• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahatlık mı dersiniz

evler 400 bin be canım öyle aylık 300 le alınmıyor ayrıca tadilaı tabiki yaptırmam benim olucagı bile belli degil

valla kahveyide iciyor bilezikye yapıyroum cünkü günler cok ii oluyo 15 kisi 100 liradan girince
İktisattan anlamadığınız belli.
Ayda 300 tl 1 yılda sizin o gün parası diye belirttiğiniz 1500 lira alacağınızın 2 katından fazlaya tekabül ediyor.
Kredi çekip, bu harcamalarınızı aylık taksitlerine aktarabilecekken, yarını düşünmüyorsunuz.
Evler 400 bin diyorsunuz, o zaman ayda 300 değil 800 harcayın, alamayacağınıza inanıyorsanız.
Ben mi yanılıyorum yoksa gelirinize göre yaşamıyorsunuz siz?
Bahsettiğiniz meblağdan çok daha fazla değerde kendi evimizde yaşıyorum, uzun zamandır işsizim.
Eşimin geliri oldukça iyi, hayat standartlarım fazla fazla iyi.
Hiçbir borcumuz, eksiğimiz gediğimiz, kimseye eyvallahımız yok çok şükür.
Ama ben her gün bu yaptığınız harcamaya acırım.
Haftanın 1 ya da 2 günü dışarda yiyorsak, mutlaka diğer günler evde olmaya çalışıyoruz.
İlla ki dışarıda programımız varda, evde yemeği yedikten sonra dışarı çıkıyorız.
Evde aciliyeti olmadıkça herhangi bir mağazaya girip bir şey almam, kendime de öyle.
Market indirimlerini takip eder, toplu alışveriş yaparım evim için.
Sırf zaman geçirmek adına para harcamak oldukça lüks bir davranıştır bana göre.
Gelirinin ne kadar olduğunu hesaplayamayan insanlar bu davranışta bulunabilir diye düşünüyorum.
Onun yerine en azından o harcamalarınızı kesip, eşinizle tatilleriniz için biriktirebilirsiniz.
En azından sıkıntı geçirmek için değil, güzel anılara sahip olmak adına harcayın.
Bir nevi sokağa attığınız para sonuçta.
Ya da bir gün olacak çocuğunuz için hesap açıp, oraya aktarabilirsiniz.
Eşiniz kazanıyor diye hesapsızca harcama hakkını kendinizde görmeyin.

İktisattan anlamadığınız belli.
Ayda 300 tl 1 yılda sizin o gün parası diye belirttiğiniz 1500 lira alacağınızın 2 katından fazlaya tekabül ediyor.
Kredi çekip, bu harcamalarınızı aylık taksitlerine aktarabilecekken, yarını düşünmüyorsunuz.
Evler 400 bin diyorsunuz, o zaman ayda 300 değil 800 harcayın, alamayacağınıza inanıyorsanız.
Ben mi yanılıyorum yoksa gelirinize göre yaşamıyorsunuz siz?
Bahsettiğiniz meblağdan çok daha fazla değerde kendi evimizde yaşıyorum, uzun zamandır işsizim.
Eşimin geliri oldukça iyi, hayat standartlarım fazla fazla iyi.
Hiçbir borcumuz, eksiğimiz gediğimiz, kimseye eyvallahımız yok çok şükür.
Ama ben her gün bu yaptığınız harcamaya acırım.
Haftanın 1 ya da 2 günü dışarda yiyorsak, mutlaka diğer günler evde olmaya çalışıyoruz.
İlla ki dışarıda programımız varda, evde yemeği yedikten sonra dışarı çıkıyorız.
Evde aciliyeti olmadıkça herhangi bir mağazaya girip bir şey almam, kendime de öyle.
Market indirimlerini takip eder, toplu alışveriş yaparım evim için.
Sırf zaman geçirmek adına para harcamak oldukça lüks bir davranıştır bana göre.
Gelirinin ne kadar olduğunu hesaplayamayan insanlar bu davranışta bulunabilir diye düşünüyorum.
Onun yerine en azından o harcamalarınızı kesip, eşinizle tatilleriniz için biriktirebilirsiniz.
En azından sıkıntı geçirmek için değil, güzel anılara sahip olmak adına harcayın.
Bir nevi sokağa attığınız para sonuçta.
Ya da bir gün olacak çocuğunuz için hesap açıp, oraya aktarabilirsiniz.
Eşiniz kazanıyor diye hesapsızca harcama hakkını kendinizde görmeyin.
güne göre eve girilmez cnm aylık 2000 tl ye eve giremezsin kac sene ödicen 20 senemi o 20 senede ne yicen ne icicen aylık 1000tl bile ödesen bitmez o ev ki olmaz yani dedigin hayal

