Rahat rahat yuruyemeyecek miyiz???

ne güzel söylemişsiniz yakınlar bile pislik çıkıyorken yoldan geçenken laf adama ne denebilir ki

Dün gece ben açacaktım bu konuyu iki gün üstüste bela okudum pisliklere. Bi gün takip edildim diğerinde iğrenç gözle tacize uğradım farketmeseydim elle ugrayacaktim belkide. O korkuyu ve nefreti malesefki yaşamayan kalmamıştır

Ben direk igrenc zihniyetteki tum pisliklerin olmesini istiyorum. Kadinlara rahat vermeyen iğrenç mahluklarin yaşamaya hakki yok ya. Allah hepsinin belasını versin.

Okadar sıkıldım ki su olaylardan bide gün gectikçe cugalıyolar bu pislikler benimde kızım var okula baslıycak bu son olan olaylardan malum tv de izledigimiz falan midem bulanıyo sanırım kızımı üniversteye kadar elinden tutup götürmek zorunda kalıcam Allah bu insanlara akıl fikir versin colugumuzu cocugumuzu korusun rabbim

Ramazanda fırına gidiyorum üzerimde gayet normal bir kıyafet. 30 yaşında 1 çocuk annesiyim . 2 çocuk dükkan önündeki tezgahı topluyor. Birisi off off falan dedi diğeri o refleks le bana doğru baktı sonra diğerine kızarak önüne baksana lan oruçlu oruçlu günaha sokuyor sun insanı dedi. . Laf atanda ona bağırdı bakma lan sende ozaman diye. Yaşları taş çatlasın 17 18 onların kavgası nı duyan bir esnaf da bana baktı. Bir an kendimi çırılçıplak hissettim. Dönüşte laf atan az ilerde bi kızla mı konuşuyor du ne. Diğeri yine diyor uşan bari yalan söyleme sen oruç tutmuyorsun. Valla sende hiö oruçlu hali yok falan. Derken ben kendime geldim. Kızım deli misin ne utanıyorsun dedim kendi kendime. Sen yoluna ekmek almaya gidiyorsun iftar için. Başkasının terbiyesiz ligine sen niye utanıyorsun diye. Ama oluyor malesef böyle şeyler. Arsız hayasız insanların yerine yine bizler utanıyoruz.

Yani bir aklımdan geçti git polise şikayet et. Olmadı git dükkan sahibine. Ama busefer diyorsun hep gidip geldiğim yol olay büyümesin. Hiç üstüme alınmadan öyle yürüdüm gittim. Allah bildiği gibi yapsın.

Bundan altı sene önce başıma gelmişti ilk. Dersaneden çıktım eve yürüyorum birisi arkamda yavaşlıyorum beni geçsin diye o yavasliyor hizlaniyorum o hizlaniyor yolumu değiştirdim yine buldu bi şekilde. Cadde üstünde kolumdan tuttu bişeyler söyledi bağırdım daha da hizlanip yürümeye başladım. Gören bi Allahin kulu da noluyo demedi. Eve gidene kadar tir tir titredim. Adam evime kadar takip etti. Gunlerce babam götürdü okula. Bi daha karşıma çıkmadı cok şükür.

Yok arkadaş kimse yardim etmiyor bom bom bakiyor sadece millet.

ewt işte yahu bak kardeş ben burada tacize uğradım ve etraftan kimse bana yardım etmedi diye konu açtım konuma yazan bayan arkadaşlardan bazıları " ne yapacaklardı yok efendim siz linç mi bekliyordunuz" gibi tepkiler aldım.kadınlarımız bu zihniyetteyken normal karşılamamız gerekiyor galiba. ne günlere kaldık ya.

Yarin kimin basina ne gelecegi belli mi? O zihniyetteki kadinlarda yok olsun bi zahmet. Nefret ediyorum ya.

Öyle erkekleri yetiştirenler de bu şekilde düşünen kadınlar değil mi zaten.

Herkesin linç ettiği günler eskide kaldı şimdi öyle mi kimseye güven yok herkes kendini düşünüyor.Kimse başı derde girsin istemiyor elbette hala duyarlı insanlar vardır ama çok az..

merak etme ;oyle senı suraya yatırır.... dıyenlerın kardeslerını analarını bacılarını hergun yere yatırıp ....
onlar da namus seref olmadıgı ıcın baska namuslara boyle konusuyorlar cunku onlar alısık buna
tacız edenler ıcın genel tezım budur
tabı bazı cahil kadınlarımızda
ben erkek annesıyım,yuzde yuz orjınal erkek annesıyım, ac goster pipini, o erkek, gıbı cumlelerle yetıstırmeye devam ederse hergun bı tecavuzcu tacızcı daha yetısecek demektır.
o erkeklerı yetıstırenlerde kadın...
bızlere cok ıs dusuyor
benım annem benden daha cok abıme namusu anlattı valla

