Rahatsız olduğum komşunun yeni atakları:)

Bak normalde ben de aynı senin gibi düşünüyorum mesafeliyim emin ol. O anlamıyor yani ona mesafe işlemiyor. Daha önce de açmıştım onunla ilgili konu. Defalarca uyardım da. Ama yok hiç mi hiç anlamıyor.

Kadın pişkin, suratına tükürsen yarabbi şükür diyecek tiplerden. Sen şimdi kadına bir ton laf saydın ama ziline basıyor dediğin ne onu anlamadım. Rahatsızlık vermek için gelip zile mi basıyor.

Kadın pişkin, suratına tükürsen yarabbi şükür diyecek tiplerden. Sen şimdi kadına bir ton laf saydın ama ziline basıyor dediğin ne onu anlamadım. Rahatsızlık vermek için gelip zile mi basıyor.
Yok canım eften püften sebepten geliyor yüzsüz çünkü. Yemek yapıyor getiriyor, bi malzeme eksik oluyor istiyor vs. Çoğu zaman kapıyı açmıyorum. Bu kez başka komşulara aratıyor yok Rüveyda hanım seni arıyor acmıyormussun bana söyledi aradım kusura bakma canım falan. Neyin içine düştüm ben Ya

Ya bu kadar illallah edilecek bir insansa ve başka başka komşuları rahatsız ediyorsa tek tek tüm komşuları ziyaret et bu kadın beni çok rahatsız ediyor, taciz ediyor resmen diye kulis başlat. Herkes kadını dışlasın. Bu kadın gidip sizin hakkınızda ona buna konuşmuş. Kadın gelmiş size haber veriyor siz bana anlatmayın dedikodu olmasın diyorsunuz ya. Çok yanlış. Bu dedikodu değil çünkü. Dedikodu fatmaya Ayşenin özelini anlatmaktır.

Senin aşıların tam mı diye sormadınız mı? Ya da karnenizi görebilir miyim deseydiniz. Bu komşu sizin bebeğinizini evine götürüp vermeyen manyak kadınmıydı acaba. Siz en iyisi elektroşok cihazı alın. Ya da biber gazı bu değişikle başka türlü baş gelemezsiniz. Burada okuduklarım yüzünden komşulara selam vermeye korkuyorum.

Cocugumun bacagini birinin isirdigini hayal ettim ve kendimi cenesini dagitirken buldum. Yok yani mantik almiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…