- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
- Konu Sahibi merviii_16
-
ayyyhh hayattta yapamam öyle, o sözleri bile söyleyemem. Pısık biriyim ben demek ki, vallahi takdir ettim.Senin ağzına *** şer*fsiz namussuz dedim bir yumruk attım( ama o güçle kayayı oynatırdım yerinde o derece vurdum burun kemiği çatladı) ve o uçkuruna bir tekme vurdum ..
O anda sen sen değilsin inan .. Gücümün farkına vardığım an vururum .. sözleri bende haatımda 10 kere söylememişimdir.ayyyhh hayattta yapamam öyle, o sözleri bile söyleyemem. Pısık biriyim ben demek ki, vallahi takdir ettim.
sen gıt ananı b... sıkıyosa defol gıt sımdı polısı arıyorum derdım ben olsam susarsan tepene bınerler bu cınsellık duskunu aç sapıkların hepsı boyle... sız sokakta yurumeye korkmayın , bırakın onlar utansın -korksun..21 yaşındayım gerçi bunlara yaş fark etmiyor ya 9 yaşındaki minigide yapıyorlar bunu 70 yaşındaki teyzeyede bi de bunlar bağdat caddesinde geliyor basıma.Ara sokaktaydim ama apartmanlar vardı ve balkonda teyzeler oturuyordu şoka girmeseydim bagirsaydim mutlaka yardım ederlerdi.Ama beklemiyodum bazı insana konduramazsin ya ben ekmek parasını kazanmaya calisiyo diye düşünürken o neler dusunuyomus.. Ceosuda aynı satış danışmanı da aynı hepsi serefsiz... Ve bu benim ikili ilişkilerimede yansiyo biliyo musunuz?? Karşıdakinin sapik olmadığını ve beni kullanmaya çalışmadığını kendime hep hatırlatmam gerekiyor.Her erkek potansiyel tacizci gozumde
Onlar yapıyor bız utanıyoruzRamazanda fırına gidiyorum üzerimde gayet normal bir kıyafet. 30 yaşında 1 çocuk annesiyim . 2 çocuk dükkan önündeki tezgahı topluyor. Birisi off off falan dedi diğeri o refleks le bana doğru baktı sonra diğerine kızarak önüne baksana lan oruçlu oruçlu günaha sokuyor sun insanı dedi. . Laf atanda ona bağırdı bakma lan sende ozaman diye. Yaşları taş çatlasın 17 18 onların kavgası nı duyan bir esnaf da bana baktı. Bir an kendimi çırılçıplak hissettim. Dönüşte laf atan az ilerde bi kızla mı konuşuyor du ne. Diğeri yine diyor uşan bari yalan söyleme sen oruç tutmuyorsun. Valla sende hiö oruçlu hali yok falan. Derken ben kendime geldim. Kızım deli misin ne utanıyorsun dedim kendi kendime. Sen yoluna ekmek almaya gidiyorsun iftar için. Başkasının terbiyesiz ligine sen niye utanıyorsun diye. Ama oluyor malesef böyle şeyler. Arsız hayasız insanların yerine yine bizler utanıyoruz.
Yani bir aklımdan geçti git polise şikayet et. Olmadı git dükkan sahibine. Ama busefer diyorsun hep gidip geldiğim yol olay büyümesin. Hiç üstüme alınmadan öyle yürüdüm gittim. Allah bildiği gibi yapsın.
maalesef yolda yürümek imkansız hale geldi benim yanımda evladım varken abaza gibi bakanlar mı ararsın laf atanlar mı artık bir bayan gördüklerinde laf atmadan duramaz hale geldi erkekler allah akıl versin ne diyim bilemiyorum ayrıca şöyle bir durum var yanında elektro şok cihazı ve biber gazı taşımak kullanmak yasak kullandığında benim gibi karakolluk olursan ceza yersin bilgine canım ..
Yaz boyunca piştim sıcaktan en son dün canıma tak etti bu sıcaklar. Sırf laf yemeyeyim diye yazın ortasında pantolon yarım kol giysiler tercih ediyorum yaz boyunca bugün ilk kez elbise giydim (gayet normal boyda)askılı old için de ince bir hırka aldım üstüme otobüs durağına gidene kadar yemediğim laf kalmadı akşam ne pis laflar bekliyor bilmiyorum.Bayan olarak işimiz çok zorUzun suredir bu siteyi takip ediyorum (üye olmadan oncede takip ediyorum) ama ilk defa şimdi konu açma ihtiyacı hissettim lütfen yazım yanlisim vs. Olursa kusuruma bakmayın..
Sözlü tacize uğramadığım gün sayısı sayılıdır arkadaşlar gercekten. Ne güzelim ne dikkat cekiyorum kendi halinde bi kızım basım öne eğik yururum yolda gulmem elimde hep telefon vardır ki tekin olmayan birisini gordugumde konusuyomus numarası yapabileyim.Ne yazık ki bu yaptiklarim hepimizin zorunlu olarak yaptığı seyler... Başımıza kötü bisey geldiğinde (Allah korusun) aranıyordu demesinler diye... O kadar utanıyorum ki o kadar biktim ki neden ben utanıyorum?? Bugün bir kâğıt toplayıcısı çocuğun yanından geçerken çocuk kardeşim yasında bu arada bana "seni şuraya yatırır......" devamını yazmaya ne midem ne de parmaklarim el veriyor.Çok utanıyorum,çok korkuyorum bi insana böyle bisey söylemek onlara ne kazandırıyor... Onlara ne kazandırdığını bilmiyorum ama artık yanimda erkek olmadan dışarı çıkmaya korkuyorum. su an uyuyamiyorum keşke ağzımı acip bisey diyebilseydim yatakta dönüp durmak yerine. İçimi dökmek istedim sadece.. İyi geceler.
hangi şehirde yaşıyorsun..ne pis laf o öyle torbacının dediği..tüüüüUzun suredir bu siteyi takip ediyorum (üye olmadan oncede takip ediyorum) ama ilk defa şimdi konu açma ihtiyacı hissettim lütfen yazım yanlisim vs. Olursa kusuruma bakmayın..
Sözlü tacize uğramadığım gün sayısı sayılıdır arkadaşlar gercekten. Ne güzelim ne dikkat cekiyorum kendi halinde bi kızım basım öne eğik yururum yolda gulmem elimde hep telefon vardır ki tekin olmayan birisini gordugumde konusuyomus numarası yapabileyim.Ne yazık ki bu yaptiklarim hepimizin zorunlu olarak yaptığı seyler... Başımıza kötü bisey geldiğinde (Allah korusun) aranıyordu demesinler diye... O kadar utanıyorum ki o kadar biktim ki neden ben utanıyorum?? Bugün bir kâğıt toplayıcısı çocuğun yanından geçerken çocuk kardeşim yasında bu arada bana "seni şuraya yatırır......" devamını yazmaya ne midem ne de parmaklarim el veriyor.Çok utanıyorum,çok korkuyorum bi insana böyle bisey söylemek onlara ne kazandırıyor... Onlara ne kazandırdığını bilmiyorum ama artık yanimda erkek olmadan dışarı çıkmaya korkuyorum. su an uyuyamiyorum keşke ağzımı acip bisey diyebilseydim yatakta dönüp durmak yerine. İçimi dökmek istedim sadece.. İyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?