rahatlık mı dersiniz

Kız limoncu sen yaşlanmazsın
herkez öyle diyor sahsen bende dünya isi ev isi yapmak pek istemiyroum esim yardım ediyor sagolsun ellerimi yaslanınca kıymetini daha cok anlarım cevremde herkezin dizleri menüsküs yer silmekten elleri kireclenme sürekli elde bulasık yıkamaktan ben böyle olamam olmamalıyımd dio-yorum

Bence hem sana uğraş hem sorumluluk almak adına evinde hayvan beslemeni öneririm gerçekten sana çok faydalı olur ilerde çocuk düşünürsen şimdiden sorumluluk almayı ve bişeylerin üstesinde gelebilmeyi öğretiyor. Kedi besleyebilirsin mesela hem sana arkadaş olur kocan yokken. Bu arada Fazla gezme kız adın gezenti geline çıkar bak ben evde gündüzleri hep yalnızım gezmeyi fazla sevmem işim olursa dışarı çıkarım yoksa çıkmam evimde vakit geçirmeyi seviyorum. Kurslar ev hanımları için çok cazip zamanı kaliteli değerlendirme açısından güzel. Geliri iyi olan ev hanımları genelde işini bitirdikten sonra çıkar dolaşır alışveriş yapar bu işler birazda maddiyatla ilgili ki siz yalnızsınız şu an hesap soranınızında olmaması çok iyi kimi gezer ama sonra burnundan getirilirde o açıdan didim :)

Neden ? Seninki altın kaplama mı???

Hayal aleminde yasiyor. 2500 tl mi neydi gelirleri. Krediyle araba almayi dusunuyordu. O kadar yok kocasinin parasi. Hoş ,olsa da kiyamaz ki bu arkadaş ona. Ya da belki de kiyar. O hayata da biz parazit yasam diyoruz:)
ağzına saglık

Özet:
Sipariş bot,
Starbucks,
Hazır yemek,
English Home,
Tchibo,
Arkadaşlarla çaylar,
Haftada 1 tüm gün gezme,
Yüzme dersi,
Kartlara hakimiyet,
Tonla ıvır zıvır.

Neyle?
2000 maaşla.

Neyin karşılığında?
Vardiyalı çalışan, haftanın 3 gün eve gelemeyen koca.

Talep/Hayal?
Turist gibi gezmek,
Sırt çantasıyla (kocamla değil çantayla) peri bacaları,
Balık mezeleri,
Roma,
Aşk selalesi vs vs... :)

İç ses:
Özgürlüğe düşkünüm, erken mi evlendim acaba?

Gereği düşünüldü (önyargı içerir!!):
-Müthiş bir özenti hali,
-Ayranı yok içmeye tahteravalli ile gider çeşmeye durumu,
-Günümüzde 2. sınıf olmuş lümpen markalara aşırı değer biçip varoluş kaygısı,
-Kendini belli bir sınıfa ait hissetme dürtüsü,
-Elbette konu sahibini ve kendisinin bilgi birikimini,yeteneklerini, ürettiklerini, kültürünü, derinliğini bilemeyiz.
Haksızlık etmek istemem...

Ama bunlar yerine;
okuduğu kitapları,
sevindirdiği çocuk ve yaşlıları,
gittiği kursları,
açtığı sergileri,
gittiği müzeleri,
siyasi analizlerini,
öğrendiği dilleri,
blog'undaki takipçi sayısını okumuş olsak; halk kütüphanesinin memurundan yakınırken dinlesek daha güzel olabilirdi.

Nasıl anlatsam bilemedim, sizi de kırmak istemem;çok şey yazıp dolu dolu yaşadığınızı söylemişsiniz fakat kısaca söyleyeyim; hayatınız o kadar da dolu dolu geçmiyor olabilir...

.....

Konudan ve konu sahibinden bağımsız olarak:

Aklıma bir fıkra geldi;
İki eski arkadaş yıllar sonra karşılaşmış. Hal hatır sorduktan sonra biri diğerine, “Senin cin gibi bir kızın vardı, ne oldu, okudu mu, şimdi ne yapıyor?”demiş.

