- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
Haklısınız diyorum eyvallah yaniPardon ?
hic bee esim der bazen ahhh karıcım gel kollarını seveyim azcık kac para oldu bunlar diye ben günlük takip ederm yani aynen 2 bilezik 2 kisi icin avrupa turu icin yeterde artar bile cünlü ben gelinlik bileziklerimi bozdurup gramını artırmıstım yani hayli hayli yeter yoksa yani ben bugun esime desem hadi askıam kalk gidelim suraya parası benden demez yani aman gitmeyelim diye be hadi biraz daha biriktirelim diye ugrasıyorum yoksa o kadar fırsatımız varki sadece vize almak lazım esim daha önce avrupaya gitmis gelmis zaten tüm akrabaları orda gitsek yer cok da ben gitmiyorumAtina turlari 350 euroydu en son abartmayin yahu ,romadan da villa alcam dememis kiz ,keske herkesin hayalleri olsa ,hayal kuran insandan zarar gelmez,zaten hayal kuramayan bence zekadan yoksun bile olabilir ..Kaldi ki gerceklesmeyecek seyler degil satar iki bilezik iki gunlugune yine gider
BayıldımmmmLimoncu sana plan yapiyorum vallahi bak uygula bunlari ...
1.Kocanin evde oldugu 15 gun var ya heh o gunlerde sabah erken kalk once git bakkala iki gazete bir ekmek kap gel ve mukellef bi kahvalti hazirla kocana,oyle mukellef dedigime bakma ekstra bi omlet bile yapsan canim bu senin icin de
2.Kahvalti ederken guzel seylerden bahset mal mulk altin kredi karti anan baban gorumcen gecmesin lafin icinde..
3.kahvaltidan sonra guzel bir Turk kahvesi pisir ikinize sturbucks kahvesinden iyidir oyle demehem onlarda fil diskisi var eser miktarda demedi deme ,icim almiyo benim ..Colombia kahvesi dene mutlaka bu da kahve sevdigin icin benden tavsiye,malaysia da iyidir bak
4.Kalkin hazirlanin birlikte salla arabayi dolmusla daha once gitmediginiz bi yere gidin ,sahil kenari vallahi simit cay olmadi cekirdek ve hos sohbet bogazda baliktan daha kiymetli bende ..
5.donerken balikcidan balik alin beraber secin yanina da misssss gibi salata ..
6.Mutfaga girin birlikte hazirlayin ,en sevdigin tabaklarina koy onlari birbirinize yedirin ,tatli tatli yemek yiyin..
7.donerken film almistiniz degil mi onu acin misir patlatmayi unutma..
8.birbirinize sarilarak uyuyun once kocana soyle dislerini fircalasin ama sen sinir oluyosun biliyorumhavlu da koyki bornoza silmesin disini
9.Adami ise yolladin mi kos mutfaga bi kahve yap kendine sonra ac hafif bi muzik disariyi seyrederek ic.
Sonra kalk sakin sakin planini onceden hazirladigin temizligine basla ,yere egilmene gerek yok viledala yerleri bir sey olmaz,bir damla camasir suyuyla ellerin delinmez..
