Rahat rahat yuruyemeyecek miyiz???

merviii_16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
21
26
38
32
Uzun suredir bu siteyi takip ediyorum (üye olmadan oncede takip ediyorum) ama ilk defa şimdi konu açma ihtiyacı hissettim lütfen yazım yanlisim vs. Olursa kusuruma bakmayın..
Sözlü tacize uğramadığım gün sayısı sayılıdır arkadaşlar gercekten. Ne güzelim ne dikkat cekiyorum kendi halinde bi kızım basım öne eğik yururum yolda gulmem elimde hep telefon vardır ki tekin olmayan birisini gordugumde konusuyomus numarası yapabileyim.Ne yazık ki bu yaptiklarim hepimizin zorunlu olarak yaptığı seyler... Başımıza kötü bisey geldiğinde (Allah korusun) aranıyordu demesinler diye... O kadar utanıyorum ki o kadar biktim ki neden ben utanıyorum?? Bugün bir kâğıt toplayıcısı çocuğun yanından geçerken çocuk kardeşim yasında bu arada bana "seni şuraya yatırır......" devamını yazmaya ne midem ne de parmaklarim el veriyor.Çok utanıyorum,çok korkuyorum bi insana böyle bisey söylemek onlara ne kazandırıyor... Onlara ne kazandırdığını bilmiyorum ama artık yanimda erkek olmadan dışarı çıkmaya korkuyorum. su an uyuyamiyorum keşke ağzımı acip bisey diyebilseydim yatakta dönüp durmak yerine. İçimi dökmek istedim sadece.. İyi geceler.

Cinsel acligin afrikasinda yasiyoruz malesef erkeklerde empati yapmiyor hic ne.diyeyim.ben.oylelerine yuksek sesle.serefsiz.diye bagiriyorum millet hemen bakiyo.zaten noluyo.diye hatta biri linc.edilecekti.kacti korkma cevre kalabaliksa.bagir.hala duzgun insanlarda var sonucta

kadınların bu dünyadaki imtihanının daha zor olduğunu düşünüyorum.erkeklerinde bu dünyaya sınanmamız için gönderildiğini bu pislikler yüzünden çokca düşünür oldum artık. bi kaç gün öncede yanımdan arabayla geçen adamın teki .... oynamak ister misin dedi sinirden ne diyceğimi ne yapıcağımı şaşırdım. en güzeli o sırada onları ortalıkla bir güzel rezil etmek. ama kalabalıksa yoksa çok tehlikeli olabiliyor bu pislikler.psikolojini hiç bozma bu pislikler yüzünden. malesef kadın olmanın getirileri. güçlü olmak zorundayız her zaman

Burası Türkiye böyle sapıklara verilen cezalar caydırıcı değil ki ondan cesaret buluyorlar pislikler

21 yaşındayım gerçi bunlara yaş fark etmiyor ya 9 yaşındaki minigide yapıyorlar bunu 70 yaşındaki teyzeyede bi de bunlar bağdat caddesinde geliyor basıma.Ara sokaktaydim ama apartmanlar vardı ve balkonda teyzeler oturuyordu şoka girmeseydim bagirsaydim mutlaka yardım ederlerdi.Ama beklemiyodum bazı insana konduramazsin ya ben ekmek parasını kazanmaya calisiyo diye düşünürken o neler dusunuyomus.. Ceosuda aynı satış danışmanı da aynı hepsi serefsiz... Ve bu benim ikili ilişkilerimede yansiyo biliyo musunuz?? Karşıdakinin sapik olmadığını ve beni kullanmaya çalışmadığını kendime hep hatırlatmam gerekiyor.Her erkek potansiyel tacizci gozumde

ah kardeşim ne diyeyim bende böyle bir konu açmıştım hemde tacizi yaşayarak açtım malesef inşallah sen yaşamazsın. inan kimse yardım etmiyor. sen taciz edildiğinle psikolojik sorunlarınla uğraşıp duruyorsun. öyle mal olmuş milletimiz.daha bugün saat 6 gibi güpegündüz büyükçe bir tabela var hastanenin önünde adamın teki tabelanın arkasında mastürbasyon yapıyordu . görünce neye uğradığımı şaşırdım. heee bu adam orada kim ne yapıyor Allah aşkına bu adamı orada erkekler görmüyor mu ne bileyim anlamıyorum. sana tavsiyem biber gazı al mutlaka yanında bulunsun kısmen iş görüyor. daha öncede 2 bayanın saldırısına uğramıştım o zaman bu biber gazı işime yaramıştı.

