Rahatsız edici davranışlar nasıl engellenir?

Hakaret etmeden kendinini savunamiyor arkadaş.Ingilizcasi çok iyi olduğu için Türkçesi biraz zayıf kalmış o kadar olur😅
Hakaret etmeden savunamıyor birde bu yetmezmiş gibi yaptığıyla söylediği arasındaki farkı anlaması için belirttiği terimlerin ne anlama geldiğini yazdım onu da anlamamış :olamaz:

Hakaret etmeden savunamıyor birde bu yetmezmiş gibi yaptığıyla söylediği arasındaki farkı anlaması için belirttiği terimlerin ne anlama geldiğini yazdım onu da anlamamış :olamaz:
Anlamaz ki o Ingilazca biliyor sadece 😅
Birazdan makaleler atıp ufkumuzu geliştirecek.
Kendine böyle bir misyon edinmis kk da.
Kk nin böyle kadınlara ihtiyacı var ama davasında başarılar diliyorum 😅

Ben size hakaret dediniz demiyorum yaptığınız hakaret ama kendinizce yaptığınızın ne olduğunu bilmediğiniz için yaptığınızın ne olduğunu anlamanız için yazdım fakat siz yine anlamamışsınız çok farklı bir şey yazmışsınız:KK64:
Ne yazdığını kendi de bilmiyor artık zaten öyle bir coştu ki 😅aman cikiyorum konudan yine baslicak birazdan 19 yüzyıl diye😅
Yada hanımefendi çizgisinden çıkıp basacak küfürü hakareti
Londradan Kasımpaşaya doğru gelebilir bak uyarayım 😅
Malum kimse geldiği yeri kolay kolay unutamaz😅

Ne yazdığını kendi de bilmiyor artık zaten öyle bir coştu ki 😅aman cikiyorum konudan yine baslicak birazdan 19 yüzyıl diye😅
Yada hanımefendi çizgisinden çıkıp basacak küfürü hakareti
Londradan Kasımpaşaya doğru gelebilir bak uyarayım 😅
Malum kimse geldiği yeri kolay kolay unutamaz😅
Aaa evet bide 19.yüzyıl meselesi vardı dimi aman aman bide şey vardı Anna Karanina vardı şimdi gene bulur atar birşeyler 😂😂😂😂

Mune Mune 2. evlilik konusunda cehaletlerini yüzüne vurduğum için şişip duran I Isabella_7 ve elsakiz elsakiz denen tipler, eski konum üzerinden de kendilerince saldırıya geçmişler. Bu seviyesiz insanlara cevap verince neden ben de ceza alıyorum?

Mune Mune 2. evlilik konusunda cehaletlerini yüzüne vurduğum için şişip duran I Isabella_7 ve elsakiz elsakiz denen tipler, eski konum üzerinden de kendilerince saldırıya geçmişler. Bu seviyesiz insanlara cevap verince neden ben de ceza alıyorum?
Hakaret içerikli yazdığın için olabilir mi

Hakaret içerikli yazdığın için olabilir mi

Hakaret değil, tespit demiştim. Kaldı ki o konuda sadece ben değil, sen de ban aldın. Sonra da şişip şişip eski mesajlarıma bakıp kendince laf soktuğunu sanıyorsun. Zeka seviyen bu olduğu için çok da takılmıyorum, cevabını veririm de ben de ban alırsam o kötü işte :( Yoksa kim takar yalova kaymakamını?

Yanlız orda birkaç kişi dışında sizde dahil olmak üzere kimse hakaret içerikli birşey yazmadı. Yazdıklarım dikkatli bir şekilde okunduğunda kimin hakaret içerikli konuşup neden ceza aldığı ortaya çıkar zaten 👌

Hakaret değil, tespit demiştim. Kaldı ki o konuda sadece ben değil, sen de ban aldın. Sonra da şişip şişip eski mesajlarıma bakıp kendince laf soktuğunu sanıyorsun. Zeka seviyen bu olduğu için çok da takılmıyorum, cevabını veririm de ben de ban alırsam o kötü işte :KK43: Yoksa kim takar yalova kaymakamını?
Hala hakaret kızım sen kendini normal bir şekilde ifade edemiyor musun?
Şurda geyik yaptık bizi müdüre şikayet ettin ya
Zeka seviyemi mı ölçtün?Kaç çıktı merak ettim 😅

