• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahatlık mı dersiniz

Keyfine düşkün olmak güzel birşey.
Ama araba alin arabayla gezin.
Esas keyif onda..

ben hayata yasamak icin geldin cnm ev isi yapmak icin degil yasamak icin evlenmeseydim okula devam ederdim belki 2 yıl gecis yapardım ama asktan gözüm o an görmedi okula devam etmeyi zaten esimle tanıstıgımda mezundum o an evlilik daha cazip geldi
ben ev isi yapmak icin yaratılmamısm esimde bunun farkında ben esimle cıkarkende dedim yemek yapmam sevmem temizlik sevmem diye bekarkende bu isleri yapmazdım

simdi yapıyomusun dersen yapıyorum kimi esim yardım ediyor kimi ben ama elleri camasur suyu kokan kadın olamam ben
Sorumluluk duygun gelismemis demek ki, gec sen o camasir kokan eli. Sanki diger herkes bayiliyor yemek yapmaya, temizlik yapmaya. Hepimiz hayatin guzelliklerini elimizin tersiyle itip temizlik yapmayi seciyoruz, bir sen akillisin, hayati yasamayi secmissin, bravo valla. :)
Canim sen desene suna bende ne calisacak, ne bir sey yapacak goz yok, bos bos yasiyorum oyle. Hayati yasamakmis. Kocanin yemek kartina kadar alip butun gun bir oraya bir buraya avare avare gezmek mi hayati yasamak... Bir yandan da Roma hayali. :)
Az once birine birey olmaktan bahsetmeni gordum. Bireylikten bahsedecek en son kisi sensin bence.
Ayrica asik olmak, hatta evlenmek mantikli dusunmeye ve duzgun kararlar almaya sandigin kadar engel degil. O da bahanen sanirim.

Sorumluluk duygun gelismemis demek ki, gec sen o camasir kokan eli. Sanki diger herkes bayiliyor yemek yapmaya, temizlik yapmaya. Hepimiz hayatin guzelliklerini elimizin tersiyle itip temizlik yapmayi seciyoruz, bir sen akillisin, hayati yasamayi secmissin, bravo valla. :)
Canim sen desene suna bende ne calisacak, ne bir sey yapacak goz yok, bos bos yasiyorum oyle. Hayati yasamakmis. Kocanin yemek kartina kadar alip butun gun bir oraya bir buraya avare avare gezmek mi hayati yasamak... Bir yandan da Roma hayali. :)
Az once birine birey olmaktan bahsetmeni gordum. Bireylikten bahsedecek en son kisi sensin bence.
Ayrica asik olmak, hatta evlenmek mantikli dusunmeye ve duzgun kararlar almaya sandigin kadar engel degil. O da bahanen sanirim.
benimde yasam tercihim bu temizlik yemek yapmak kocaya kül köle olmak degil ki

İnsan üretmeden, sırf tüketici olarak nasıl yaşayabilir anlamıyorum. Hayatın tüketmek üzerine. Ama o bahsettiğin tatiller bedava değil, hayal bedava olsa da.
Evinde reçel, yoğurt, peynir gibi yiyecekler veya el işi yap sat. Hem para kazanırsın.
ayrıca o dediklerin köyden geliyo bize yapmaya gerek yok tüm kıslık kuru erzaklar yag seker un dahil

Bu rahatlıktan bende istyrm siz hiç biseyi takmiyosunz heralde :D

benimde yasam tercihim bu temizlik yemek yapmak kocaya kül köle olmak degil ki
Kocaya kul kole ol demiyoruz zaten.
40 kere soyledik bir sey degismedi, anlatamadik. Anlamayacagini bilerek yine soyluyorum. Birine dayanmadan, kendi kendine ayakta durabilmekle basla hayata. Yasam tercihinin olmasi icin bile insanin biraz gucu olmali. Senin yasam tercihinin bitmesi kocanin senden bosanmasina bakar. Kalirsin o zaman dimdizlak, gorursun tercihi. Ayrica 29 yasinda misin, bunlar okumaya, yurt disina engel degil. Bence burada bize hayal anlatacagina, madem istiyorsun, onlari gerceklestirmek icin caba harca, o zaman ben de karsinda ayaga kalkarim saygidan. O isler o kadar kolay degil, calisacaksin, hayal dunyandan cik.

ayrıca o dediklerin köyden geliyo bize yapmaya gerek yok tüm kıslık kuru erzaklar yag seker un dahil
Ben sana gelenden bahsetmedim. Kendin yapip baskasina sat dedim. Mesgale olsun diye, yoksa evinizde yok, yapip yiyin diye degil.

Bende evliyim Çalışmıyorum çalışmayan herkes işsiz amaçsız mi oluyor arkadasim

Mesele çalışmamak değil ki. Ev işi yapmamak, kocayı köle olarak kullanmak, amaçsız boş bir hayat yaşamak, bütün gün altın günlerinde laklak yapıp boş zamanlarda vitrin bakıp kahve içmeyi hayatını yaşamak sanmak. Okumamak, öğrenmemek, bilmemek, ilgilenmemek ve bunlarla övünmek. Anlatabildim mi?