Sorun zihniyette kapalı bir kadına "sende ne cevherler var saklıyorsun" diyen serefsizle sort giyen bir kıza laf atan serefsiz aynı kisi.Demek ki ülke fark etmiyormuş bu çok daha üzücü..
Aynen öyle canim. Ben kapaliyim mesela, terbiyesizce bakan, terbiyesiz laflar atan kisiler oluyor, tipine gore bazen terbiyesiz ahlaksiz vs seklinde azarliyorum, bazen ne bakiyorsun birine mi benzettin, bazen de gecip gidiyorum. Esimle beraber yururken dede yasinda kiliksizin biri hem laf atti hem bakti esime yuru gidelim dedim cunku adam ne icmis ne madde almis belli degil... Ne olacak halimiz belli degil...

aslında varya erkek kuvvtei olacak yanımızdada gözyaşartıcı yada elektrik şok falan ben seni şuraya yatırır ağzından burnundan midenden kan gelene kadar seni döverim diip gebertene kadar dövecez o olacak adi herifler

Aynen bence de adamlar nasıl olsa kimse bişe demiyor diye rahat rahat laf atıp taciz edebiliyorlar ha bi de ben gözyaşartıcı taşıyorum diye suçlu olucam oldu
Yazık Türkiye nin geldiği şu nokta içler acısı.

Midem bulanıyor biliyor musunuz ? Bu şer*fsizlerin her bakışında gözlerini oyup eline vereceksin .. Bugün aynı şeyi evde tartıştık . . Her sabah yürüyüşe çıkıyorum uzun eşortman beyaz yarım kollu bady şapkamı da takıyorum erkek Fatma gibi gidip geliyorum resmen . Ama öyle açlar ki öyle görmemişler ki hangi yaşta olursa olsun 9 yaşında 25 yaşında 55 yaşında .... Bakalla girip bir su aldım vereyim güzeli fifiiiffuuu diyor.. Allah belanızı versin diyip ağzını burnunu kırmak istiyorum .. Yolda gidiyorum adam dönüp öyle dikiyor ki gözlerini nereye bakacağımı nasıl gideceğim önünden geçeceğimi şaşırıp utanmaktan yerin dibine gireceğim neredeyse ama o ben gidiyorum dönüp arkamdan bakıyor ........ Ya Allah belanızı versin .. Hayır güzel olsan suç ve bela ! Normal düz olsan bela , bakımsız gezsen'de bela açlar çünkü ..

Bugün ben araba kullanırken kavşakta dönen bisikletli "sarııı sarııı" dedi (Mahsumun şarkısı vardı ya o melodiyle) . Ne anlıyorlar bilemiyorum. Pek de umursamıyorum. Hissizleşiyor insan bir süre sonra heralde.

Bir kere ciddi şekilde göz hapsine ve aynı anda lafla tacize uğradım markete giderken aldırmadım .. Markete giricem 55-60 yaşlarında Şer*fsizin namussuzun biri yanında geçerken o kalabalıkta eliyle kalçamı okşadı . Tak diye döndüm '' Sen ne yaptın ?!'' dedim Ne oldu hanımefendi dedi !!! Senin ağzına *** şer*fsiz namussuz dedim bir yumruk attım( ama o güçle kayayı oynatırdım yerinde o derece vurdum burun kemiği çatladı) ve o uçkuruna bir tekme vurdum .. Seni adi dedim bu adam daha demin beni eliyle taciz etti ibret olsun kadınları rahat bırakın diye bağırdım .. Falan filan . . Hiç esirgemiceksin güçleniceksin bunlara karşı ..

Tek korkum kızımın birgun buyuyup böyle şeylere magruz kalacagını bilmek..dusunmek..

Herşey annelerde bitiyor..erkek cocugum var dıye ipsiz sapsız yetiştirmicen..guzel ahlak vermek önemli..

Beni söz değilde vücutla yapılan şeyler çok korkutuyor. Geçen sene bi giyim mağazasındayım, İçeri deli gibi biri girdi dolanıyor, neden çıkarmıyorlar acaba dedim ama alışverişe devam ettim, ben orta raflara hafif eğilmişken arkamda birinin bana sürterek geçtiğini hissettim bir döndüm ki o deli. Hiç birşey yapamadım, ağzımı açamadım, çok korktum, hızlıca oradan çıktım, arkama takip ediyor mu diye baka baka yürüdüm, bi hayli tedirgin oldum. Oluyor böyle şeyler aslında bağırmak lazım, çekinmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…