• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahatlık mı dersiniz

napalım limoncu arkadasım,
biz de nerde ne yediğimizi, içtiğimiizi yazalım yani?
kusura bakma ama yediğini, içtiğini yazanlar bana çok görgüsüz gelıyor

evlenmeyeydın sen de. ben hayatı dibine kadar yaşadım aklın şaşar o derece dibine kadar.
her seyi tükettıkten sonra evlendım.
insan evladıyız ne kadar yaşarsan yaşa, ara sıra canı ınsanın farklı sekılde yaşamak istiyor
insanız çünkü

kızlar bilen biliyor ben biraz keyfime düskünüm simdi evli olup cocugu olmayan ve calısmayan bayanların günü nasıl geciyor merak ediyorum

ben yazıyım önce esim vardiyalı calıstıgı icin zaten haftanın 3 günü yemek yapmıyorum
esim aksamları evde olunca canım ne isterse bazen esime yapar kendime spariş ederim

mesela ne biliyim canım kahve isterse hic üsenmem giderim sahildeki starbucks denizin sesini dalga sesini izlerim cevremdede keske senin nesen gibi nesemiz olsa hayat sevincimiz olsa diyolar bilemiyroum ben kendime cok mu deger veriyorum diyorum bazen benden bi tane daha yok diye düsünürüm neden günümü gün etmiyim diyorum

yada haftalık gezmelerimiz olur 1 i günümüz biri kahve keyfi gibi zaten kendi ailem cevrem yakın sık sık gideriz anne teyze hala yengelere kendi arkadaslarım dersen var yine gidip görüstügüm ama cogu evlenince kocasını dinleyen kocasının sözündne cıkmyana tipler oldu maas kartını veren kocasına sormadan bakkala gidemeyen tipler benim de yapım öyle olmadıgı icin pek sık görüsmüyorum iste bi kac kız arkadas ve aile dostları yetiyor gerci

en sevmedigim huyum gene tek basıne yemek yemek esim ise gidince aksam yemegi icin yanlız yiyemiyorum bu yüzden ya cıkıyorum dısarı bi english home yapıyorum neler gelmis bakıyorum ordan gratis ordan bi yemek ordan anneme ugrayıp cay iciyorum eve geliyorum bazende annemde yatıyorum cünkü esim gececi oluyo sabah 8 de geliyo yada

eve söylüyorum ne biliym cocugum yok cesaretimmi yok kendimemi güvenmiyorum bi yanım turist gibi gezmek istiyor al sırtına cantanı peri bacalarındna gir atinada gezz balık mezeleri ye ordan roma yap ask selalesine sırtını dönüp para at dilek tut offff cok kızıyorum kendime bazen cok erken evlendim ask evliligi iste insan kör oluyor

bide sizden dinliyim cocuksuz evli calısmayan hanımların günleri nasıl gecer

Immm ben biraz vampirella gibiyim :) geceleri yatmam pek benm icin gece uyumak olum cnku dalamiyorum. Butun gece kahve cay film dizi flan geceler benm. Oglen cok skldigim icin gec yatip gec kalkiyorum. Uyandgmda cok nadir tv acarim. Temizlik yapar yemek yaparim. Kopegimle ilgilenirim ortaligi tplar esimi beklerim. Haftada bir disari cikarim oglen o gun gec yatar erken uyanirim cikar gezer dolasirim bende cok rahatm baska koca olsa kizabilir ama tek basima gidip cay kahve icip yemek.yiyebiliyorum ve arannmiyormm :) izin alma konusunda hic sorun yasamadim :) ne blm sende iiisin bende hayattan zevk almayi isteyen biriyim. Ama cocuk olunca sudan cikmis baliga donecez o ayri :) bence esin calisiyo ve izin alamiyor ise sen gunubirlik veya 2 gunlugune gidebilirsin