Cok tesekkur ederim tavsiyeniz icin buralarda satan bildigim bir yer yok ama mutlaka internetten siparis edicem.Fakat anlamadıgım bir şey var 2 bayanın saldırısı derken? Allahım millet kafayı yemis..

Sorun zihniyette kapalı bir kadına "sende ne cevherler var saklıyorsun" diyen serefsizle sort giyen bir kıza laf atan serefsiz aynı kisi.Demek ki ülke fark etmiyormuş bu çok daha üzücü..
yaaa yok be ben önceden kısa bir süre kapanmıştım 3 ay falan etraftan bana laf atıyorlarken utanırdım yani kapalıydım ya dikkat çekmiyor olmam gerekir diye utanıyordum. şimdi mesela açığım beni dışarıda yabancılara benzetiyorlar . bir keresinde bana demişlerdiki tacize uğradığım için "seni rus sanmışlardır" ulan türkçe konuşuyorum . ruslar insan değil sanki. sinirlendim bak yine

evet ya insan üzülüyor bir de yazık çocuğa filan diye, sonra böyle bir laf duyuyorsun.
bir de insan sürekli ay keşke şunu deseydim, ay böyle yapsaydın, tuhaf bir duygu kalıyor içinde.
ama o an utanıp şoktan bir şey diyemiyor insan.
her gün bunlarla uğraşmak, laf yemesek bile göz tacizi sürekli var

Cok tesekkur ederim tavsiyeniz icin buralarda satan bildigim bir yer yok ama mutlaka internetten siparis edicem.Fakat anlamadıgım bir şey var 2 bayanın saldırısı derken? Allahım millet kafayı yemis..
ya işe giderken 2 kız arabayla ani fren yaptı önümde . ara sokaktan ana caddeye çıkıyor salak ara sokakta ne hızı yapıyorsun .bende sinirlendim insan bir pardon falan der dimi demedi ya bende öküz dedim buna vay sen misin öküz diyen indiler bunlar arabadan beni dövecekler 2 tane kız . bende neye uğradığımı şaşırdım o an işe gidiyordum. şaşkınlıkla bişey yapamadım sonra aklıma geldi bundan 1 ay önce bir erkeğin tacizine uğradığımdan çantamda biber gazı vardı onu çıkardım bunlar tam arabay binmişlerdi arabaya sıktım bunlarda korkup kaçtılar.

kız ya ben bi ara sınav haftamdayım aşırı embesil giyinmişim bileğe kadar hırka bol kot şalımı biçimsiz bağlamışım
çıktım yola adam diyoki " bu içeride neler saklıyodur" çükünü yedirecektim ama sınavım vardı
öküz kaynıyo boşver muhattap olma

Senden sadece 1 yaş büyüğüm. Ben de benzer şeyleri yaşıyorum. Genellikle trafik modelleri var bunların, camı açmamı isteyip (yol soracak ya da aracımda bir problem var onu söyleyecek sanıyorum ben de) sözlü tacizde bulunanlar mı desem, arabanın içine grup şeklinde bakanlar mı desem, bilerek hızını hızıma eş tutanlar mı desem. Benim de midem kaldırmıyor artık. Erkek neslinin hepsini bir görüyorum bunlar yüzünden. Çok haklısın.

Gecen yaz bir eczanede calısıyodum ve bir çok göçmen (türkmen,kazak,azeri,rus) müşterim oluyodu hepsi aynı dertten şikayetciydi.Sanki rus kadınlarının hepsi hayat kadını herkes ekmeğinin peşinde insanların alın teriyle para kazanmasını istemiyorlar.Ne zaman rahat rahat yasayacagız,istedigimizi giyip istedigimiz iste calısacagız,kim ne der diye dusunmeyecegiz?Allahım o günleri görmeyi nasip etsin.. Göztepede yasıyorum internetten buldum sipariş edicem birazdan elektro şok cihazıda mı alsam??

canım ne bulursan al bence. bende elektrikli zımbırtıdan yok biber gazı var sadece aslında onu da alsam iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…