- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
- Konu Sahibi merviii_16
-
ne güzel söylemişsiniz yakınlar bile pislik çıkıyorken yoldan geçenken laf adama ne denebilir kiEn yakınım dediğim insanlardan bile pislikler çıktı,dışarıda tanımadığımız adamları umursamıyorum artık.Bizim semtte dışarı bir çıksak öküz gibi bakıyorlar laf atmalar meşhur
Ramazanda fırına gidiyorum üzerimde gayet normal bir kıyafet. 30 yaşında 1 çocuk annesiyim . 2 çocuk dükkan önündeki tezgahı topluyor. Birisi off off falan dedi diğeri o refleks le bana doğru baktı sonra diğerine kızarak önüne baksana lan oruçlu oruçlu günaha sokuyor sun insanı dedi. . Laf atanda ona bağırdı bakma lan sende ozaman diye. Yaşları taş çatlasın 17 18 onların kavgası nı duyan bir esnaf da bana baktı. Bir an kendimi çırılçıplak hissettim. Dönüşte laf atan az ilerde bi kızla mı konuşuyor du ne. Diğeri yine diyor uşan bari yalan söyleme sen oruç tutmuyorsun. Valla sende hiö oruçlu hali yok falan. Derken ben kendime geldim. Kızım deli misin ne utanıyorsun dedim kendi kendime. Sen yoluna ekmek almaya gidiyorsun iftar için. Başkasının terbiyesiz ligine sen niye utanıyorsun diye. Ama oluyor malesef böyle şeyler. Arsız hayasız insanların yerine yine bizler utanıyoruz.Uzun suredir bu siteyi takip ediyorum (üye olmadan oncede takip ediyorum) ama ilk defa şimdi konu açma ihtiyacı hissettim lütfen yazım yanlisim vs. Olursa kusuruma bakmayın..
Sözlü tacize uğramadığım gün sayısı sayılıdır arkadaşlar gercekten. Ne güzelim ne dikkat cekiyorum kendi halinde bi kızım basım öne eğik yururum yolda gulmem elimde hep telefon vardır ki tekin olmayan birisini gordugumde konusuyomus numarası yapabileyim.Ne yazık ki bu yaptiklarim hepimizin zorunlu olarak yaptığı seyler... Başımıza kötü bisey geldiğinde (Allah korusun) aranıyordu demesinler diye... O kadar utanıyorum ki o kadar biktim ki neden ben utanıyorum?? Bugün bir kâğıt toplayıcısı çocuğun yanından geçerken çocuk kardeşim yasında bu arada bana "seni şuraya yatırır......" devamını yazmaya ne midem ne de parmaklarim el veriyor.Çok utanıyorum,çok korkuyorum bi insana böyle bisey söylemek onlara ne kazandırıyor... Onlara ne kazandırdığını bilmiyorum ama artık yanimda erkek olmadan dışarı çıkmaya korkuyorum. su an uyuyamiyorum keşke ağzımı acip bisey diyebilseydim yatakta dönüp durmak yerine. İçimi dökmek istedim sadece.. İyi geceler.
ewt işte yahu bak kardeş ben burada tacize uğradım ve etraftan kimse bana yardım etmedi diye konu açtım konuma yazan bayan arkadaşlardan bazıları " ne yapacaklardı yok efendim siz linç mi bekliyordunuz" gibi tepkiler aldım.kadınlarımız bu zihniyetteyken normal karşılamamız gerekiyor galiba. ne günlere kaldık ya.Bundan altı sene önce başıma gelmişti ilk. Dersaneden çıktım eve yürüyorum birisi arkamda yavaşlıyorum beni geçsin diye o yavasliyor hizlaniyorum o hizlaniyor yolumu değiştirdim yine buldu bi şekilde. Cadde üstünde kolumdan tuttu bişeyler söyledi bağırdım daha da hizlanip yürümeye başladım. Gören bi Allahin kulu da noluyo demedi. Eve gidene kadar tir tir titredim. Adam evime kadar takip etti. Gunlerce babam götürdü okula. Bi daha karşıma çıkmadı cok şükür.
Yok arkadaş kimse yardim etmiyor bom bom bakiyor sadece millet.
ewt işte yahu bak kardeş ben burada tacize uğradım ve etraftan kimse bana yardım etmedi diye konu açtım konuma yazan bayan arkadaşlardan bazıları " ne yapacaklardı yok efendim siz linç mi bekliyordunuz" gibi tepkiler aldım.kadınlarımız bu zihniyetteyken normal karşılamamız gerekiyor galiba. ne günlere kaldık ya.
Öyle erkekleri yetiştirenler de bu şekilde düşünen kadınlar değil mi zaten.ewt işte yahu bak kardeş ben burada tacize uğradım ve etraftan kimse bana yardım etmedi diye konu açtım konuma yazan bayan arkadaşlardan bazıları " ne yapacaklardı yok efendim siz linç mi bekliyordunuz" gibi tepkiler aldım.kadınlarımız bu zihniyetteyken normal karşılamamız gerekiyor galiba. ne günlere kaldık ya.
Aynen öyle canim. Ben kapaliyim mesela, terbiyesizce bakan, terbiyesiz laflar atan kisiler oluyor, tipine gore bazen terbiyesiz ahlaksiz vs seklinde azarliyorum, bazen ne bakiyorsun birine mi benzettin, bazen de gecip gidiyorum. Esimle beraber yururken dede yasinda kiliksizin biri hem laf atti hem bakti esime yuru gidelim dedim cunku adam ne icmis ne madde almis belli degil... Ne olacak halimiz belli degil...Sorun zihniyette kapalı bir kadına "sende ne cevherler var saklıyorsun" diyen serefsizle sort giyen bir kıza laf atan serefsiz aynı kisi.Demek ki ülke fark etmiyormuş bu çok daha üzücü..
aslında varya erkek kuvvtei olacak yanımızdada gözyaşartıcı yada elektrik şok falan ben seni şuraya yatırır ağzından burnundan midenden kan gelene kadar seni döverim diip gebertene kadar dövecez o olacak adi herifler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?