Tokalaşmak öpüşmek temastan bende hiç hoşlanmam kocam hariç onla yapışığızdır bilmiyorum niye boyle ama çok gereksiz buluyorum sürekli sarılmak öpüşmek tokalasmayı hele bazı erkekler dokunarak konuşmuyor mu ne rahatsız edici ya 🤢

Yanlız orda birkaç kişi dışında sizde dahil olmak üzere kimse hakaret içerikli birşey yazmadı. Yazdıklarım dikkatli bir şekilde okunduğunda kimin hakaret içerikli konuşup neden ceza aldığı ortaya çıkar zaten 👌

Bak bir tane daha konum var. Bir de onu canlandır, ekstra emojilerle bezeye bezeye yorum yaz. Kadınlar kulubünde bile son lafı söyleme hastalığına yakalandığınıza göre bu hayat sizi çok ezmiş. Yazık.

Hala hakaret kızım sen kendini normal bir şekilde ifade edemiyor musun?
Şurda geyik yaptık bizi müdüre şikayet ettin ya
Zeka seviyemi mı ölçtün?
Tamam kızma ya

O kadar sinirliyim ki sana, hele o her cümle sonuna eklediğiniz kahkahalı emojiler ellerimin titremesine neden oldu.
Biraz daha karşılıklı alaya alırsanız beni yeterince şişip eski konularınızdan laf çakma çabası içerisine gireceğim.

Kesin şikayetçisindir kesin.iki gün herkes uzak dursun bakalım ne oluyor yaa diye ne hâle geliyorsun.bu tarz şikayetlere hiç inanmıyorum valla.istemem yan cebime koy konuları.ne büyük dertler ne büyük dertler.bence evlenin evet evlenince insanlar yokmuşsun gibi davranıyor.
Sen çok garip bir insansın yahu :D bu yorumuna şok oldum 😅

Bak bir tane daha konum var. Bir de onu canlandır, ekstra emojilerle bezeye bezeye yorum yaz. Kadınlar kulubünde bile son lafı söyleme hastalığına yakalandığınıza göre bu hayat sizi çok ezmiş. Yazık.
Yalnız konuyu ben canlandırmadım bu birincisi. İkinci olarak burası istediğimiz yorumu terbiye ve ahlak sınırlarını aşmadığımız sürece herkese yorum yapma platformu. Üçüncüsü baktınız karşı taraftan düşüncelerinize zıt yorumlar yapıyor hemen şikayet ediyorsunuz hiç problem değil ceza almam sonuç itibari ile ben küfür, hakaret birşey yazmadım 😉

Temastan hoşlanmayan bir insanım. Annem bile durduk yerde öptüğünde hoşlanmam. Bazen arkadaşım olan erkeklerin gereksiz temaslarına maruz kalıyorum. Mesela bir arkadaşım yolda gördü, elini uzattı, sonra yanaklarını tokuşturdu. Kadınların yapmasına bile sinir olurken nereden geliyor bu samimiyet? Yine benzer şekilde amirim bir ödül aldığımda gel kucaklaşalım dercesine kollarını açtı, ben de ayıp olmasın diye çok da temas etmeden pat pat sırtına vurdum geçtim.

Bekar olduğum için mi bu saçmalıklarla karşılaşıyorum diyorum bazen, evli olsam bu kadar rahat yapamazlar gibi geliyor. Hani böyle durumlarda ne yapılır? Tokalaşmaktan kaçınanlar gibi elimi göğsüme koyup sağol mu desem ne desem? Cidden sinir oluyorum.
evet bazi erkekler boyle seyler yapiyorlar. ozellikle yasi kucuk olan ya da sesi cikmayan kadinlara. el sakasi adi altinda. sevmiyorsaniz tepki koyun. en sinir oldugum davranis. evet evlendikten sonra kesiliyor ayrica.