10.yemegi de hazirladiysan git kendine odul olarak bir oyun al esinl oynamak icin,ya da kece al, kurs arastir,instagramdan satis yapabilir misin onlarin yollarini arastir,pastacilik,yemek kurslarina bak ,kisisel gelisimler var onlara bak,nlp kurslari var,kizzzzz hicbir sey yapamazsan giy kirmizi geceligini de bi cocuk yap
yaa olmaz olmaz olcagı gelir oda beni bulur diye cok korkarımÇocukluğumdan beri kedi köpekle büyüdüm,şuan evimde 1 kedim,1 köpeğim var.Hatta 2.köpeği almayı bile düşünüyorum,öyle bir şey olsaydı ben ölmüştüm şimdiye kadarBaşka bir şey olmuştur kayınvalidene,o kadar hayvan besleyen insan var.Benim heryerimde tüyler uçuşuyor,ciğer falan kalmazdı bende öyle bir şey olsa
Haklısınız diyorum eyvallah yani
Benim ki erkekerkek olanlar kelkiniyor
bence de dişi alsın
Bence de eyvallah cunku kimsenin hayatiyla dalga gececek kadar kotu niyetli olmadiginiza inaniyorum ,iyi geceler
Bende bir tane rottweiler var.Eğer uyum problemi yaşamazlarsa bir tane de bundan almayı düşünüyorum.Çok tatlı değil mi?yaa olmaz olmaz olcagı gelir oda beni bulur diye cok korkarım
hic bee esim der bazen ahhh karıcım gel kollarını seveyim azcık kac para oldu bunlar diye ben günlük takip ederm yani aynen 2 bilezik 2 kisi icin avrupa turu icin yeterde artar bile cünlü ben gelinlik bileziklerimi bozdurup gramını artırmıstım yani hayli hayli yeter yoksa yani ben bugun esime desem hadi askıam kalk gidelim suraya parası benden demez yani aman gitmeyelim diye be hadi biraz daha biriktirelim diye ugrasıyorum yoksa o kadar fırsatımız varki sadece vize almak lazım esim daha önce avrupaya gitmis gelmis zaten tüm akrabaları orda gitsek yer cok da ben gitmiyorum
ooo seninki canavar ya rottweiler fena bi köpek valla buna yazık olurr :)))Bende bir tane rottweiler var.Eğer uyum problemi yaşamazlarsa bir tane de bundan almayı düşünüyorum.Çok tatlı değil mi?
Eki Görüntüle 1660009
iste zamanın kıymetli bende napıyım nasıl kaliteli zaman geciririm ne görürüm diye harcıyorum ayrıca yut dısınsa nerdesin bakalımOlsun sen gene de elleme disarda da yeme valla bak otur kendine internetten degisik yemekler bul ilkinda yapamazsan ikincisinde tutturursun
Oyle siradan tencere yemegi sevmiyosan egzantrik seyler bul ne bilim
Pazara git taze taze al ..
Disarda bende cok.yiyorum ama bende ne koca var ne bi sey zaten yurtdisindayim evde pek imkan olmuyo ..
Hani o foursquare falan dion ya oralara odul ver kendine onun icin git .
Ne diy baska ne yaparsan yap bos takilma en kiymetli sey kolundaki bilezik degil zamanin unutma ..
iste zamanın kıymetli bende napıyım nasıl kaliteli zaman geciririm ne görürüm diye harcıyorum ayrıca yut dısınsa nerdesin bakalım
ben degisik tatlara cok acık biriyimdir ama esim klasık kuru fasulye pilav yani bagra cagra kasık kasık az yemek yedirmedim esime ilk yıllar elimde tabakla dolardım arkadasındna hadi 1 kasık daha diye süper dadıdaki anneler gibi esim cok zayıftı ve sigara iciyodu bıraktırdım nefret ediyorum sigaradanOlsun sen gene de elleme disarda da yeme valla bak otur kendine internetten degisik yemekler bul ilkinda yapamazsan ikincisinde tutturursun
Oyle siradan tencere yemegi sevmiyosan egzantrik seyler bul ne bilim
Pazara git taze taze al ..
Disarda bende cok.yiyorum ama bende ne koca var ne bi sey zaten yurtdisindayim evde pek imkan olmuyo ..
Hani o foursquare falan dion ya oralara odul ver kendine onun icin git .
Ne diy baska ne yaparsan yap bos takilma en kiymetli sey kolundaki bilezik degil zamanin unutma ..
