rahatlık mı dersiniz

hic bee esim der bazen ahhh karıcım gel kollarını seveyim azcık kac para oldu bunlar diye ben günlük takip ederm yani aynen 2 bilezik 2 kisi icin avrupa turu icin yeterde artar bile cünlü ben gelinlik bileziklerimi bozdurup gramını artırmıstım yani hayli hayli yeter yoksa yani ben bugun esime desem hadi askıam kalk gidelim suraya parası benden demez yani aman gitmeyelim diye be hadi biraz daha biriktirelim diye ugrasıyorum yoksa o kadar fırsatımız varki sadece vize almak lazım esim daha önce avrupaya gitmis gelmis zaten tüm akrabaları orda gitsek yer cok da ben gitmiyorum

Bayıldımmmm

yaa olmaz olmaz olcagı gelir oda beni bulur diye cok korkarım

Olsun sen gene de elleme disarda da yeme valla bak otur kendine internetten degisik yemekler bul ilkinda yapamazsan ikincisinde tutturursun
Oyle siradan tencere yemegi sevmiyosan egzantrik seyler bul ne bilim
Pazara git taze taze al ..
Disarda bende cok.yiyorum ama bende ne koca var ne bi sey zaten yurtdisindayim evde pek imkan olmuyo ..
Hani o foursquare falan dion ya oralara odul ver kendine onun icin git .
Ne diy baska ne yaparsan yap bos takilma en kiymetli sey kolundaki bilezik degil zamanin unutma ..

iste zamanın kıymetli bende napıyım nasıl kaliteli zaman geciririm ne görürüm diye harcıyorum ayrıca yut dısınsa nerdesin bakalım

ben degisik tatlara cok acık biriyimdir ama esim klasık kuru fasulye pilav yani bagra cagra kasık kasık az yemek yedirmedim esime ilk yıllar elimde tabakla dolardım arkadasındna hadi 1 kasık daha diye süper dadıdaki anneler gibi esim cok zayıftı ve sigara iciyodu bıraktırdım nefret ediyorum sigaradan

bide ben mesela ev yemeyi severim pazar gitmete bayılırım yeterki bana yapan olsun yani ben ev eyemyi sevmez degilim diyroum ya annem yanımda olsa varya ooo kendim hazırlayınca o istahım olmuyor o yüzden yanlızsam ya annemde yiyorum yada dısarda

ooo seninki canavar ya rottweiler fena bi köpek valla buna yazık olurr :)))
Benim oğlan böyle minnaklara pek sataşmaz ama bilemiyorum bende bakalım sorun olmazsa alacağım :) Bu arada sen kaç yaşındaydın limoncu ya? Sorcam sorcam unutuyorum hep.Eşin ve senin yaşlar kaç?

ooo cok uzak ve biraz kötü bi yerdesin allah kuvvet versin esinin isi dolayısıylamı ordasınız ve ne kadar süreli

Bosandik biz ,1 yili gecti, cince ogreniyorum ,kotu bir yer degil ama pahali bir yer,kulturler farkli evet uzak baya

Anladim kendin bilirsin de bu kadar yorumdan sonra kafanda olusmustur bir seyler herhalde ..Evcil hayvan fikri guzel,sokak hayvanlarini besleme de olabilir cok hayvan ac susuz sokaklarda bak bi de kis geliyo yazik..
Iskurun kurslari da var bak gidiyon uc bes saat takiliyon gunluk 40 lira veriyolar aylik hesabina yatiyo bence bi dene derim

Ilk soru para sende "su" gibi galiba.. ikinci soru evli olduguna emin misin? Boyle evlilige can kurban :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…