rahat uyu kardeşim

rabbim ailesine yakınlarına dostlarına sabırlar versin.bak cansız bedeni gülüyormuş o gittiği yerde eminim çok mutlu onlar bizim şehitlerimiz gurur kaynaklarımız
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

biçok kişi sevdiği insanı kaybedio bu terör yüzünden.. hala daha bi çaresini bulamadılar. kendilerine zararı olan bişey yok tabi..
allah rahmet eylesin.

Allah geride kalanlara sabır versin...

Nur içinde olsun cennette en iyi mertebede olsun Rabbim mükafatlandırsın inşallah...

Başımız sağolsun tatlım.. Askerlerimiz hepimizin oğlu sevdiği kardeşi... turkbayragi
Mekanı cennet olsun.. Allah geride kalanlara ailesini büyük sabırlar versin..

mafoldumbenmafoldumben

askerimize polisimize ordumuza uzanan eller çorak olsun kırılsın yansın daha çok şey söylerimde bu mikroplara rahat mı batıyo anlamıyorum lanet olsun be topunuzun kökü kurusun ASKERİMİZ ABİMİZ KARDEŞİMİZ yattığın yerde rahat uyu elbet bunların sonu gelecek senin yerin zaten belli herkese nasip olmayan kutsal mukkades yerindesin arkadaşım senin başın bizim de başımız sağ olsun hiç ağlama kardeşin öyle güzel yerde ki şimdiii turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

offf offffff gencecik hayatının baharında insanlar pisi pisine gidiyor benim de yakın bir arkadaşımın eşi şehit oldu içimiz parçalanıyor resmen ama onlar vatanı için canını veren şehitler ve mekanları en yüce kat diğerleri ise vatan haini köpekler geberip geberip gitsinler allahım hiç bir zaman fırsat vermesin onlara
başınız sağolsun canım içimiz rahat olsun onlar bu ülkeyi koruyorlar

Canım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi Rabbim teröristlere fırsat vermesin. Analar babalar ağlamasın. çok zor bir durum.

çok zor okudu boğazım düğümlendi senağlama nede güzel çocukmuş kimbilir ne hayalleri vardı senağlama
çok zor çokkkk gencecik yaşta allah ailesine sabırlar versin

Allah ailesine sabırlar versin.Söyleyecek birşey yok.Gönlümüz sizlerle ama elden birşey gelmiyor

Back
X