En büyük sensin canım. Tamam sakinnn!neden yurt dısına gitmek icin yemek mi yapmak lazım haddini asıyosun bence yurt dısına giden herkez yemek bilmek yapmak zorunda degil kaldıki ben biliyorum da yapıyroum da ama sevmiyorum bunu anla bence
eger iyi okuduysan evlenmeseydim yurt dısınsa gider orda yasar takılrısın bu ladın üstüne onu dedim sen ne diyosun yani
evet pis olabilir yani bir derdim var konusu herkez anlık sinirini öfkesini buraya yazıyor her erkegin kusurları vardır napalım yani pis diye bırakalım mı yada her kötü huyu adam dan karısı bosanıyomu onunla bunun ne alakası var anlamadım konumu saptırmaya calısma benceesım pııssss dıyen sen degılmıydın sıkayet edıyodun baya
bı havlu meselesı vardı yanlıs mı hatırlıyorum ben ya
herkes çalışmak zorunda değil çalışmayan bayanları basit görenlere sinir oluyorum ben 2 yıl hazırlık 4 yıl bölüm okuduktan sonra sadece 2 yıl çalışıp bıraktım iş hayatını 12 yıldır çalışmıyorum gayette mutluyumKonu sahibi, maddi imkanlarınız elverdiğince gezin tozun tamam da, ben sizin yerinizde olsam sigortamı öderdim. Bu değirmenin suyu hep böyle akmaz, geleceğe yatırım yapın biraz da. Evde bir şeyler de yapın, satabilirseniz satın, hem bir meşguliyet olur hem de katkı.
Yemek bir ornek. Elinden hic bir is gelmiyor. Ruhunda ev kadinligi yok, is kadinligi yok. E nesin sen? Dunyaya gelis amacin ne? Okuyacak adam erasmusu beklemez, zaten okur. Turkiye'de okudun bitti, astin kendini, artik yurtdisina acilacaksin.neden yurt dısına gitmek icin yemek mi yapmak lazım haddini asıyosun bence yurt dısına giden herkez yemek bilmek yapmak zorunda degil kaldıki ben biliyorum da yapıyroum da ama sevmiyorum bunu anla bence
Sunu okuyunca aklima Gulen Gozler'deki Ziya geldi
Kafan mi guzel? O kadar utopik konusuyorsun ki, komik artik.
Ha bir insan erasmusla yurtdisina gidemez mi, gider. istedigi ulkenin istedigi parkina gider, istedigi tatile gider. Ama sen bunlari yapacak biri misin? Zihniyetini bilmesem inanacam. Bahsettiklerin kendini gelistirmekle ilgili. Sen daha evinde yemek yapamayan insansin. Uretici, kendini gelistirici bir zihniyetin yok. Kimi yiyorsun burada ya
cok kahvenın bunyeye ters etkısıevet pis olabilir yani bir derdim var konusu herkez anlık sinirini öfkesini buraya yazıyor her erkegin kusurları vardır napalım yani pis diye bırakalım mı yada her kötü huyu adam dan karısı bosanıyomu onunla bunun ne alakası var anlamadım konumu saptırmaya calısma bence
valla erkek milletine ne kadar versen o kadar ister cnm araba almanın sonu yokki 13 lük cok bile taktır bi gaz ki alırken gazlı bakıyrouz zaten gezsin dursun yeter kendi birikimimi o arabaya verip ona kasko yaptırmak laızm ee sigortası pahalı olucak vs vs 13 lük yeter13 bınlık arabayla şahsen ben starbucks a gitmezdim utanırdım bizim eve en yakın o dedığın yerın onundeki arabaları ne sen sor ne ben söyleyeyim bir iki kere gidenleri değil müdavimlerinden bahsediyorum bu arada
ne ahlaksız bi yorum bu ne yapmaya calısıyosun sen konum kapansın banlansın diyemibıde bakıyormussunuz aslında lımoncu erkek mıs
kadın olsam nasıl olurdum halıyle uye olmus çözumleme yapıyormus
eskıuye olupda bu forumda keklemeye kalkanları gorduk yanı
sahte ufurukcu doktorlar, yok eşim trafık kazasında öldu yalanlı profıller falan
bıde lımoncu olursa sasırmam
bı kadının boyle olcagına ınanamıyorum nedense