O kadar sinirliyim ki sana, hele o her cümle sonuna eklediğiniz kahkahalı emojiler ellerimin titremesine neden oldu.
Biraz daha karşılıklı alaya alırsanız beni yeterince şişip eski konularınızdan laf çakma çabası içerisine gireceğim.
Sinirlenme bünyeye zarar
Senin iyiliğin için söylüyorum
Banlaninca gel biz senle 19.yuzyila gidip orda kalalım😅
Yada şöyle yapalım bak gel bizim hacihusreve bir kahve içelim 😅

Kesin şikayetçisindir kesin.iki gün herkes uzak dursun bakalım ne oluyor yaa diye ne hâle geliyorsun.bu tarz şikayetlere hiç inanmıyorum valla.istemem yan cebime koy konuları.ne büyük dertler ne büyük dertler.bence evlenin evet evlenince insanlar yokmuşsun gibi davranıyor.
Aha gene müthiş bir yorum hiç şaşırtmıyorsun bazı insanlar var işte kimse onlara dokunmasın muhattap olmasın istiyor senin aksine, biliyoruz seni herkes sana dokunsun istiyorsun ama işte hayat 🤷🏼‍♀️ dün annemlere gittim eşim annem babamla sarıldı öpüstü ben yapmadım ;) neden çünkü hoşlanmıyorum bu kadar basit

Ben de temastan çok hoşlanmam ama resmî olduğum kişiler ile,uzak olduğum kişiler ile.
Pis de bir huyum vardır törpülediğimi sandığım ama bazen durduramadığımın. Otostop çeken birini gördüğünde yaşına bakıp benden çok genç veya yaşlı ise alıyorum.
Dün yaşlı bir amcayı aldım. En az otuz yaş büyük belki kırk.
Tak diye binmeye çalıştı zaten önce soracaktım nereye gideceksin diye. Neyse ki açılmıyor kapılar o şekilde. Neyse yolumu uzatsa da aldım.
Sonra parmağıma dokundu amcaa napıyorsun dedim irkildim.
Söz,nişan var mı diye baktım dedi.
İçimden dedim yandım sapık birini aldım diye.
Ama o niyetle yapmamış beyse ki boş boş konuştu indi.
Dediğine göre kaç yıllık bir nakliye şirketinin de sahibi imiş adını, şirketin ismini vs söyledi. İşim düşerse diye.
Konuyla biraz alakalı ama dünden beri deli misin kızım çok çabuk kanıyorsun deyip durduğum için kendime anlatmak istedim duramadım😅ciddi manyak da çıkabilirdi. Neyse ki meraklıymış sadece
o niyetle yapmamis mi :) ben en cok yasli amcalardan korkuyorum.

Hatta şunu da sorayım. Evli kadınların da başına geliyor mu bu durum? Yani el uzattığınız adam üstüne yanaklarını da tokuşturuyor mu size?

Evliyim ve evet arkadaşlarimla tokalaşip yanak yapariz. 😂 Tanimadigim, istemedigim veya samimi olmadigim insanlarla sarilmam veya yanak dokundurmam ama arkadaşlarimdan vs rahatsiz olmam ki eşim disinda temas seven bir insan degilim sevmem zirt pirt konuşurken karsimdakinin kolumu omzumu vs dürtüp durmasini. 🤷🤷 Sizinki de degisikmiş.

Yine de istemiyorsaniz vucut diliyle bunu gostermek zor değil. Tokalaştiginizda size dogru uzandigi anda elini hafifce kendisine itin ve biraz geri durun. (Sert degil.) Bu işe yariyor.
😂 Yok tokalaşmakta istemem derseniz elinizi uzatmayin. 😬

o niyetle yapmamis mi :) ben en cok yasli amcalardan korkuyorum.
Ben bağırdım direkt napıyosun amca diye. Belki tırsmıştır bilemem.
Ama sonrasında boş konuşup durduğu için hadsiz sandım sadece.
Beş dakikalık yoldu neyse ki. Ben de korkarım aslında yaşlı amcalardan ama bir nur yüzlü görünmüştü gözüme😃

Back
X