Canim bi önceki konusunda. Parayi çok seven hep para düşünen bi insan gibi gösterdi kendini. Aradan 2 gün geçti 2 binlik maaşla 5 binlik hayat yaşıyo geziyo tozuyo gibi anlatinca bi şaşırdık yani
O kısım düşündürücü gerçekten. Ya ben parayı tutmasını bilmiyom ya bilmiyom yani bu durumda :KK48:

Bence hayatta herkez çalışcak iyi yerlerr gelecek diye bişey yok. Kim kendini hangi koşulda iyi hissediyorsa öyle yaşamalı. Limoncunun kocası ondan şikayetci değilse bize bununla ilgili olumsuz yorumlar yapmak yaraşırmı?? Onlar hayatından memnun demekki bu şekilde.

Birde dikkatimi çeken başka bişey daha var. Bu arkidaş ne zaman konu açsa hep bi olumsuz ters yorumlar geliyo. Siz bilmiyomusunuz ne derseniz diyin limoncu kendi doğrularından vazgeçmeyecek. Ne diye onu yoruyorsunuzki. O sizden başka cevaplar beklemiş.
aynen cnm bi kac anlayan üye cıkıyor iste ben aslıan hep kadınların kendilerini kullandırtmamasını yazarım hemcinslerimi korurum ama bunlar takmıs bana taktımı cokta lülü ben yasarım gezerim burayaza sorun olursa yazarım burdakiler onu bile yazamıyolar cünkü hemen sen gecen böyle diyodun simdi niye böyle diyosun diyolar ben korkmam valla ne yasarsam yazıyorum üzüntülüde olsa sevinclide olsa onlar yazsınlar asıl icinde kopan fırtınaları

Immm ben biraz vampirella gibiyim :) geceleri yatmam pek benm icin gece uyumak olum cnku dalamiyorum. Butun gece kahve cay film dizi flan geceler benm. Oglen cok skldigim icin gec yatip gec kalkiyorum. Uyandgmda cok nadir tv acarim. Temizlik yapar yemek yaparim. Kopegimle ilgilenirim ortaligi tplar esimi beklerim. Haftada bir disari cikarim oglen o gun gec yatar erken uyanirim cikar gezer dolasirim bende cok rahatm baska koca olsa kizabilir ama tek basima gidip cay kahve icip yemek.yiyebiliyorum ve arannmiyormm :) izin alma konusunda hic sorun yasamadim :) ne blm sende iiisin bende hayattan zevk almayi isteyen biriyim. Ama cocuk olunca sudan cikmis baliga donecez o ayri :) bence esin calisiyo ve izin alamiyor ise sen gunubirlik veya 2 gunlugune gidebilirsin
sanki benim hayatım bende sadece çocuk var fazladan ben en çok kitap okumayı ve alışverişi severim özellikle ayakkabı çanta bağımlısıyım marka olmazsa almam .Şimdi bana da saldırırlar belki de he he bilinçli yazdım zaten bakalım nolacak

aynen cnm bi kac anlayan üye cıkıyor iste ben aslıan hep kadınların kendilerini kullandırtmamasını yazarım hemcinslerimi korurum ama bunlar takmıs bana taktımı cokta lülü ben yasarım gezerim burayaza sorun olursa yazarım burdakiler onu bile yazamıyolar cünkü hemen sen gecen böyle diyodun simdi niye böyle diyosun diyolar ben korkmam valla ne yasarsam yazıyorum üzüntülüde olsa sevinclide olsa onlar yazsınlar asıl icinde kopan fırtınaları
Limoncu sen bol bol konu aç senin konuların çok eğlenceli geçiyor valla:)

iyi bari bana benzeyen birini gördüm sükür kavusturana :)))

aynen bende erken yatmam esim sabahcıyken 6 da kalktıgı icin erken uyur dizlerimde 11 gibi falan ben takılırım 2 3 e kadar aynen amerikan dizilerimi izler bi kahve icerim evdeki kahve ne kadar olursa iste .:)) benim sorum baskaydı bunlar nerelere getirdi isi anlamıyorum kendileri yapmıyor diyemi bu kadar hazımsızlık

Aynen cevremde evleneenen herkez cok koca duskunu laflarindan cikmiyolar biyere gitsek arayip duruyolar yok suraya gtmeyelim.sunu yapmayalim su saatte gitmem lazim gibi...

