- 20 Haziran 2015
- 21
- 26
- 38
- 32
- Konu Sahibi merviii_16
-
Burası Türkiye böyle sapıklara verilen cezalar caydırıcı değil ki ondan cesaret buluyorlar pisliklerUzun suredir bu siteyi takip ediyorum (üye olmadan oncede takip ediyorum) ama ilk defa şimdi konu açma ihtiyacı hissettim lütfen yazım yanlisim vs. Olursa kusuruma bakmayın..
Sözlü tacize uğramadığım gün sayısı sayılıdır arkadaşlar gercekten. Ne güzelim ne dikkat cekiyorum kendi halinde bi kızım basım öne eğik yururum yolda gulmem elimde hep telefon vardır ki tekin olmayan birisini gordugumde konusuyomus numarası yapabileyim.Ne yazık ki bu yaptiklarim hepimizin zorunlu olarak yaptığı seyler... Başımıza kötü bisey geldiğinde (Allah korusun) aranıyordu demesinler diye... O kadar utanıyorum ki o kadar biktim ki neden ben utanıyorum?? Bugün bir kâğıt toplayıcısı çocuğun yanından geçerken çocuk kardeşim yasında bu arada bana "seni şuraya yatırır......" devamını yazmaya ne midem ne de parmaklarim el veriyor.Çok utanıyorum,çok korkuyorum bi insana böyle bisey söylemek onlara ne kazandırıyor... Onlara ne kazandırdığını bilmiyorum ama artık yanimda erkek olmadan dışarı çıkmaya korkuyorum. su an uyuyamiyorum keşke ağzımı acip bisey diyebilseydim yatakta dönüp durmak yerine. İçimi dökmek istedim sadece.. İyi geceler.
ah kardeşim ne diyeyim bende böyle bir konu açmıştım hemde tacizi yaşayarak açtım malesef inşallah sen yaşamazsın. inan kimse yardım etmiyor. sen taciz edildiğinle psikolojik sorunlarınla uğraşıp duruyorsun. öyle mal olmuş milletimiz.daha bugün saat 6 gibi güpegündüz büyükçe bir tabela var hastanenin önünde adamın teki tabelanın arkasında mastürbasyon yapıyordu . görünce neye uğradığımı şaşırdım. heee bu adam orada kim ne yapıyor Allah aşkına bu adamı orada erkekler görmüyor mu ne bileyim anlamıyorum. sana tavsiyem biber gazı al mutlaka yanında bulunsun kısmen iş görüyor. daha öncede 2 bayanın saldırısına uğramıştım o zaman bu biber gazı işime yaramıştı.Uzun suredir bu siteyi takip ediyorum (üye olmadan oncede takip ediyorum) ama ilk defa şimdi konu açma ihtiyacı hissettim lütfen yazım yanlisim vs. Olursa kusuruma bakmayın..
Sözlü tacize uğramadığım gün sayısı sayılıdır arkadaşlar gercekten. Ne güzelim ne dikkat cekiyorum kendi halinde bi kızım basım öne eğik yururum yolda gulmem elimde hep telefon vardır ki tekin olmayan birisini gordugumde konusuyomus numarası yapabileyim.Ne yazık ki bu yaptiklarim hepimizin zorunlu olarak yaptığı seyler... Başımıza kötü bisey geldiğinde (Allah korusun) aranıyordu demesinler diye... O kadar utanıyorum ki o kadar biktim ki neden ben utanıyorum?? Bugün bir kâğıt toplayıcısı çocuğun yanından geçerken çocuk kardeşim yasında bu arada bana "seni şuraya yatırır......" devamını yazmaya ne midem ne de parmaklarim el veriyor.Çok utanıyorum,çok korkuyorum bi insana böyle bisey söylemek onlara ne kazandırıyor... Onlara ne kazandırdığını bilmiyorum ama artık yanimda erkek olmadan dışarı çıkmaya korkuyorum. su an uyuyamiyorum keşke ağzımı acip bisey diyebilseydim yatakta dönüp durmak yerine. İçimi dökmek istedim sadece.. İyi geceler.
