleri uzun. Yoğun çalışmıyorum ama bu beni rahatsız ediyor. Diğerleri harıl harıl söylene söylene iş yetiştiriyor, çabalıyor, çalışıyor. Hemen hemen aynı maaşları almamıza rağmen ben onların yarısı kadar anca çalışıyorum. Bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Onların da gitmiyordur, konuşuyorlardır muhakkak aralarında. Ben istifa etmeyi planlıyorum ama patrona ne diyeceğim rahat battı çıkıyorum denmez. Bu arada maddi sıkıntımız yok çok şükür. Bir süre çalışmasam mı da diyorum..Bilemedim velhasıl kelam mutlu değilim canım çok sıkkın. Rahat işten çıkmak salaklık mı olur sizce?
Herşeyin bir nedeni vardır