rahatlık mı dersiniz

Konu almış başını gitmiş.. patlamış resmen.. konu ne durumda biri özet geçse...

Parayı sen kazanmıon nasl olsa salla..

Konu almış başını gitmiş.. patlamış resmen.. konu ne durumda biri özet geçse...
tatlım bende yeni gördüm baktım biraz fena eğlenceli ya :))
kızımız evli 29 yaşında yaşı küçük diye çocuk düşünmüyo lise mezunu sürekli tatil planları yapıyo evde yemek yapmayı sevmiyo hep dışarda yiyo maaşları 2,5 milyar.. evde temizlik yemek yapmayı sevmiyo elleri çamaşır suyu kokan bi kadın olamazmış çünkü ayyy ölüjemmm ya çok eğlenceli çok komik:)

Başlık rahatlık mı dersiniz demiş

ek olarak özentilik
Eminim oda bu şekilde takılıyo ama bizimle eğlenmek için konu açıyor sürekli ztn marka veren tiplerden acaip korkarım
klasik limoncu ben onun bu tavırlarını normal karşılıyorum 2 senedir alıştık kk ce

Neden bu kadar aşağılıyorsunuz karşınızda ki insanı hanımefendi? Hoş mu tavrınız? Limoncuyla fikirlerim zerre kadar uymaz,yaşam tarzımızda,düşüncelerimizde tamamen farklıdır ama böyle olması kimsenin kimseyi ezmesini gerektirmiyor.Anlattığı şeyler gayet normal şeyler starbucks çok lüks bir yer mi Allah aşkına? Herkes burada şoklara girdi okuyunca 13-14 yaşında öğrenci çocuklar bile oturuyor starbucks'ta.Saydığı şeylerde hiç lüks bir şey göremedim ben.Gittiğim yerleri şurada saysam ağzınız uçuklar,yalan mı diyeceksiniz bana da? Demezsiniz,çalışıyorum diye değil mi? Ama limoncu çalışmadığı için yalan söyler,kahve içmeye gidemez,hayal kuramaz niye çünkü vasıfsız..Bu mudur yani? Ayıp yahu cidden ayıp.Karşınızda herşeyden önce bir bayan var,sizin hemcinsiniz.Bu kadar aşağılamak,kırmak günah değil mi? Yatağını açmamasına inanmıyorsunuz ne var ki bunda? Bende bekarken açmadım hiç,annemin bir tane kızıyım çünkü.Limoncuda bekarlığından bahsediyor zaten.Bekarken çalışıyordum,annem önüme yemeğimi getirirdi tepsiyle,yatağımı bile açmazdım diyor.Çok garip bir durum mu bu sanki? Herkesin bir yaşam tarzı var.Bize ters olsa bile bu şekilde kimseye saygısızlık etme hakkımız yok.İsteyen çalışır,isteyen çalışmaz.Ben senelerdir çalışıyorum,kimseden bir şey beklemeden herşeyi kendi emeğimle yaptım.Evlendim eşimden para bile istemem kazanıyorum zaten ondan almama gerek kalmıyor.Bu durumda limoncuyu asla anlayamam hayatım boyunca yaşam tarzı bana hep garip gelir.Ama asla saygısızlık etme gibi bir hakkımda olamaz.Bir de kırmamak için bir şey demiyorum demişsiniz ama şu yorumunuzda kırıcı değilse bir de dikkat etmeden yazsanız neler yazacaksınız kim bilir.

Bide limoncu merak ettim starbusksta kahvene isim ne yazdiriyosun yoksa limoncu mu

Ay evet ya konu superbide kizimiz gercekten yasi coooook kucuk 29 yasinda daha cocuk yapmak icin coook kucuk cunku zaten cocuk yapma yasi 45 falan

Aynen ne isiymis bu 700 lira ticket ben konu sahibinin anlattiklarinin hic birine inanmadim biraz hava atiyim demis girmis:))
keske sadece hava atım dese
dedıklerıne ınanmadım deyınce bazı seylerıde ortaya cıkarıcı kendısını zorlayıcı yorumlar yapınca ahlaksız hadsız yazma ozaman gıt gıbı cırkın kelımelerle cevaplarda verdı
keske sadece hava atsa
yetısme yetıstırılme tarzı ve uslubu...
malesef bunlar parayla alınmıyor :)

Cok tatli bi hayat ayy cok begendim gunluk rutinleriniz cok sevimli allah bozmasin bende ev temizleye evde yeni duzenler olusturur degisiklikler yaparim kitap okurum yeni cikanlari takip ederim sizi kendime benzettim:)
ayy benımde sızınkı
gıbı tatliş bı kedım var
bakınız :)

kızım mamuk kendısı:)

tatlım onu demek istemedim demek istediğim şey hiç bir şey yapmıyo vasıfsız onu kastetmek istedim hatta eğlenceli biri olduğunu düşünüp takip bile etmeye başladım..
yani yatağını toplamayan temizlik yapmayan bi insan için ne dememi bekliyosun :)) walla arkadaşım var ilkokul mezunu çalışıyo vatana millete bi faydası var.. yanlış anlaşıldıysam sorry.. daha dikkat ederim

Bu konuda sana katiliyorum. Bazi yorumlar cok ayip kacmis. Fakat aslinda bizim sasirdigimiz starbucksta kahve degil tatlim. Esinin parasiyla esine köle gibi davranip kendisi her istedigini yapmasi.
Yani benim tuhafima giden bu. Ha bi de az gelirle surekli bunlari yaptigini iddia etmesi..

Kızlar bende Çalışmıyorum eşimde calismiyor. Dublex de oturuyorum kapıda arabamiz var ayda 10 bine yakın gelirimiz var. Çalışmıyorum ama hersey elimin altında çalışmayan insan bişey beceremeyen vasıfsiz boş insan değildir illaki. İhtiyacım yok Çalışmıyorum

Estağfurullah,benden dilemeyin ben limoncu için söyledim.Onun yerinde olsaydım çok üzülürdüm,kırıcı bir yazı olmuş çünkü.Bakın ben kesinlikle limoncunun yaşam tarzını savunmuyorum.Hatta bir kaç sayfa arkaya giderseniz yazdığım yorumuda görürsünüz.Ben böyle yaşayamazdım,sen sıkılmıyor musun dedim.Daha başka konularında kaç kez polemiğe girdik iş ve eğitim hayatı yüzünden.Yani kısacası kafamız uymaz bizim.Ama asla saygısızlık yapmam kendisine ya da çalışmayan hiçbir kadına.Yapan olursa da uyarırım.Benimseyemesekte,beğenmesekte herkesin yaşam tarzına saygı duymamız lazım.

ya çalışıp çalışmaması önemli değil anlatamadım kendimi :))
sadece bana garip geldi anlattıkları saçma geldi..
kim kimi çeker bu devirde Allah aşkına çalışçak 2 milyar maaş alcak eve gelio ne temizlik ne yemek ahahahaha.. komik diilmi hep alışveriş hep seyahat biraz tirinity.. walla insan öle evladını çekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…