- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi merviii_16
-
Canim belkide cekici geliyorsun disardakilere ne kadar duzgun giyinsende belki senin bir havan vardir( havalisin demiyorum) Bazi insanlarin bir havasi olur normal yuruse bile dikkat ceker olamazmi?Uzun suredir bu siteyi takip ediyorum (üye olmadan oncede takip ediyorum) ama ilk defa şimdi konu açma ihtiyacı hissettim lütfen yazım yanlisim vs. Olursa kusuruma bakmayın..
Sözlü tacize uğramadığım gün sayısı sayılıdır arkadaşlar gercekten. Ne güzelim ne dikkat cekiyorum kendi halinde bi kızım basım öne eğik yururum yolda gulmem elimde hep telefon vardır ki tekin olmayan birisini gordugumde konusuyomus numarası yapabileyim.Ne yazık ki bu yaptiklarim hepimizin zorunlu olarak yaptığı seyler... Başımıza kötü bisey geldiğinde (Allah korusun) aranıyordu demesinler diye... O kadar utanıyorum ki o kadar biktim ki neden ben utanıyorum?? Bugün bir kâğıt toplayıcısı çocuğun yanından geçerken çocuk kardeşim yasında bu arada bana "seni şuraya yatırır......" devamını yazmaya ne midem ne de parmaklarim el veriyor.Çok utanıyorum,çok korkuyorum bi insana böyle bisey söylemek onlara ne kazandırıyor... Onlara ne kazandırdığını bilmiyorum ama artık yanimda erkek olmadan dışarı çıkmaya korkuyorum. su an uyuyamiyorum keşke ağzımı acip bisey diyebilseydim yatakta dönüp durmak yerine. İçimi dökmek istedim sadece.. İyi geceler.
olamaz bazı öküzler için nefes alması bile çekici geliyorCanim belkide cekici geliyorsun disardakilere ne kadar duzgun giyinsende belki senin bir havan vardir( havalisin demiyorum) Bazi insanlarin bir havasi olur normal yuruse bile dikkat ceker olamazmi?
arkadaşım bağırıp çağırsanda kimsenin birşey yaptığı yok adamlar taciz ettiğiyle kalıyorlar. buyüzden yanında biber gazı taşı.Ben de bikeresinde otobüs bekliyodum yol kenarında, ıssız biyer değildi, otoban falan da değil..Öyle açık giyimlide değilim dikkat çekecek yanlış anlaşılacak bişey yok halimde tavrımda..Otobüs bekliyorum işte sadece..Gündüz vakti son model bi araba içinde otuzlu yaşlarda biri ağzında sakız..Önümde duruyo, heralde birini bekliyo dedim önem vermedim.Yarım saat falan oldu araba hala bekliyo ben unutmuşum orda olduğunu, tekrar farkettim öyle bana bakıyo, gayet kendinden emin.Ben belki yanlış anlıyorumdur diye biraz ileri gittim baktım o da geliyo ben gittikçe..Emin oldum artık hızlı hızlı yolun aşağısına indim, peşimi bırakana kadar gittim, sonra biraz kalabalık biyerde beklemeye başladım bukez de, laubali bi tip geldi bişeyler soruyo, sohbet açmaya çalışıyo kendi kendine ..Ogün kabus gibiydi ya, sonra dahada ileri gidip o tipten de kurtuldum..
Eğer sözlü yada elle müdahale etseler kavga çıkarırdım..Kıyameti koparırdım..
Sende çekinme canım bağır çağır, yaklaşamasınlar..Her türlü manyak mevcut..
Biber gazi burda kesinlikle yasak yurtdisinda kaliyorum. Biber gazini bi kac kez cantamda tasidim ama ordaki kadar laf atan yok. cok sukur hic daha kullanmadimarkadaşım bağırıp çağırsanda kimsenin birşey yaptığı yok adamlar taciz ettiğiyle kalıyorlar. buyüzden yanında biber gazı taşı.
ay keşke etrafta öyle biri olsada bir güzel benzetse içimin yağları erirdi. yok yani ben öyle sessiz falanda durmam bağırırp çağırırım etraftan yaptıkları taciz eden adamı oradan uzaklaştırmaya çalışmak bu yani.En dişlisi en içine kapalısı sorun kadınlarda degil onlarda.Bir havam yok ayrıca havam olsa bile kimse gelip bana "seni yatırır xxx" diyemez.Karşılık versek bende açıkcası darp edilmekten korkuyorum .Geçen haberlerde görmüştüm boksör bi kız tacizcisini komalık etmişti iyide yapmış helal olsun anladıkları dil bu hatta link:
http://www.ntv.com.tr/turkiye/bokso...mrukla-hastanelik-etti,h4FKkJzUI0yWoch2CRldew
inşallah kullanmanızı gerektirecek bir durumla karşılaşmazsınız. en istanbul da yaşıyorum buralar pek tekin yerler değil.bilhassa bizim semtten hiç memnun değilimBiber gazi burda kesinlikle yasak yurtdisinda kaliyorum. Biber gazini bi kac kez cantamda tasidim ama ordaki kadar laf atan yok. cok sukur hic daha kullanmadim
Biber gazım var.Bazen evde unutuyorum .arkadaşım bağırıp çağırsanda kimsenin birşey yaptığı yok adamlar taciz ettiğiyle kalıyorlar. buyüzden yanında biber gazı taşı.
Elektro şok cihazı daha çok aklıma yattı aslında belki panikten biber gazını dogru duzgun sıkamam belki kendi gözüme sıkarım.Elektro şok kesin çözüm
teşekkürler ..E nasıl koruyacağız kendimizi? her tacize he deyip susarak mı? hak-hukuk hep ezeni koruyor bi de utanmadan ceza kesmişler çok geçmiş olsun size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?