- 17 Haziran 2024
- 3.185
- 21.327
- 228
- Konu Sahibi Sevimlipandaaaa
-
Bana da yazık diğer konusunda ponçik ponçik yazmam pekine yani kardeşi olan insanlar biricik olamıyor mu? Ev+ 500 bin küsür liralık altın daha ne yapacaklardı. Yazık aileye.
İnsanlar neler istiyor da kötü olmuyor ben sadece 1 bilezik için konu açtım fazla olmuyo mu bu yorumlar da. Yanlış düşünüyorsun şöyle olmalı normali dense anlarımBana da yazık diğer konusunda ponçik ponçik yazmam peki
Aşko yazdım ya diğer konunaİnsanlar neler istiyor da kötü olmuyor ben sadece 1 bilezik için konu açtım fazla olmuyo mu bu yorumlar da. Yanlış düşünüyorsun şöyle olmalı normali dense anlarım
Yanlış düşünüyorsunuz.Madem tek çocuksunuz,madem aileniz rahatınızı düşünüyor o zaman kardeşe verilecek ev parasını sizin aileniz versin.Erkek tarafından 120 gram altın isteniyorsa sizin aileniz de en az 120 gram altın taksın.İnsanlar neler istiyor da kötü olmuyor ben sadece 1 bilezik için konu açtım fazla olmuyo mu bu yorumlar da. Yanlış düşünüyorsun şöyle olmalı normali dense anlarım
Ne açıkgözü 5 bileziği ben istemedim kendisi dedi nişanlım zaten. 1 bilezik eşya masrafından konu açıldı birazını kendisi yaptı zaten altının. Ben de tedirgin hissettim yanlış geldi ondan yazdım. Size teklif edilse şu kadar bilezik hayır olmaz düşürün mü dersiniz. Zaten ona göre düşünülmüş. Gerekirse ben de koyarım bi bilezik 70 gram da biz takarız zor günler için 20 gram yaptım bekletiyorum. Zorla yapçaksınız demedik. Onlar deseydi bize ağır gelir kötü olmazdı aramız canınız sağolsun yapabildiğiniz kadar denirdi yine. Ben seti de zorlanmasınlar diye uyguna aldım. Nişanımda kuaföre nişanım var demedim ucuza yapsın da az ödesinler diye mesela. Düşünüyorum onları da ondan yazdım zaten.İki oglum var. Birinden biri boyle ac(ık) goz birine denk gelse kendimi yerden yere vurur bu isi bozardim. İnsanlar gene iyi kabul etmis.
Mesele bir bilezik değil ki. Adamlar size dünyayı vermişler hala hiç bir şey yapmadılar diyorsunuz. Bunun adı aç gözlülük.İnsanlar neler istiyor da kötü olmuyor ben sadece 1 bilezik için konu açtım fazla olmuyo mu bu yorumlar da. Yanlış düşünüyorsun şöyle olmalı normali dense anlarım
Nişanlım çok zorlanıyor ben ona üzülüyorum eşya taksitinde ikimiz de aynı miktar taksit yaptık onun farklı borcu da var. Naparsa yapsın ödesin diyemiyorum. Biraz da ondan geriliyorum yaMesele bir bilezik değil ki. Adamlar size dünyayı vermişler hala hiç bir şey yapmadılar diyorsunuz. Bunun adı aç gözlülük.
Aileniz elini cebine atsın o zaman. İnsanlar daha ne yapsın? Kötü yola mı düşsünler sizin totonuzun rahatı için?Nişanlım çok zorlanıyor ben ona üzülüyorum eşya taksitinde ikimiz de aynı miktar taksit yaptık onun farklı borcu da var. Naparsa yapsın ödesin diyemiyorum. Biraz da ondan geriliyorum ya
Bir tane evladım var ,maddi olarak iyi durumdayız.Eşim ile hep konuşuruz işte ileride evini alırız,arabasını alırız çocuğumuz rahat eder diye (çocuk 12 yaşında bu arada) ha tabi ki altınları almaya başladım bileBenim burada yazılan konulardan anladığım, çocuğuna 3 5 milyona ev almayacaksın. Onun yerine 5 bilezik, üç beş çul çaput bohça al senden kıymetlisi olmaz.
ailelerimizin tüm mallaro bize kalmıyır mu benim kardeşim yok ev araba dükkan arsalar bana kalacak zaten onlar da benim için çalışıyor, nişanlımın ailesi de kendi çocuğu için. Aynı miktarda mal kalıyor ikimize de düşünülünce. Ben kiraya da çıkabiliriz dedim zaten. Kardeşi evlenirken ona yapılsa bilezik ben niye çok yapıyorsunuz demem. Nişanlıma payını önden veriyorlar.Aileniz elini cebine atsın o zaman. İnsanlar daha ne yapsın? Kötü yola mı düşsünler sizin totonuzun rahatı için?