Benim oğlan böyle minnaklara pek sataşmaz ama bilemiyorum bende bakalım sorun olmazsa alacağım :) Bu arada sen kaç yaşındaydın limoncu ya? Sorcam sorcam unutuyorum hep.Eşin ve senin yaşlar kaç?ooo seninki canavar ya rottweiler fena bi köpek valla buna yazık olurr :)))
ooo cok uzak ve biraz kötü bi yerdesin allah kuvvet versin esinin isi dolayısıylamı ordasınız ve ne kadar süreli
ben 29 esim 36Benim oğlan böyle minnaklara pek sataşmaz ama bilemiyorum bende bakalım sorun olmazsa alacağım :) Bu arada sen kaç yaşındaydın limoncu ya? Sorcam sorcam unutuyorum hep.Eşin ve senin yaşlar kaç?
Çocuğun yoktu değil mi? Çocuk yapmayı falan düşünüyor musun?ben 29 esim 36
ooo cok uzak ve biraz kötü bi yerdesin allah kuvvet versin esinin isi dolayısıylamı ordasınız ve ne kadar süreli
ben degisik tatlara cok acık biriyimdir ama esim klasık kuru fasulye pilav yani bagra cagra kasık kasık az yemek yedirmedim esime ilk yıllar elimde tabakla dolardım arkadasındna hadi 1 kasık daha diye süper dadıdaki anneler gibi esim cok zayıftı ve sigara iciyodu bıraktırdım nefret ediyorum sigaradan
bide ben mesela ev yemeyi severim pazar gitmete bayılırım yeterki bana yapan olsun yani ben ev eyemyi sevmez degilim diyroum ya annem yanımda olsa varya ooo kendim hazırlayınca o istahım olmuyor o yüzden yanlızsam ya annemde yiyorum yada dısarda
Ilk soru para sende "su" gibi galiba.. ikinci soru evli olduguna emin misin? Boyle evlilige can kurban :)kızlar bilen biliyor ben biraz keyfime düskünüm simdi evli olup cocugu olmayan ve calısmayan bayanların günü nasıl geciyor merak ediyorum
ben yazıyım önce esim vardiyalı calıstıgı icin zaten haftanın 3 günü yemek yapmıyorum
esim aksamları evde olunca canım ne isterse bazen esime yapar kendime spariş ederim
mesela ne biliyim canım kahve isterse hic üsenmem giderim sahildeki starbucks denizin sesini dalga sesini izlerim cevremdede keske senin nesen gibi nesemiz olsa hayat sevincimiz olsa diyolar bilemiyroum ben kendime cok mu deger veriyorum diyorum bazen benden bi tane daha yok diye düsünürüm neden günümü gün etmiyim diyorum
yada haftalık gezmelerimiz olur 1 i günümüz biri kahve keyfi gibi zaten kendi ailem cevrem yakın sık sık gideriz anne teyze hala yengelere kendi arkadaslarım dersen var yine gidip görüstügüm ama cogu evlenince kocasını dinleyen kocasının sözündne cıkmyana tipler oldu maas kartını veren kocasına sormadan bakkala gidemeyen tipler benim de yapım öyle olmadıgı icin pek sık görüsmüyorum iste bi kac kız arkadas ve aile dostları yetiyor gerci
en sevmedigim huyum gene tek basıne yemek yemek esim ise gidince aksam yemegi icin yanlız yiyemiyorum bu yüzden ya cıkıyorum dısarı bi english home yapıyorum neler gelmis bakıyorum ordan gratis ordan bi yemek ordan anneme ugrayıp cay iciyorum eve geliyorum bazende annemde yatıyorum cünkü esim gececi oluyo sabah 8 de geliyo yada
eve söylüyorum ne biliym cocugum yok cesaretimmi yok kendimemi güvenmiyorum bi yanım turist gibi gezmek istiyor al sırtına cantanı peri bacalarındna gir atinada gezz balık mezeleri ye ordan roma yap ask selalesine sırtını dönüp para at dilek tut offff cok kızıyorum kendime bazen cok erken evlendim ask evliligi iste insan kör oluyor
bide sizden dinliyim cocuksuz evli calısmayan hanımların günleri nasıl gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?