limoncu bak burda sana hak verdim harcadığın parada hiç fazla bir şey yok az bile ama yazış uslubun anlatımın gelir gider dengesizliğin yüzünden ben de dahil herkes sana yükleniyor .Yoksa hepimiz nelere nelere para harcıyoruzcocugum icin birikim zaten yapıyorum konu yine sacma yere gitmesin suan yapabildigim bi birikimim var istesem esim 13 degil 43 lük araba alır ama o paraları vermem esim cünkü onlar gelecegimiz icin ne biriktirsem kar ayrıca konum neydi sen ve senin gibi 2 kisi nereye getirdi burda neler okuyorz bi ayakkabya 400 veren de var kimse onu elestirmez ama ayda 5 kere kahve icmeye giden elestirilır sacmalıyosunuz bence
ben dogruyu yazıyorum ya kendileri bastırmıs duygularını ondan böyleler hazım problemi bence keske herkez ben gibi detyalı ne yasadıgını yazsa kim bilir hayatlarında neler okuyor ama yazamıyolar buraya cünkü yarın baska konuda sen bunu demistin dicekler diye bu kadar cesaretleri bile yokNeden boyle olumsuz ve alayci yorumlar yapiyorsunuz?
Kimse bu kk da birsey paylasamayacakmi?
Nerden biliorsunuz yalan yanlis konustugunu? Bu kadar mi guvensizsiniz insanlara? Eger oyleyse de bu konu sahibinin sucu mu?
Ben ne zaman girsem bu kk.ya konu acmak istesem de cekiniyorum. Devamli alayci ve olumsuz elestri yapiliyor. Yapmayin ya
herkez türk dili edebiyatından mezun olcak diye bi kaide yok yani benim anlatımımda böylelimoncu bak burda sana hak verdim harcadığın parada hiç fazla bir şey yok az bile ama yazış uslubun anlatımın gelir gider dengesizliğin yüzünden ben de dahil herkes sana yükleniyor .Yoksa hepimiz nelere nelere para harcıyoruz
ahlaksız mıne ahlaksız bi yorum bu ne yapmaya calısıyosun sen konum kapansın banlansın diyemi
ben hayata yasamak icin geldin cnm ev isi yapmak icin degil yasamak icin evlenmeseydim okula devam ederdim belki 2 yıl gecis yapardım ama asktan gözüm o an görmedi okula devam etmeyi zaten esimle tanıstıgımda mezundum o an evlilik daha cazip geldiYemek bir ornek. Elinden hic bir is gelmiyor. Ruhunda ev kadinligi yok, is kadinligi yok. E nesin sen? Dunyaya gelis amacin ne? Okuyacak adam erasmusu beklemez, zaten okur. Turkiye'de okudun bitti, astin kendini, artik yurtdisina acilacaksin.Sen ne kadar okudun? Sanki sana imkanlar verilmemis, ama kendini gelistirmek icin olup bitiyormus gibi konusuyorsun burada.
Zihniyetin kizlarin para verilerek alindigi gelin edildigi ortacag zihniyeti. Ama hayaller erasmusla okumak, central park. pff valla.
ben dogruyu yazıyorum ya kendileri bastırmıs duygularını ondan böyleler hazım problemi bence keske herkez ben gibi detyalı ne yasadıgını yazsa kim bilir hayatlarında neler okuyor ama yazamıyolar buraya cünkü yarın baska konuda sen bunu demistin dicekler diye bu kadar cesaretleri bile yok
sen coktan kiblendin bence kac senelik bilinen bi üyeye sen nasıl erkek bu bilmemne diye 5 satır yazı yazarsınahlaksız mı
işte sımdı bı kıblıyım bakım senı...
ne alakası var sadece doktorların mı parası var yani aileden zengin insanlar var doktorun kat kat fazlasını kazanan ticare yapanlar var çalışmadan istediğini alacak geliri olanlar da var asgari ücretle geçinmeye çalışanlar da var ki onlar mucize eli öpülesi insanlar bana göreBeni yamlis anlamazsan bizim buralarda gece mesaisine giden bir doktor.birde asgari ucretliler var sanirim esinn doktor bu kadar rahat harcadigina gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?