- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Hahaha ay çok hoşuma gitti çok tşk ederim. Bu dediğinizi yapacam :)))O zaman zile bastığında kapıyı açıp burada ne yazıyor diye sorun :)
Allah yardımcınız olsun, yüzsüz insanlar zor gerçekten...
E siz de ağzının ortasına geçirin bi tane ama ben sizi seviyodum abla diyin tövbe rabbim pis iğrenç mikroplu ağzını uzak tutaunlar bebeklerdenEvet Cnm bebeğim kucağımdayken birden bacağına eğildi hart diye ısırdı seviyormuş !!
Ya o kadar mikrop biri ki hiçbir şeyi olduğu gibi anlatmıyor diğer insanlara anlatırken ve büyük bir özenle işliyor insanları. Bu durumdan sonra arkamdan söyledikleri şunlar: aman bi çocuk doğurdu rüzgar esse titriyor biz de büyüttük zaten komşuluğunun Da bi hayrı yok. Sıkışsanız Dahi aramayın açmaz o insanlıktan haberi yok. Beni anlattığı abla da yanlış düşünüyorsun ben onun yaptığı iyilikleri çok gördüm ayrıca çok seviyeli bir kız seninle oturup kalmaması normal demiş şimdi de o kadının arkasından çakışmalara başlamıştır. Yalnız bana bunu söyleyen ablaya dedim ki; 15 dk oldu daha yeni konuştuk. Abla bana o Da dahil olmak üzere kimseyle ilgili laf söyleme. Ben bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum. Beni kimseye savunmak zorunda da değilsin. Allah razı olsun. Ben konuyu kapatma derdindeyim ama kadın kaşınıyor hala. En son dediğinizi gibi olacak galiba polisle halletsem. Ama bu kez de üstüme kocasını salar daha önce birine yaptı biliyorum çünkü. Nasıl yapacam ?Bende aynen bunu yapardim. Bebegim kim vurduya gitmesin diye verirdim esime, sonra acardim agzini. Nasil bir terbiyesizlk ya. Durduk yere komsunuzu isiran varmiymis acaba? Polisle tehdit edin. Taciz ediyor dicem diyin.
Deli oluyorum bu bi cocuk dogurdu laflarina. "Evet, dogurdum. Dogururken canim cikti. En degerlisi benim cocugum. Sende benim kadar deger verseydin, sende sakinsaydin. Senin fikrinden banane" diyin.Ya o kadar mikrop biri ki hiçbir şeyi olduğu gibi anlatmıyor diğer insanlara anlatırken ve büyük bir özenle işliyor insanları. Bu durumdan sonra arkamdan söyledikleri şunlar: aman bi çocuk doğurdu rüzgar esse titriyor biz de büyüttük zaten komşuluğunun Da bi hayrı yok. Sıkışsanız Dahi aramayın açmaz o insanlıktan haberi yok. Beni anlattığı abla da yanlış düşünüyorsun ben onun yaptığı iyilikleri çok gördüm ayrıca çok seviyeli bir kız seninle oturup kalmaması normal demiş şimdi de o kadının arkasından çakışmalara başlamıştır. Yalnız bana bunu söyleyen ablaya dedim ki; 15 dk oldu daha yeni konuştuk. Abla bana o Da dahil olmak üzere kimseyle ilgili laf söyleme. Ben bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum. Beni kimseye savunmak zorunda da değilsin. Allah razı olsun. Ben konuyu kapatma derdindeyim ama kadın kaşınıyor hala. En son dediğinizi gibi olacak galiba polisle halletsem. Ama bu kez de üstüme kocasını salar daha önce birine yaptı biliyorum çünkü. Nasıl yapacam ?
Ya olayı anlatayım ben size: bi komşu ile tartıştılar kadın en son yılmış bundan telefonu yüzüne kapanış. Sonra binada bi gürültü koptu noldu diye baktık adam kadının kocasını aramış senin karın Benin karımın yüzüne tel kapatamaz siz kimsiniz falan deyince adam da kadınlar arasındaki msssle sanane ayrıca sen kimsin li falan derken birbirine girmişler. Bu mikrop Da köşeye çekilmiş Bana yanlış yapanın sonu bu diye gülüyo:)()) tam cinnetlik!Deli oluyorum bu bi cocuk dogurdu laflarina. "Evet, dogurdum. Dogururken canim cikti. En degerlisi benim cocugum. Sende benim kadar deger verseydin, sende sakinsaydin. Senin fikrinden banane" diyin.
Siz kimseyle onun hakkinda konusmayin yine. Sadece devam ederse polise vericem diyin. Sikayet meseleside fiziksel bir durum olmadan ilgileneceklerini sanmiyorum. Bunu bi tehdit olarak kullanabilirsuniz sadece. Kadinin esi varsa sizinde esiniz var. Napiyor kocasina ev mi bastirtiyor?
Ya olması gereken de bu bence iyi yapıyorlar. Bebeklere gelen zararların çoğu komşularından geliyor Allahım korusun. Ne kadar kötü bir zamanda yaşıyoruz. Her önüne gelene de al çocuğumu hırpala, ısır bana annelik tasla diyecek halim yok. Ayrıca bi de annelik taslıyor bana yok çok ağlatıyorsun yok den yapamıyorsun bilmem ne. Aynı katta olduğumuz için ses çok gidiyor. Dedim birgün sanane. Bemim çocuğum benim hayatım bizi dinleme diye ama laf anlayana geçiyo işte.Boyle insanlarin rahatligi ve cesaretine hayret ediyorum. Ben birakin sevmeyi cocuga bakmaya bile cekiniyorum insanlar yanlis anlar diye. Hollandada yasiyorum burda cocuga baktigin zaman bile aileleri ya hemen yuzunu cevirir cocugun yada sert bakarlar. Bazilari bakmana ses cikarmaz ama hoslanmadigini belli eder. Hepsini gectim adamlar gezdirdikleri kopegi bile sevdirtmezler.
