• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahatlamak için fikirlere ihtiyacım var

Stardust07

All iz well
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
1.787
1.532
133
GÜNCELLEME:Kizlarr yeni konu açmak istemedim devamı sayılır bu konunun.kimyasal gebelik geçirip sonraki ay adet gecikmesi yaşayanınız var mı?

İyi geceler kızlar.öncelikle konum taşınacak konu ise Hemen taşınmasin lütfenen azından bir iki yorum alayım
Konuya geçiyorum.haftasonu benim adet günüm.ama pazartesinden ber lekelenmelerim oluyor.sadece kahverengi.eczaneden hcg testi aldım yaptım ikinci çizgi çıktı dün.bugün kan tahlili yaptirayim dedim değer 13 çıktı doktorum pazartesi tekrar bakacağız dedi.işin özü çok merak ediyorum bu durumda var mı bişey acaba umitleneyim mi.başına gelen arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim bende o güne kadar sakinleseyim rahat edeyim. Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
İnşallah gönlüne göre olur.

Ama kimse kimseye benzemez ki? Alt tarafı 3 gün sabredeceksin. Kimi hamilesindir diyecek kimi değilsin. İyice çorba olacaksın. Birşeylerle meşgul et kendini o zamana dek.

İyi geceler kızlar.öncelikle konum taşınacak konu ise Hemen taşınmasin lütfenen azından bir iki yorum alayım
Konuya geçiyorum.haftasonu benim adet günüm.ama pazartesinden ber lekelenmelerim oluyor.sadece kahverengi.eczaneden hcg testi aldım yaptım ikinci çizgi çıktı dün.bugün kan tahlili yaptirayim dedim değer 13 çıktı doktorum pazartesi tekrar bakacağız dedi.işin özü çok merak ediyorum bu durumda var mı bişey acaba umitleneyim mi.başına gelen arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim bende o güne kadar sakinleseyim rahat edeyim. Şimdiden teşekkürler
Yarın bi idrar testi daha yap tekrarla bence. Hayırlısı olsun, inşallah hamilesindir. Ben son gebeliğimde idrar testi sonrası kan baktırmadım bile, genelde güvenilir oluyor o testler

İnşallah gönlüne göre olur.

Ama kimse kimseye benzemez ki? Alt tarafı 3 gün sabredeceksin. Kimi hamilesindir diyecek kimi değilsin. İyice çorba olacaksın. Birşeylerle meşgul et kendini o zamana dek.
Teşekkür ederim.biliyorum sadece 3 gün ama merak ediyorum belki yaşayan olursa bende kafaya takmam bir iki yorum alırsam diye

Yarın bi idrar testi daha yap tekrarla bence. Hayırlısı olsun, inşallah hamilesindir. Ben son gebeliğimde idrar testi sonrası kan baktırmadım bile, genelde güvenilir oluyor o testler
Biraz karışık aslında.önümüzdeki ay tedavi olacağız diye ayarladik kendimizi.idrar testi pozitif olmasına rağmen inanamiyorum ya yanlışsa diye biraz kafaya takıyor olabilirim teşekkür ederim

hamilesin insaallah devam eder

Sanırım o yüzden tekrarla dedi doktor.lekelenme devam ediyor sanırım beni korkutan bu.yerlesme kanaması olsa ne kadar sürer ki.hiçbiri hakkında bilgim de yok
Değer kaç olursa olsun 2 3 günde bir kan verip değer en az %60 katlanmış mı diye bakılıyor sağlıklı gebelikte böyle oluyomus çünkü. Yerleşme kanaması 1 haftaya kadar uzayabilir diye biliyorum ama emin değilim kanama olursa doktora gidersin

Değer kaç olursa olsun 2 3 günde bir kan verip değer en az %60 katlanmış mı diye bakılıyor sağlıklı gebelikte böyle oluyomus çünkü. Yerleşme kanaması 1 haftaya kadar uzayabilir diye biliyorum ama emin değilim kanama olursa doktora gidersin
İnşallah yerlesme kanamasidıriki gün sonra tekrarlayayim testi o zaman zaten sabredemem

bahsettıgınız sonuca gore hamılesınız
ıdrar testı yapın sımdı veya yarın

bahsettıgınız sonuca gore hamılesınız
ıdrar testı yapın sımdı veya yarın
Lekelenme devam ediyorsa bile normal midir sizce.4 gündür kahverengi leke var.korkuyorum testi yapmaya da.bir abla bugün dedi düşük olabilir tutunamamis olabilir diye.of çok kararsizim

Lekelenme devam ediyorsa bile normal midir sizce.4 gündür kahverengi leke var.korkuyorum testi yapmaya da.bir abla bugün dedi düşük olabilir tutunamamis olabilir diye.of çok kararsizim
5 üstünde olunca kan değeri hamilesiniz demek oluyor
Normalde doktor progestan yazardı doktorunuz ne dedi

Benimde adetten iki gün önce beta hcg 14 cikmisti. Iki gunde bir kan verin eger duzenli artış varsa hamilesiniz. Hayırlısı olsun insaAllah

Back
X