Kocaya kul kole ol demiyoruz zaten.
40 kere soyledik bir sey degismedi, anlatamadik. Anlamayacagini bilerek yine soyluyorum. Birine dayanmadan, kendi kendine ayakta durabilmekle basla hayata. Yasam tercihinin olmasi icin bile insanin biraz gucu olmali. Senin yasam tercihinin bitmesi kocanin senden bosanmasina bakar. Kalirsin o zaman dimdizlak, gorursun tercihi. Ayrica 29 yasinda misin, bunlar okumaya, yurt disina engel degil. Bence burada bize hayal anlatacagina, madem istiyorsun, onlari gerceklestirmek icin caba harca, o zaman ben de karsinda ayaga kalkarim saygidan. O isler o kadar kolay degil, calisacaksin, hayal dunyandan cik.
yavrum sayfları tam okumamısın evli olup calısamam ben cünkü calısmak cok yorucu bekarkende calıstım eve 8 de geldim yemeyim önümde oldu yedim cayım geldi dizimi ziledim telefonla oynadım keyif yaptım yattım yani evliykende calıstım ama esle ugras evle ugras oooo bana göre degil calıstıgım zaman direk is cıkısı yemeyimi alırım eve gelirken cünkü iste cıkan yemekleri hic beyenmiyorum eve gelir yemeyimi yer cayımı koyar odama gecmem lazım bi amerikan dizisi acıp cayımı yudumlayıp sonra uyumam lazım kocayla evle ugrasamam ben calısmak cok güzel bisey ama bekarken

Mesele çalışmamak değil ki. Ev işi yapmamak, kocayı köle olarak kullanmak, amaçsız boş bir hayat yaşamak, bütün gün altın günlerinde laklak yapıp boş zamanlarda vitrin bakıp kahve içmeyi hayatını yaşamak sanmak. Okumamak, öğrenmemek, bilmemek, ilgilenmemek ve bunlarla övünmek. Anlatabildim mi?
Katibe ye sorduğum soruyu gayet net açıkladı ben size bişey sorduğumu hatırlamıyorum.

Bence hayatta herkez çalışcak iyi yerlerr gelecek diye bişey yok. Kim kendini hangi koşulda iyi hissediyorsa öyle yaşamalı. Limoncunun kocası ondan şikayetci değilse bize bununla ilgili olumsuz yorumlar yapmak yaraşırmı?? Onlar hayatından memnun demekki bu şekilde.

Birde dikkatimi çeken başka bişey daha var. Bu arkidaş ne zaman konu açsa hep bi olumsuz ters yorumlar geliyo. Siz bilmiyomusunuz ne derseniz diyin limoncu kendi doğrularından vazgeçmeyecek. Ne diye onu yoruyorsunuzki. O sizden başka cevaplar beklemiş.

kızlar bilen biliyor ben biraz keyfime düskünüm simdi evli olup cocugu olmayan ve calısmayan bayanların günü nasıl geciyor merak ediyorum

ben yazıyım önce esim vardiyalı calıstıgı icin zaten haftanın 3 günü yemek yapmıyorum
esim aksamları evde olunca canım ne isterse bazen esime yapar kendime spariş ederim

mesela ne biliyim canım kahve isterse hic üsenmem giderim sahildeki starbucks denizin sesini dalga sesini izlerim cevremdede keske senin nesen gibi nesemiz olsa hayat sevincimiz olsa diyolar bilemiyroum ben kendime cok mu deger veriyorum diyorum bazen benden bi tane daha yok diye düsünürüm neden günümü gün etmiyim diyorum

yada haftalık gezmelerimiz olur 1 i günümüz biri kahve keyfi gibi zaten kendi ailem cevrem yakın sık sık gideriz anne teyze hala yengelere kendi arkadaslarım dersen var yine gidip görüstügüm ama cogu evlenince kocasını dinleyen kocasının sözündne cıkmyana tipler oldu maas kartını veren kocasına sormadan bakkala gidemeyen tipler benim de yapım öyle olmadıgı icin pek sık görüsmüyorum iste bi kac kız arkadas ve aile dostları yetiyor gerci

en sevmedigim huyum gene tek basıne yemek yemek esim ise gidince aksam yemegi icin yanlız yiyemiyorum bu yüzden ya cıkıyorum dısarı bi english home yapıyorum neler gelmis bakıyorum ordan gratis ordan bi yemek ordan anneme ugrayıp cay iciyorum eve geliyorum bazende annemde yatıyorum cünkü esim gececi oluyo sabah 8 de geliyo yada

eve söylüyorum ne biliym cocugum yok cesaretimmi yok kendimemi güvenmiyorum bi yanım turist gibi gezmek istiyor al sırtına cantanı peri bacalarındna gir atinada gezz balık mezeleri ye ordan roma yap ask selalesine sırtını dönüp para at dilek tut offff cok kızıyorum kendime bazen cok erken evlendim ask evliligi iste insan kör oluyor

bide sizden dinliyim cocuksuz evli calısmayan hanımların günleri nasıl gecer

Aynen cevremde evleneenen herkez cok koca duskunu laflarindan cikmiyolar biyere gitsek arayip duruyolar yok suraya gtmeyelim.sunu yapmayalim su saatte gitmem lazim gibi...

Neyse gelelim yaptigima g

Bence hayatta herkez çalışcak iyi yerlerr gelecek diye bişey yok. Kim kendini hangi koşulda iyi hissediyorsa öyle yaşamalı. Limoncunun kocası ondan şikayetci değilse bize bununla ilgili olumsuz yorumlar yapmak yaraşırmı?? Onlar hayatından memnun demekki bu şekilde.

Birde dikkatimi çeken başka bişey daha var. Bu arkidaş ne zaman konu açsa hep bi olumsuz ters yorumlar geliyo. Siz bilmiyomusunuz ne derseniz diyin limoncu kendi doğrularından vazgeçmeyecek. Ne diye onu yoruyorsunuzki. O sizden başka cevaplar beklemiş.
Canim bi önceki konusunda. Parayi çok seven hep para düşünen bi insan gibi gösterdi kendini. Aradan 2 gün geçti 2 binlik maaşla 5 binlik hayat yaşıyo geziyo tozuyo gibi anlatinca bi şaşırdık yani

Back
X