Aynen Ya. Hak ettiği o Da işte bakmayın.E siz de ağzının ortasına geçirin bi tane ama ben sizi seviyodum abla diyin tövbe rabbim pis iğrenç mikroplu ağzını uzak tutaunlar bebeklerden
Ya olması gereken de bu bence iyi yapıyorlar. Bebeklere gelen zararların çoğu komşularından geliyor Allahım korusun. Ne kadar kötü bir zamanda yaşıyoruz. Her önüne gelene de al çocuğumu hırpala, ısır bana annelik tasla diyecek halim yok. Ayrıca bi de annelik taslıyor bana yok çok ağlatıyorsun yok den yapamıyorsun bilmem ne. Aynı katta olduğumuz için ses çok gidiyor. Dedim birgün sanane. Bemim çocuğum benim hayatım bizi dinleme diye ama laf anlayana geçiyo işte.
Aynen öyle kompleks yaptı farklı konulardan ve çok dertliyim bu kadından zaten daha önce de paylaşmıştım burda. Allahım inşallah bir yol açar da ya o gider Ya ben.Evet gercektende dogru olani yapiyorlar. Ha burda pislik yokmu? Var hemde pisligin baslari burda ama insanlar genede onlemini aliyor. Sizin komsuya nedeseniz bos anlamak istemiyor belli. Bu bayan size baya takmis galiba. allah yardimciniz olsun.
Aaaah aaaah. O taşınır diye bekledim aöa yok gitmiyor. Ben de evin içini komple yaptırdım falan. Burayı kiraya verip kiraya cıkcam artık ama hiç memnun değilim.Bacım taşın sen. Ayrıca çocuğumun bacağını bir daha ısırırsan o bacağını koparır müsait yerine monte ederim de o hilkat garibesine...
Eşime taşırsam konuyu o kadın gibi görünürüm diye çekinşyoeum açıkcası. Kocası çok sağlam bir tip değil hani kesinlikle kavga çıkar. Hiç ne eşimi ne de kendimi o konuma düşürmek istemiyorum. Ama yapsam mı diye düşünüyorum artık.Allah sanır versin bu deli karılarla uğraşman zor. Eşin tepkisini koysa?
kesinle sizden habersiz başkalarına sevdirmeyin ve öptürmeyinSelamlar kızlar... cook rahatsız olduğum bir konu var sizinle paylaşmak istedim.
Benim 1 yasında bir bebeğim var. Çok bunaldıgı zaman aşağıya indiriyorum hava alsın diye haliyle ama çocuk daha çok bunalıyor. Binadan çıktığımız andan itibaren binadaki çocukları hurraaaaa bebek sevmeye koşuyorlar. İtiş kakış oluyor çocuk da korkuyor. Gecen gün akşam eşimi beklerken asagıya indirdim bebişi. 10 dk durup çıkacaktık eşim gelince eve. Nerdeeeee. Çıktım benim dertli olduğum komşu (ki parkı bekler ) ve aynısından bi kadın. 2 şer den 4 çocuk hurra koştular geldiler kimi kucağıma ver diye bağırıyor kimi bilmem ne. Bu komşu da versene ayol diye çocuğu çekerken ben de tersledim. Yavaş be ne meraklıymışsınız elalemin çocuğuna azcık rahat verin dememle beraber hart tuttu ısırdı çocuğun bacağını kucagımdayken. Ben de delirdim tabi kızımı aldım yürümeye başladım kalabalığı itekleyerek. Eşim gelince kızımı ona verdim geri döndüm açtım ağzımı yumdum gözümü. Tabi alacağım cvp sok edici: ne var sevdiysek, aman ne kıymetliymiş, senin komşuluk ilişkilerin zaten böyle kimseyi istemiyorsun bla bla. Dedim bemim komşuluk ilişkilerim iyidir insan olan zaten bilir. Onnn bunun arkasından konuşacaksın da yüzüne güleceksin diye sana tahammül edecek değilim. Karaktersizsin dedim ve kavga çıktı. Şimdi de eskiye döndü. Daha önce konum var bu konuyla ilgili. Zıt pıt zile basıyor yapıştı zamk gibi. Bi akıl kızlar ben ne yapayım??
Bir birey olarak hic olan insanlardan demekki bu kadin. Tartismalarda velisini cagiriyor. Hic esimin basi belaya girer de demiyor masallah. Siz gerekiyorsa baska parklara gidin. Karsilasmamaya duymamaya calusin. Bela olur bu tip insanlar.Ya olayı anlatayım ben size: bi komşu ile tartıştılar kadın en son yılmış bundan telefonu yüzüne kapanış. Sonra binada bi gürültü koptu noldu diye baktık adam kadının kocasını aramış senin karın Benin karımın yüzüne tel kapatamaz siz kimsiniz falan deyince adam da kadınlar arasındaki msssle sanane ayrıca sen kimsin li falan derken birbirine girmişler. Bu mikrop Da köşeye çekilmiş Bana yanlış yapanın sonu bu diye gülüyo:)()) tam cinnetlik!
Ayne öyle gerçekten. Park sorun değil de aynı katta olmamız büyük şanssızlık.Bir birey olarak hic olan insanlardan demekki bu kadin. Tartismalarda velisini cagiriyor. Hic esimin basi belaya girer de demiyor masallah. Siz gerekiyorsa baska parklara gidin. Karsilasmamaya duymamaya calusin. Bela olur bu tip insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?