Kız senin eşin gerçekten çok iyi adam ha kıymetini bil:KK53:
esim iyi cnm kötü pasaklı yönleri cok evde küfürlü konusur mesela sinir olurum kahve degil burası diyorum gaz problemimiz cok her yaptıgından cıglık cıglıga bagırır bu evden kovucam seni derim bide en sevmedigim parayı ona verirsen gider tv alır dvd alır elektronik delisidir su kadar söyliyim sen anla 4 ündü tv miz var evde esimde böyle israf var neymis 3d izliycekmis cebinde daha taksini bitmemis telefonu dururken yurt dısında yarı fiyatına s6 getirdit vs vs kötü yönleri var ama biz birbirimizi tolere ediyoruz sanırjm

iyidir kocacık yaa haftada 2 gun kahvaltı hazırlar güzel patates kızartır :)) artık alıstırdım sofra düzenini iyi kuruyo masaya eskiden tepside getirirdi :)))

bide sef olsa süper rahat olucam allahtan duan budur cuam gunu gecesi kız sende dua et belki kabul olur

güne göre eve girilmez cnm aylık 2000 tl ye eve giremezsin kac sene ödicen 20 senemi o 20 senede ne yicen ne icicen aylık 1000tl bile ödesen bitmez o ev ki olmaz yani dedigin hayal
İşte siz fuzuli harcama yapmazsanız, eşiniz şef olduğunda yurt dışında alışveri hayalleri yerine ev için akıl yorsanız hiç de hayal değil.
Her şeyi geçtim bir kuyumcu kadar altınınız vardı, öyle yazıyordunuz.
Peşinat için onları verip gerisini de taksitle ödersiniz.
Siz sirkelenseniz çeyrek düşer yere yahu, yapmayın.
Aylık geliriniz 200o tl ise kusura bakmayın ama eşinize sadece yüksünüz bu yaşantınızla, başka bir şey değil.

İşte siz fuzuli harcama yapmazsanız, eşiniz şef olduğunda yurt dışında alışveri hayalleri yerine ev için akıl yorsanız hiç de hayal değil.
Her şeyi geçtim bir kuyumcu kadar altınınız vardı, öyle yazıyordunuz.
Peşinat için onları verip gerisini de taksitle ödersiniz.
Siz sirkelenseniz çeyrek düşer yere yahu, yapmayın.
Aylık geliriniz 200o tl ise kusura bakmayın ama eşinize sadece yüksünüz bu yaşantınızla, başka bir şey değil.
benim bi kyumcu kadar altınım yok sadece kendi bileizklerim ve üstüne yaptıklarım ama ama oda pesinat olsa bile ev parası olmaz her halukarda 2000 e ev alamzyız zaten konumuz bu degil esimin evi bize kalmasada babamdan kalıcak olan daire var en azındna gelecegim ,icin 1 evim var esimin kinide satın alırsak kız kardeslerinden cocugumuzu kirada oturmayız

Bence çok boş bir hayat :(
Limoncu gacım nerdin ne senin yalama yaptı'Bir derdim var'a konu açma artık...napalım şimdi yani derdin belli amaçsız olduğun için huzurssuzsun net.

benim bi kyumcu kadar altınım yok sadece kendi bileizklerim ve üstüne yaptıklarım ama ama oda pesinat olsa bile ev parası olmaz her halukarda 2000 e ev alamzyız zaten konumuz bu degil esimin evi bize kalmasada babamdan kalıcak olan daire var en azındna gelecegim ,icin 1 evim var esimin kinide satın alırsak kız kardeslerinden cocugumuzu kirada oturmayız
Mesele ev değil haklısınız.
Konu sizin rahatlığınız ve bu rahatlığınız sonucu neleri kaçırdığınız.
400 lük değil sadece kira geliri için 200 lük alınır.
Anlatmak istediğim tek şey, hayır rahatlık değil sizinkisi.
Yaşantınız sadece elinize geçeni hesapsızca harcayarak kendinizi mutlu hissetmeye çalışmak.
Mutluluğu satın almaya çalışıyorsunuz ama malesef ki satın alınacak bir şey değil kendisi.
Yalnızlığını belki de sevgisizliğinizi gidermenin yolu bu değil...
Bu sebeple sizinki rahatlıktan öte düşüncesizlik ve bencillik...

