mrb arkdaşlar eşim beni sinir ediyo bi haftadır ,ben çalışamıyorum başka şehre geldim evlilikten dolayı ve iş bulamadım neyse biz ildeyiz yani eşimde görevde yükselme sınavına girdi ve puanı ancak ilçelere yetiyo yani ilçelere görev çıktığında hem görevde yükselecek hem maaşı yükselecek bende gidelim bi 5 yıl falan kalalım birikim yaparız burda maaşım yetmiyo ayı zor kapatıyorum diyo hem şikayet bi şey istiyemiyorum bi şey alamıyorum 5 ytl verir param yok der tekrar ister, ee gidelim diyorum yok beyfendi ilçede rahat edemezmiş sıkılrmış sabah 8 den 5 e kadar çalışmamzmış şimdi hafta içi 3-4 saat çalışyo hafta sonu yok ben bi şey istediğimde param yok alamayız bende 3 yıldır çalıştığım için bu yılda boşta olduğum çok zor geliyo yani maddi anlamda sıkıntı çekmek isteimyorum ve gelecek için biraz yatırım yapmak istiyorum....bu kadar rahat olması beni çok sinir ediyo kendi keyfine tam düşkün bi aylık maaşın 350lisin kiraya 200 aylık mutfak mastafına verir gerisini bilmem hesapta soramam elektrik suyu bile zamanında ödemez tembeliğinden 3 -4 ay sonra üzerine bi sürü faiz gelerek öder....ve bunu istedğim için beni aptalıkla suçluyo arkdaşlarına hepsine sorsa kendini haklı bulurlarmış ben mantıksızmışım bende seninle bu hayatı yaşıcam dimi ?eğer benim de hatam varsa lütfen söyleyin......