rahatlık mı dersiniz

yani şuan arabanız yok.

işte bu yaa helal sana alkışşşş en cok istedigim sey zaten arsa alıp ev yapmak istanbulda degil tabi trakyada
Ev yapacaksan biraz harcamalarına dikkat etmen lazım ama böyle hem gezip hem evi nasıl yapacaksın.Ya çalışman lazım ya da para biriktirmen lazım.

Limoncu sana plan yapiyorum vallahi bak uygula bunlari ...
1.Kocanin evde oldugu 15 gun var ya heh o gunlerde sabah erken kalk once git bakkala iki gazete bir ekmek kap gel ve mukellef bi kahvalti hazirla kocana,oyle mukellef dedigime bakma ekstra bi omlet bile yapsan canim bu senin icin de
2.Kahvalti ederken guzel seylerden bahset mal mulk altin kredi karti anan baban gorumcen gecmesin lafin icinde..
3.kahvaltidan sonra guzel bir Turk kahvesi pisir ikinize sturbucks kahvesinden iyidir oyle demehem onlarda fil diskisi var eser miktarda demedi deme ,icim almiyo benim ..Colombia kahvesi dene mutlaka bu da kahve sevdigin icin benden tavsiye,malaysia da iyidir bak
4.Kalkin hazirlanin birlikte salla arabayi dolmusla daha once gitmediginiz bi yere gidin ,sahil kenari vallahi simit cay olmadi cekirdek ve hos sohbet bogazda baliktan daha kiymetli bende ..
5.donerken balikcidan balik alin beraber secin yanina da misssss gibi salata ..
6.Mutfaga girin birlikte hazirlayin ,en sevdigin tabaklarina koy onlari birbirinize yedirin ,tatli tatli yemek yiyin..
7.donerken film almistiniz degil mi onu acin misir patlatmayi unutma..
8.birbirinize sarilarak uyuyun once kocana soyle dislerini fircalasin ama sen sinir oluyosun biliyorumhavlu da koyki bornoza silmesin disini
9.Adami ise yolladin mi kos mutfaga bi kahve yap kendine sonra ac hafif bi muzik disariyi seyrederek ic.
Sonra kalk sakin sakin planini onceden hazirladigin temizligine basla ,yere egilmene gerek yok viledala yerleri bir sey olmaz,bir damla camasir suyuyla ellerin delinmez..
10.yemegi de hazirladiysan git kendine odul olarak bir oyun al esinl oynamak icin,ya da kece al, kurs arastir,instagramdan satis yapabilir misin onlarin yollarini arastir,pastacilik,yemek kurslarina bak ,kisisel gelisimler var onlara bak,nlp kurslari var,kizzzzz hicbir sey yapamazsan giy kirmizi geceligini de bi cocuk yap

Ev yapacaksan biraz harcamalarına dikkat etmen lazım ama böyle hem gezip hem evi nasıl yapacaksın.Ya çalışman lazım ya da para biriktirmen lazım.
söyleki suanlık para anca kırklarelinin bi yerinde arsa almaya yetiyor arsayı alsam zate yatırım amaclı düsünüyroum 10 15 sene dursun o zamana kadar kim öle kim kala

söyleki suanlık para anca kırklarelinin bi yerinde arsa almaya yetiyor arsayı alsam zate yatırım amaclı düsünüyroum 10 15 sene dursun o zamana kadar kim öle kim kala
insanın o tür seylere yatırım yapması için bence ilk önce paraya ıhtıyacı olmaması gerek
kendıne ait evi barkı olması gerek.
önce evınızı halledın, yatırımı sonra düşünün

ben bunları zaten hep yapıyorum sekerim sago yazdıgın icin yanlız söyle bisey var esim pek nadir dolmusa biner ondada söylenir o yüzden ya babamın arabaını alıyorz gezerken yada en fazla 1 dolmusluk mesafeye gidiyoruz yani esim birazda bu yüzden araba almak istiyo araab varken kafamız eser gece 12 de ortaköye giderdik yada sarıyere diye cıktık eskisehire gittik tabi facede resim koymadık is yer anlamasın diye 1 gün izin aldık gezdik :))

pasta kursları falan hic ugrasamam ama kıs geldi fitnısh icin yine yazılcam kursa bide yüzme var yeter cocuk icinde agzın bal yesin diyim ne diyim baska :))

a
ayrıca en cok istedigim sey esimin yemek yapması salata bile yapamaz anca kahvaltı keske söyle geldigimde yemek hazır bi kocam olsaydı anca mangal yapar onunda mevsimi gecti ((

Bak aklıma ne geldi.Sen kendine bir köpek alsana,onunla takılırsın hem canın sıkılmaz,gezdirirsin onu falan.Alırsan dişi al ama altın toka takarsın kafasına görenler işte limoncunun köpeği der Sever misin hayvanları?

Fitness iyi olur bence de ama pahali yere gitme internette guzel videolar var plates icin falan,kiz o adama arada jest yap madem 12 saat -16 saat calisiyo vallahi iyi dayaniyo ne diyim ..Allah yardim etsin ..

hayvanları kim sevmez köpek cok isterdim evim bahceli olsa husky isterdim tam bi kurt köpegi korurdu beni :))

saka bi yanada kaynanaı cigerine hayvan kılı gitti ölücekti resmen midesine falan cigerinden zor aldılar o yüzden cok korkarım bende yutarsam diye

erkek olanlar kelkiniyor
bence de dişi alsın

Fitness iyi olur bence de ama pahali yere gitme internette guzel videolar var plates icin falan,kiz o adama arada jest yap madem 12 saat -16 saat calisiyo vallahi iyi dayaniyo ne diyim ..Allah yardim etsin ..
belediyenin cnm ya ben öyle seye para vermem 2 hakkın var iste biri havuz biri fıtnes

Hayaller nere hayatlar nere hacıııı!! Roma istiyorsun atina neyim istiyorsun amaaaa neyse yaaaa

Atina turlari 350 euroydu en son abartmayin yahu ,romadan da villa alcam dememis kiz ,keske herkesin hayalleri olsa ,hayal kuran insandan zarar gelmez,zaten hayal kuramayan bence zekadan yoksun bile olabilir ..Kaldi ki gerceklesmeyecek seyler degil satar iki bilezik iki gunlugune yine gider

Eyvallah

Çocukluğumdan beri kedi köpekle büyüdüm,şuan evimde 1 kedim,1 köpeğim var.Hatta 2.köpeği almayı bile düşünüyorum,öyle bir şey olsaydı ben ölmüştüm şimdiye kadar Başka bir şey olmuştur kayınvalidene,o kadar hayvan besleyen insan var.Benim heryerimde tüyler uçuşuyor,ciğer falan kalmazdı bende öyle bir şey olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…