Bence çok boş bir hayat :KK43:
Limoncu gacım nerdin ne senin yalama yaptı'Bir derdim var'a konu açma artık...napalım şimdi yani derdin belli amaçsız olduğun için huzurssuzsun net.
buna sen karar veremezsin bir derdim varada acarım diger sayfalarada okumak istemezsen engellersin olur biter

Mesele ev değil haklısınız.
Konu sizin rahatlığınız ve bu rahatlığınız sonucu neleri kaçırdığınız.
400 lük değil sadece kira geliri için 200 lük alınır.
Anlatmak istediğim tek şey, hayır rahatlık değil sizinkisi.
Yaşantınız sadece elinize geçeni hesapsızca harcayarak kendinizi mutlu hissetmeye çalışmak.
Mutluluğu satın almaya çalışıyorsunuz ama malesef ki satın alınacak bir şey değil kendisi.
Yalnızlığını belki de sevgisizliğinizi gidermenin yolu bu değil...
Bu sebeple sizinki rahatlıktan öte düşüncesizlik ve bencillik...
yaa zaten 2000 le bisey olmaz bari hayatı kacırmayalaım haa esim sef olur o ayrı onu hemen eve sokarım zaten o para bosa gitmesim ama 2000le ne uzarsın ne kısalırsın

esim iyi cnm kötü pasaklı yönleri cok evde küfürlü konusur mesela sinir olurum kahve degil burası diyorum gaz problemimiz cok her yaptıgından cıglık cıglıga bagırır bu evden kovucam seni derim bide en sevmedigim parayı ona verirsen gider tv alır dvd alır elektronik delisidir su kadar söyliyim sen anla 4 ündü tv miz var evde esimde böyle israf var neymis 3d izliycekmis cebinde daha taksini bitmemis telefonu dururken yurt dısında yarı fiyatına s6 getirdit vs vs kötü yönleri var ama biz birbirimizi tolere ediyoruz sanırjm

iyidir kocacık yaa haftada 2 gun kahvaltı hazırlar güzel patates kızartır :)) artık alıstırdım sofra düzenini iyi kuruyo masaya eskiden tepside getirirdi :)))

bide sef olsa süper rahat olucam allahtan duan budur cuam gunu gecesi kız sende dua et belki kabul olur
Ay limoncu gece gece güldürdün beni ya çok garip bir anlatım tarzın var:KK70::KK70:
Tamam senin için iyi dileklerde bulunuyorum,inşallah kocan şef olsun,seni altınlara boğsun,ilerde tüm çocuklarının evi olsun,aile apartmanı yap bir araziye çifter çifter daire ver çocuklarına,hatta torunlarınada birer kat çık,gelinlerininde kollarını dolduracak kadar burma bileziklerin olsun,şöyle gelinlerin yürürken şıngır şıngır bilezik sesi gelsin kollarından:KK53:Burma para ediyor mu bu arada ben pek anlamam bilezik işinden:KK53: Sanırım iyi dileklerde bulundum senin için limoncu,seversin sen bunları:KK73:

Ay limoncu gece gece güldürdün beni ya çok garip bir anlatım tarzın var:KK70::KK70:
Tamam senin için iyi dileklerde bulunuyorum,inşallah kocan şef olsun,seni altınlara boğsun,ilerde tüm çocuklarının evi olsun,aile apartmanı yap bir araziye çifter çifter daire ver çocuklarına,hatta torunlarınada birer kat çık,gelinlerininde kollarını dolduracak kadar burma bileziklerin olsun,şöyle gelinlerin yürürken şıngır şıngır bilezik sesi gelsin kollarından:KK53:Burma para ediyor mu bu arada ben pek anlamam bilezik işinden:KK53: Sanırım iyi dileklerde bulundum senin için limoncu,seversin sen bunları:KK73:
işte bu yaa helal sana alkışşşş en cok istedigim sey zaten arsa alıp ev yapmak istanbulda degil tabi trakyada

v
ee eşine araba aldırmıyormussun öyle yazıyor?
arabayı mı yenıletmıyorsun, yoksa aldırmıyor musun?
valla bana kalsa almasın yani 5 binlik alsın gezsn dursun ama paramız 13 14 arası suan icin bende ona bekle yılbasını gecirelim diyorum cünkü hem kısın araba fiyatları daha düsük oluyor hemde 1 sene daha gectigi icin vergiden daha az ödicez

Back
X