Adam hemen anlatmaya başlamış;
“Yok” demiş,“Okumadı ama, bir şirkette küçük bir işe girdi. Şefi hemen değerini kavradı, maaşını artırdı. Sonra patronunun da gözüne girmeyi başardı, öyle ki patron onu kendi bölümüne aldı; çalışmasından o kadar memnun kaldı ki, maaşını daha da artırdı, hatta araba aldı.
Sonra patronunun bir arkadaşı, başka bir şirket sahibi, benim kızı kendi firmasına transfer etti, daha yüksek maaşla üstelik. Ev de aldı.
Sonra daha fazla yorulsun istemedi, artık işleri evden yürütüyor benim kız.”

Sonra dönüp aynı soruyu o diğerine sormuş: “Eee, senin kızın ne yapıyor?”

Adamcağız da şaşkınlık içinde,
“Benim kızım da kötü yola düştü, ama ben senin kadar güzel anlatamıyorum”
demiş.

.....

Yarısını kocalar yapsa tefe koyacak kk dominantlarına da, sadece 2000 le nasıl yapıldığına takıldıkları için teessüfler....

valla doğru anlamışsın bu kadını acayip bir ütopyası var hayallerde yaşıyor

Nasıl yani günlük işlerinde borsayı takip etmek, kuyumcu gezmek yok mu

Marka vermen de ne kadar iyi olmuş kahveyi nerden içtiğini, hangi mağazaya gittiğini düşünmekten helak olurduk

ancakk bu kadar guzel çozumlenirdi bir durum. Sizi butun içtenliğimle alkışlıyorum

imkan dahilinde tabiki yardım yapıyrouz ama herkez kitap okucak diye bi kaide yok bende sinemaya gitmeden duramam mesela esim pek tercih etmez anca ona göre aksiyon olursa gelir yoksa ben gitmem lazım güncel filmleri yeni yerler acılmıs yeni tatlar yeni lezzetler ayrıca bi arkadas yazmıs romada şarap icip havyar yemiyoruz yani cok abarttılar

siyası görüse bence hic girme o kadar cumhuriyetci atatürkcüyüm ki kimse tartısamaz bunu

Her saman boyle yaparsan eger, bir sure sonra bun yaptiklarindan da keyif alamamaya basllayacaksin ve o zaman da daha baska baska yollara sapacaksin bence. O yuzden mutlaka kendini oyalayacak birseyler yapmalisin. Egger bir meslegib varsa calis derim. Kendi parani kendin kazanirsin. O zaman harcamak belki bu kadar kolay olmaz. Ama mutlaka zamanini iyi ve yararli seylerle gecirmelisin. Ben mesela hukukcuyum ama su anda dogum iznindeyim ve kendimi gelecek yavrularima adapte ettim. Onlar icin ugrasiyorum kiyafetleri yataklari besikleri pusetleri vs vs... calisirken de birsyler yapardim ama... beni de esim vardiyali calisan bir kamu personeli . O yokken arkadaslarimla bulusup alisveris yapmak disinda evde film izlerim mesela. Yuzlerce film arsivim var. Ustelik ingilizcem fazla iyi olmadigindan alt yazisiz izlemeye calisiorumki boylelikle yabanci dilimi gelistiriyorum. Yemek yapmayi seviyorum paylasiyorum ve insanlarin begenmelerinden zevk aliyorum. Bunlarin disinda ps oynuorum.

eğer imkanınız varsa bence çocuk yapmayı ertelemeyin
ilerde siz istediğiniz zaman problem çıkabiliyor
hem bebeğinize vakit ayırmak sizi çok mutlu eder hem de zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız :)
çakal görümceleri vardı bir de vaktini alan

cok sükür yalana ihtiyacım yok yasadıgı hayat bu keske maasımız daha yüksek olsada her hafta sonu baska bi gezi planlasam
valla bizim maaşımız sizinkinin iki katı + ev sahibiyim kira odemiyorum ama yinede anlattıklarının binde birine maaş kalmıyor...

ayrıca senin onceki konularını da biliyorum senle çok konuşmuşluğumuzda var topiklerde daha once çok farklı anlattın kendini şimdi çok farklı.. Birinden biri atmasyon gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…