• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahatlatcak bir kaç cümle sadece....

karamanlier

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2012
248
0
26
Ankara
yapamadım.. ailemi karsıma alamadım 6 yıllık beraberliğimi onlar onay vermediği ve hiç bi zaman da vermiyeceği için bitirdim.. onların ağlamasına dayanamadm abimin annemin babamın olmaz olursada biz yokuz demesini kabullenemedim yanlıs mı yaptım bilmiyorum.. begun gelcek ailesi sanırım.. benim için ailem onemli.. onlarsız olmaz olur mu :( yanlıs mı yaptm ben

Zor bir durum inşallah en az yıpratıcı şekilde sonuçlanır senin için 6 yıl az değil dile kolay...
Fakat ailelerin her zaman bildiği birşey vardır. Neden onay vermedikleri de önemli bir konu.
Onlar daha tecrübeliler sonuçta ve dışardan bakan bir göz daha mantıklı yaklaşabilir sonuçta kızlarının üzülmesini istemezler.
Büyük ihtimalle seni ilerde üzeceğini düşündüler. Zaten sen bir karar verdiysen en doğru olanı yapmışsındır içini rahat tut canım

Zor bir durum inşallah en az yıpratıcı şekilde sonuçlanır senin için 6 yıl az değil dile kolay...
Fakat ailelerin her zaman bildiği birşey vardır. Neden onay vermedikleri de önemli bir konu.
Onlar daha tecrübeliler sonuçta ve dışardan bakan bir göz daha mantıklı yaklaşabilir sonuçta kızlarının üzülmesini istemezler.
Büyük ihtimalle seni ilerde üzeceğini düşündüler. Zaten sen bir karar verdiysen en doğru olanı yapmışsındır içini rahat tut canım

boğazıma bi yumruk oturdu... nefes dahi alamıyorum sanki.. gecicek mi onuda bilmiyorum :(

yapamadım.. ailemi karsıma alamadım 6 yıllık beraberliğimi onlar onay vermediği ve hiç bi zaman da vermiyeceği için bitirdim.. onların ağlamasına dayanamadm abimin annemin babamın olmaz olursada biz yokuz demesini kabullenemedim yanlıs mı yaptım bilmiyorum.. begun gelcek ailesi sanırım.. benim için ailem onemli.. onlarsız olmaz olur mu :( yanlıs mı yaptm ben
Neden izin vermiyorlar??bazen biz anlamasakta ailelerimiz bazı şeyleri görür ve sonunda yine "siz haklıymışsınız"deriz.unutma ailelerimiz bizim için daima iyiyi düşünürler.

aileler böyle konularda genelde haklı çıkıyorlar canım. seni çok iyi anlıyorum ama geçecek. aşk dediğin 2-3 ay sürecek bir şey. insanın her zaman ailesine ihtiyacı olur.

canım kaç yaşındasın bilemiyorum ama belki şu an gerçekten senin göremeyeceğin bazı durumlar vardır ailenin istemeyeceği. eminim senin iyiliğini istiyorlardır...

Tabi ki geçicek neler geçmiyor ki hayatta ölüme bile alışıyor insan çok klişe ama doğru o yüzden kendini rahatlatmaya bak...

bilmiyorum suan çok kötüyüm ama.. ailem görüyo biliyorum bende görüyorum.. küfür eder söver kızar sesini yükseltır sinirlenirse döver ben bunları bliyorum ama.. seviyorum

Neden izin vermiyorlar??bazen biz anlamasakta ailelerimiz bazı şeyleri görür ve sonunda yine "siz haklıymışsınız"deriz.unutma ailelerimiz bizim için daima iyiyi düşünürler.

abi doğru tamam dedm görüşmücem dedim dün onlara hepsi ağladı bende ağladm bana sarıldılar agladılar.. üzülüyorum ama diyorum ya boğazıma bi yumruk oturdu sankı

bilmiyorum suan çok kötüyüm ama.. ailem görüyo biliyorum bende görüyorum.. küfür eder söver kızar sesini yükseltır sinirlenirse döver ben bunları bliyorum ama.. seviyorum

Her erkek sinirlenip sesini yükseltir bardağı çanağı da fırlatabilir ama sana değil... Eğer döver küfreder diyosan iş biraz değişir evlenince yıllar geçince daha da kötü olmaz mıydı canım

Bunları biliyorsan bir zaman sonra sevmene olanak kalmayacağını da biliyorsundur.

Ailen haklı görünüyor, bile bile ateşe atlamanı istemiyorlar

Sana bir abla nasihatı ; küfür edecek,sövecek,dövecek adamlar sevilmez, kendini buna inandır. Uzun zaman bir ilişkiniz olmuş, yaşın çok genç, bir zaman sonra bunun sevgi olmadığını göreceksin. Sevgi çiçek gibi özenler ister, seni el üstünde tutacak, sevgine layık bir insan elbet tanıyacaksın, üzülme, bilakis sevin verdiğin karara

Aynen.Benimkide dövdü sövdü sonunda bitti,şimdi iyi halleri ablacm,evlendikten sonra beterin beteri olur bunlar,elinin altında olacağın için.senden 5 yaş küçüğüm,ama 3 yıllık tecrübe sahibiyim :21:İçimiz kan ağlasa üzülmeyeceğiz,ailemizden başka kimsenin hayrı yok bize..

bilmiyorum suan çok kötüyüm ama.. Ailem görüyo biliyorum bende görüyorum.. Küfür eder söver kızar sesini yükseltır sinirlenirse döver ben bunları bliyorum ama.. Seviyorum

aman canım daha gençsin ,böyle birisiyle evlenmen büyük hata olur,ha yanlış bir karar alırda evlenirsen çok pişman olursun,ailenin niye onaylamadığıda bu cümlede aşikar,lütfen uzak dur,unutursun sadece biraz zaman ,sevgiler.

Arkadaşlarında dediği gibi emin ol aileler hayır diyorsa vardır bir bildikleri.
bu kararından dolayı şimdi için yansa da ileride çok doğru karar vermişim diyeceksin.
Allah'ım bu süreci en az hasarla atlatırsınız.
Eğer imkanın varsa aileden biriyle yada yakın bir dostunla tatile çık.
Varsa köyüne git, iyi geleceğine inanıyorum.
Rabbım hayırlı kapılar açsın, hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Arkadaşlarında dediği gibi emin ol aileler hayır diyorsa vardır bir bildikleri.
bu kararından dolayı şimdi için yansa da ileride çok doğru karar vermişim diyeceksin.
Allah'ım bu süreci en az hasarla atlatırsınız.
Eğer imkanın varsa aileden biriyle yada yakın bir dostunla tatile çık.
Varsa köyüne git, iyi geleceğine inanıyorum.
Rabbım hayırlı kapılar açsın, hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

teşekkür ederim ama çok üzülüyorum üstelik o çocuk suan da asker oda çok üzülüyo bırbırımızı çok sevmiştik..

Son düzenleme:
cok doğru bı karar... aılen ızın vermedıyse vardır bı bıldıklerı onlare senın mutsuz olamnı ıstemezlar emınım.... pısman olma.. yapacak bısey yok kısmetınde varsa enınde sonunda olur zaten :30:

Back
X