Merhaba hanımlar.. yaşım 23. 2 ay önce tanıştığım biri vardı. Kendisi 26 yaşında. Son 2 haftadır flörtleşmeye başladık. Beni sevdiğini falan söyledi. Ama çok zıttız belki de bu zıtlık onu çekti. Yaşayış tarzı her şey.. Seni çeken bir şey var dedi ama bu duygusallık veya aşk değil demişti ilk başta. Çok bilgili bir insandı ne yalan söyleyeyim bilgili olması beni çekmişti. İlk başlarda beni tanımaya çalışıyordu sorular soruyordu ama normal olması gereken sorular. Sonradan işin boyutu değişti fiziksel özelliklerimi sormaya başladı. Yani şu şekil “özel yerlerim”. Bir kadın vücudunu çok iyi tanıyor biliyordu. Ben kendime cahil demiştim içimden yani. Kendimi çok rahatsız hissettim bu konuda. Özellikle ona bu konuların açılmasını istemiyorum diyordum sonra özür dileyip tekrardan aynı konular açılıyordu. Konuşmak istemediğimi belirttim fakat çok çabaladı ikna etti beni.. Kendisi çok geniş bir insan bir kadınla bu zamana kadar aklına gelebilecek her şeyi yaptım doydum diyordu.. Aslında bu böyle olamazdı çünkü daha fazlasını benden isteyecekti. Bu konularda bir erkeğin doyamayacağını düşünüyorum hanımlar.Ben öyle bir ilişki istemediğimi belirtmiştim. Ben yaşamadım böyle şeyler.. Son konuşmamız çok ağır oldu ve her yerden engelledim. Fakat son günler düşündüğüm şey acaba iyi niyetliydi de ben mi yanlış anladım.. başınıza böyle bir şey geldi mi ? Şu kız kardeşinize akıl verin.. lütfen dalga geçmeyin

ikna ettiği günler aklıma geliyor söylediği şeyler o yüzden bu düşüncedeyim sanırım kafamda git geller oluyor sizi seviyorum
Not: sabah konuşurken ses tonu ile gece konuşurken ses tonu çok farklı oluyordu..