Cok tesekkur ederim tavsiyeniz icin buralarda satan bildigim bir yer yok ama mutlaka internetten siparis edicem.Fakat anlamadıgım bir şey var 2 bayanın saldırısı derken? Allahım millet kafayı yemis..ah kardeşim ne diyeyim bende böyle bir konu açmıştım hemde tacizi yaşayarak açtım malesef inşallah sen yaşamazsın. inan kimse yardım etmiyor. sen taciz edildiğinle psikolojik sorunlarınla uğraşıp duruyorsun. öyle mal olmuş milletimiz.daha bugün saat 6 gibi güpegündüz büyükçe bir tabela var hastanenin önünde adamın teki tabelanın arkasında mastürbasyon yapıyordu . görünce neye uğradığımı şaşırdım. heee bu adam orada kim ne yapıyor Allah aşkına bu adamı orada erkekler görmüyor mu ne bileyim anlamıyorum. sana tavsiyem biber gazı al mutlaka yanında bulunsun kısmen iş görüyor. daha öncede 2 bayanın saldırısına uğramıştım o zaman bu biber gazı işime yaramıştı.
yaaa yok be ben önceden kısa bir süre kapanmıştım 3 ay falan etraftan bana laf atıyorlarken utanırdım yani kapalıydım ya dikkat çekmiyor olmam gerekir diye utanıyordum. şimdi mesela açığım beni dışarıda yabancılara benzetiyorlar . bir keresinde bana demişlerdiki tacize uğradığım için "seni rus sanmışlardır" ulan türkçe konuşuyorum . ruslar insan değil sanki. sinirlendim bak yineSorun zihniyette kapalı bir kadına "sende ne cevherler var saklıyorsun" diyen serefsizle sort giyen bir kıza laf atan serefsiz aynı kisi.Demek ki ülke fark etmiyormuş bu çok daha üzücü..
ya işe giderken 2 kız arabayla ani fren yaptı önümde . ara sokaktan ana caddeye çıkıyor salak ara sokakta ne hızı yapıyorsun .bende sinirlendim insan bir pardon falan der dimi demedi ya bende öküz dedim buna vay sen misin öküz diyen indiler bunlar arabadan beni dövecekler 2 tane kız . bende neye uğradığımı şaşırdım o an işe gidiyordum. şaşkınlıkla bişey yapamadım sonra aklıma geldi bundan 1 ay önce bir erkeğin tacizine uğradığımdan çantamda biber gazı vardı onu çıkardım bunlar tam arabay binmişlerdi arabaya sıktım bunlarda korkup kaçtılar.Cok tesekkur ederim tavsiyeniz icin buralarda satan bildigim bir yer yok ama mutlaka internetten siparis edicem.Fakat anlamadıgım bir şey var 2 bayanın saldırısı derken? Allahım millet kafayı yemis..
nerede yaşıyorsun canımCok tesekkur ederim tavsiyeniz icin buralarda satan bildigim bir yer yok ama mutlaka internetten siparis edicem.Fakat anlamadıgım bir şey var 2 bayanın saldırısı derken? Allahım millet kafayı yemis..
canım ne bulursan al bence. bende elektrikli zımbırtıdan yok biber gazı var sadece aslında onu da alsam iyi olurGecen yaz bir eczanede calısıyodum ve bir çok göçmen (türkmen,kazak,azeri,rus) müşterim oluyodu hepsi aynı dertten şikayetciydi.Sanki rus kadınlarının hepsi hayat kadını herkes ekmeğinin peşinde insanların alın teriyle para kazanmasını istemiyorlar.Ne zaman rahat rahat yasayacagız,istedigimizi giyip istedigimiz iste calısacagız,kim ne der diye dusunmeyecegiz?Allahım o günleri görmeyi nasip etsin.. Göztepede yasıyorum internetten buldum sipariş edicem birazdan elektro şok cihazıda mı alsam??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?