Neyse gelelim yaptigima g
aynen ya nasıl buna katlanabiliyolar bi köle gibi kocası ne yemek isterse onu yapar gece gündüz hizmet eder öylesinin kocasına sorsan mutluda degildir ha kadın o kadar hizmet eder adama adam gene nankördür o yüzden ne kendindne ödün vericen

Limoncu sen bol bol konu aç senin konuların çok eğlenceli geçiyor valla:)
yaa aslında ben gercekten merak edip soruyorum siz ne yapıysounuz bayanlar diye 3 5 kisi var iste benim yazdıgımı görünce ne olursa olsun olumsuz yazıcaklar ya allaj 1 desem ooo limoncu sende cok abarttın allah 100 tane var dicekler

Canim bi önceki konusunda. Parayi çok seven hep para düşünen bi insan gibi gösterdi kendini. Aradan 2 gün geçti 2 binlik maaşla 5 binlik hayat yaşıyo geziyo tozuyo gibi anlatinca bi şaşırdık yani
parayı tabiki seviyorum parasız hayat mı olur ödeyeme faturanı sorarım sana yada dolanın bos olsun bakalım canın et ceksin alama ne olur cok sükür maasımı gene iyi esimde istediklerimi alır demez ne aldın ne yaptıdn diye

Limoncu merak ettiğim bir şey var yanlış anlama,herkesin yaşam tarzına saygım var.Çalışıp çalışmamak insanların kendi tercihidir bir şey diyemem.Sadece hiç sıkılmıyor musun onu merak ediyorum? Mesela ben çalışıyorum ama evde olduğum zamanlar tatili fazla uzattıysam sıkılmaya başlıyorum bir süre sonra.Eşimle de,arkadaşlarımla da gezerim,tatile giderim,güzel planlar yaparım,eğlenmeyi çok severim.Bu yaşıma kadar çok yer gezdim,çok hızlı yaşadım ve ciddi anlamda hayattan keyif almayı,eğlenmeyi çok iyi bilen bir insanımdır.Ama bana göre hepsi bir yere kadar.Çünkü bir süre sonra insanı sıkmaya başlıyor bu şekilde yaşamak.Bir kere tat alamamaya başlar insan,sürekli ye,iç,gez,dolaş,eğlen,yat uyu.Sabah kalk yine aynı şekilde devam.Böyle bir yaşantı beni çok sıkar mesela.Bugüne kadar boşuna okumadım,boşuna meslek sahibi olmadım.Mutlaka çalışmam gerek,mesleğimi yapmam gerek,bir şeyler üretmem gerek,yeni insanlar tanımam,bu yaşımda bile yeni şeyler öğrenmem gerek.Tabi ki kalan zamanda da sevdiğim şeyleri yapıp,eğlenmem gerek.Ben bundan daha çok keyif alıyorum çünkü.Dediğim gibi herkesin yaşam tarzına saygım var.Çalışmayanıda asla küçümsemem haddime değil çünkü.Sadece çok merak ediyorum yanlış anlama bu şekilde yaşamaktan sıkılmıyor musun? Yani sürekli aynı şeyleri yapmaktan?

aynen ya nasıl buna katlanabiliyolar bi köle gibi kocası ne yemek isterse onu yapar gece gündüz hizmet eder öylesinin kocasına sorsan mutluda degildir ha kadın o kadar hizmet eder adama adam gene nankördür o yüzden ne kendindne ödün vericen