Cidden almayın bu sefer altın isteyince paragöz olunuyo. Keşke ev olmasaydı da kafam rahat olsaydıBir tane evladım var ,maddi olarak iyi durumdayız.Eşim ile hep konuşuruz işte ileride evini alırız,arabasını alırız çocuğumuz rahat eder diye (çocuk 12 yaşında bu arada) ha tabi ki altınları almaya başladım bile
Ama artık ev alsakta evlenmeden önce alacağım ya da kendi üzerime alırım biz öldükten sonra ne yaparlarsa yapsınlar.
Ne yaparsan yap hep daha fazlası bekleniyor ki bu hep erkek tarafından oluyor.
Bu saatten sonra yarı yarıya ya da herşeyi kendileri yapsın
Evet evlat büyütmek çok zor ama sanırsınız ki erkek çocukları 18 yaşına gelince kargo ile teslim ediliyor eve büyütülürken anne babaları hiç zorlanmıyor ve bu çocuklar hiç bir şey hak etmiyor
Tamam o zaman nişanlınıza söyleyin evi istemediğinizi nasıl olsa ailesinin vefatı durumunda size kalacak aynı sizin ailenizde olduğu gibi ya da ailenize söyleyin ev versin size nasıl olsa kardeşiniz de yokmuş hem kafanız rahat eder önden vermiş olurlarCidden almayın bu sefer altın isteyince paragöz olunuyo. Keşke ev olmasaydı da kafam rahat olsaydı
Söyledimmm kiraya çıkalım olmaz diye yok illa kendi evimde kalıcam diyo tartıştık bile bundan kabul etmiyorTamam o zaman nişanlınıza söyleyin evi istemediğinizi nasıl olsa ailesinin vefatı durumunda size kalacak aynı sizin ailenizde olduğu gibi ya da ailenize söyleyin ev versin size nasıl olsa kardeşiniz de yokmuş hem kafanız rahat eder önden vermiş olurlar
Dedim kardeşinin de oayı var ilerde bir tartışma olur bişey olur kiraya çıkalım dedim yaniSöyledimmm kiraya çıkalım olmaz diye yok illa kendi evimde kalıcam diyo tartıştık bile bundan kabul etmiyor
ailelerimizin tüm mallaro bize kalmıyır mu benim kardeşim yok ev araba dükkan arsalar bana kalacak zaten onlar da benim için çalışıyor, nişanlımın ailesi de kendi çocuğu için. Aynı miktarda mal kalıyor ikimize de düşünülünce. Ben kiraya da çıkabiliriz dedim zaten. Kardeşi evlenirken ona yapılsa bilezik ben niye çok yapıyorsunuz demem. Nişanlıma payını önden veriyorlar.
Boşver maaşını biriktirip ödeyecekmişsinDedim kardeşinin de oayı var ilerde bir tartışma olur bişey olur kiraya çıkalım dedim yani
İşte sıkıntı çekmeyin diye aileniz de sizin payınızı önden versin diyoruz. Amma dolandırdınız lafı. Bu kadar üzülüyor sıkıntı çekiyorsanız sizin aileniz de elini cebine atacak bu süreçte karşı taraftan isteyeceğinize. Bu kadar basit.ailelerimizin tüm mallaro bize kalmıyır mu benim kardeşim yok ev araba dükkan arsalar bana kalacak zaten onlar da benim için çalışıyor, nişanlımın ailesi de kendi çocuğu için. Aynı miktarda mal kalıyor ikimize de düşünülünce. Ben kiraya da çıkabiliriz dedim zaten. Kardeşi evlenirken ona yapılsa bilezik ben niye çok yapıyorsunuz demem. Nişanlıma payını önden veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?