- 16 Eylül 2015
- 773
- 518
- 103
Üniversite Hayatım dahil olmak üzere hep çalıştım.kendi paramı kendim kazandım kendi yağımda kavruldum.ta ki evlenene kadar.evlenirken eşimin benden sadece 1 isteği vardı çalışmamam.ağladım sızladım ben senden nasıl para alırım ben öğrenciyken bile çalıştım dedim dinlemedi.sonuç olarak 3 yıllık Evliyim ve 3 Yıldır çalışmıyorum.daha bugün iş ilanlarına baktım kendime uygun bi iş buldum ve kesin kabul edilirim o konuda tecrübem çok ama eşim konuyu hemen kapadı.çocuğum yok.ailem uzakta.arkadaşım yok.ilk zamanlar kabus gibiydi 4 duvar.eşime sarıyordum sürekli.sora alışmaya başladım kendimi oyaladım.kitap okuyorum,evimin işini yapıyorum veee evlenene kadar pilav bile yapamayan ben şimdi çeşit çeşit yemek yapıyorum.eşim ben bunları yaptıkça mutlu oluyor.yapacak başka bişi yok çocuk olana kadar böyle kabullendim artık.çalışmak çok güzel evet bende isterdim çalışmak ama lütfen çalışmayan evde oturan Kadınlara yok tüketici yok koca parası yiyen kadın demeyin,o gözle bakmayın lütfen.bilemezsiniz ne yaşadığını.şartlar herkes için aynı olmayabilir.