Kimse kendine köle gibi davranılmasından hoşlanmaz dimi limoncu? Sen neden kocana köle muamelesi yapıyorsun peki? Sen evinde yemek dururken dışardan yiyorsun, kocan sen ye diye ucuz şeyler neden yesin? Neden ev yemeği yemek varken ekmek arası yemek zorunda kalsın? Neden kazandığı parayı senin ihtiyaçların için harcarken kendine kendi emeğiyle araba alacakken bile senin iznini almak zorunda olsun? Neden sen aylak aylak gezerken o adam günde 12 saat çalışsın? Bunların karşılığında senin ona verdiğin manevi hiç bir şey yokken bunları neden 10 yıllar boyunca yapmaya devam etsin? Neden kocan sana kölelik yapmak zorunda, sen onun önüne bir tas sıcak yemek bile koymuyorken?

Evlilikte hayat müşterektir limoncu. Hep bana hep bana olmaz...

Kimse kendine köle gibi davranılmasından hoşlanmaz dimi limoncu? Sen neden kocana köle muamelesi yapıyorsun peki? Sen evinde yemek dururken dışardan yiyorsun, kocan sen ye diye ucuz şeyler neden yesin? Neden ev yemeği yemek varken ekmek arası yemek zorunda kalsın? Neden kazandığı parayı senin ihtiyaçların için harcarken kendine kendi emeğiyle araba alacakken bile senin iznini almak zorunda olsun? Neden sen aylak aylak gezerken o adam günde 12 saat çalışsın? Bunların karşılığında senin ona verdiğin manevi hiç bir şey yokken bunları neden 10 yıllar boyunca yapmaya devam etsin? Neden kocan sana kölelik yapmak zorunda, sen onun önüne bir tas sıcak yemek bile koymuyorken?

Evlilikte hayat müşterektir limoncu. Hep bana hep bana olmaz...
1 cisi erkekler zaten hep calısır kadının calısmak gibi bi lüksü yok her kadın calıscak diye bi kaide yok annem hep der kızımı tasımak zordur diye ben biraz böyleyim her zaman tüm olanaklar elimde olmalı belkide bu despotlugum babama cekmistir bazı seyleri yasayınca insnaın o saf gözlügü acılıyo

ben esime araba icin 2 kere para verdim onun parası olması öenmli degildi ben tuttum ben biriktirdim ama bu 3 üncüsü artık vermem yani mesela esim kimi alsa calısmak zorundaydı zaten beni sectigi icin bunun bilincinde olmalı 3 sene cıktık benim yemekte temizlikye yapmadıgımı sevmedimi biliyordu bence bunu yargılamak sana düsmez konum bu degildi cünkü ayrıca kadınlar kocalarına köle oluyoda noluyo yıpranmıs saclar eller camasır suyu yaşlanınca ellerde kireclenme dizlerme menüsküs genede bagrır bıktım senin hastalıgınıdna diye aman karıcım bizim icin yerleri egilerek sildin bel fıtgı oldun diyeni göremezsin

