Rahat rahat yuruyemeyecek miyiz???

Senin ağzına *** şer*fsiz namussuz dedim bir yumruk attım( ama o güçle kayayı oynatırdım yerinde o derece vurdum burun kemiği çatladı) ve o uçkuruna bir tekme vurdum ..
ayyyhh hayattta yapamam öyle, o sözleri bile söyleyemem. Pısık biriyim ben demek ki, vallahi takdir ettim.

"Kadınlar bunları yetiştiriyor" kafasında olduğumuz sürece bu böyle devam eder. Bir babası da var bu oğlan çocuklarının değil mi? Babalarını rol model alıyorlar değil mi? Tacizci erkek yerine, tacizin, kadının giyimi veya tavrı üzerinden(o saatte sokakta ne işi var, dondurma yemeseydi, öyle açık giyinmeseydi,kahkaha atmasaydı vb.) konuşulması, erkeklerin bu yönde girişimlerinin toplum tarafından bir şekilde desteklenmesi; normalleştirilmesi demek.Asıl problem ataerkil zihniyet ne yazık ki; bunun da çözümü ancak kadın dayanışmasıdır.

sen gıt ananı b... sıkıyosa defol gıt sımdı polısı arıyorum derdım ben olsam susarsan tepene bınerler bu cınsellık duskunu aç sapıkların hepsı boyle... sız sokakta yurumeye korkmayın , bırakın onlar utansın -korksun..

Onlar yapıyor bız utanıyoruz
bende 1 cocukluyum .28 yasındayım . sureklı olarak sozlu tacıze ugruyoruz elın ıtlerı yuzunden. ve bende hıc bırsey yapamıyorum ya duymamızlıga verıyorum ya da utandıgımdan ama tepkı vermedıgım kesın

Ceza yersem yiyim. Sıkıveririm gozune valla. Ben de yeni aldım. Yanımdan ayirmayacagim.

Yaz boyunca piştim sıcaktan en son dün canıma tak etti bu sıcaklar. Sırf laf yemeyeyim diye yazın ortasında pantolon yarım kol giysiler tercih ediyorum yaz boyunca bugün ilk kez elbise giydim (gayet normal boyda)askılı old için de ince bir hırka aldım üstüme otobüs durağına gidene kadar yemediğim laf kalmadı akşam ne pis laflar bekliyor bilmiyorum.Bayan olarak işimiz çok zor

hangi şehirde yaşıyorsun..ne pis laf o öyle torbacının dediği..tüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…