Limoncu merak ettiğim bir şey var yanlış anlama,herkesin yaşam tarzına saygım var.Çalışıp çalışmamak insanların kendi tercihidir bir şey diyemem.Sadece hiç sıkılmıyor musun onu merak ediyorum? Mesela ben çalışıyorum ama evde olduğum zamanlar tatili fazla uzattıysam sıkılmaya başlıyorum bir süre sonra.Eşimle de,arkadaşlarımla da gezerim,tatile giderim,güzel planlar yaparım,eğlenmeyi çok severim.Bu yaşıma kadar çok yer gezdim,çok hızlı yaşadım ve ciddi anlamda hayattan keyif almayı,eğlenmeyi çok iyi bilen bir insanımdır.Ama bana göre hepsi bir yere kadar.Çünkü bir süre sonra insanı sıkmaya başlıyor bu şekilde yaşamak.Bir kere tat alamamaya başlar insan,sürekli ye,iç,gez,dolaş,eğlen,yat uyu.Sabah kalk yine aynı şekilde devam.Böyle bir yaşantı beni çok sıkar mesela.Bugüne kadar boşuna okumadım,boşuna meslek sahibi olmadım.Mutlaka çalışmam gerek,mesleğimi yapmam gerek,bir şeyler üretmem gerek,yeni insanlar tanımam,bu yaşımda bile yeni şeyler öğrenmem gerek.Tabi ki kalan zamanda da sevdiğim şeyleri yapıp,eğlenmem gerek.Ben bundan daha çok keyif alıyorum çünkü.Dediğim gibi herkesin yaşam tarzına saygım var.Çalışmayanıda asla küçümsemem haddime değil çünkü.Sadece çok merak ediyorum yanlış anlama bu şekilde yaşamaktan sıkılmıyor musun? Yani sürekli aynı şeyleri yapmaktan?
iste benimde hayat enerjm görüsüm yeni yerler yeni tatlar foursguare den bakarım nerenin nesi meshurmur nerde ne varmıs gezilcek diye ben planı yaparım esim bana bırakır cünkü o pek anlamaz bakmaz ugrasmaz ben yerleri ayarlarım giderzi canımda sıkılmazyani zaten hafta 7 gun 1 gün evdeysem 1 gün dısardayım

dur ben yazayım limoncu.Erken kalkmayı sevmem ama çocuk için süt bez falan işlerini halleder aktivite verir çocuğa yatarım gene 10 a kadar kendim kahvaltı yapmam sadece nescafe içerim çocuğun karnını doyururken pc den gazetelere göz atarım.mutfagı toplarım sonra evim çok buyuk hergun bazı odaları süpürürüm çocuk için hijyen lazım .Borsa merakım var netten takip ederim bu ara aynı zamanda da evimi derler toplarım yakın arkadaşlarım çalıştığı için anca akşam 8 de görüşüyoruz kahve falan içeriz .çocuk olmadan önce haftanın 4 günü dışarı çıkardım mutlaka bakıcı kreş duşunmedığımden kendim eğitıyorum annem de eski öğretmen olduğundan yardımcı oluyor .günlük yemek yaparım eşim evde olsun olmasın dolaba mutlaka birşeyler atarım kış için ya da hazır olsun diye.fazla goruşemedığımden telefonla arkadaş muhabbeti yaparız yarım saat.haftasonu ev işi yapmam asla kişisel bakımıma duşkunum avm leri severim her hafta mutlaka giderim ayrıca bulunduğum şehirde ekolojik kahvaltı evleri var 15 günde bir mutlaka gıderiz apartman görevlimin 9 yaşındaki kızı benim kızım gibidir ona kitap eğitim gerecı falan alırım her çıkışımda dışarı.çocuk uyuyunca mutlaka 1 saat en az kitap okurum sonra sosyal medyaya takılırım yarım saat gündem hakkında geyık yaparız arkadaşlarla ulkeyı kurtarırız kısa tatilleri severim arada yakın illere.İnternetten alışverişe bayılırım kargo gelince kızımla acarız bakarız aldıklarımıza öle eşimden harçlık almam kendi gelırımı harcarım ama evin gecımıne asla katkıda bulunmam ama evıme eşya falan alırım arada begenırsem .Yaşlı uzak akrabalarımı mutlaka ararım haftada bir gönüllerini almak için hiç ihmal etmem .dışarda her haftasonu yemek yerim çocuğumla bol bol yemekten çıkan oyuncağımız var o yüzden .cumartesi pazar gezer eğlenirim eger eşimle yapılacak bir planımız yoksa sinemaya haftaiçi akşam giderim çocuk uyuyunca fazla sık gitmem ayda bir yetiyor bana okumaya daha düşkünüm .limoncu yeterli mi

Back
X