• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahatsız olduğumu belirttiğim halde o konuların tekrar açılması

Böyle abazalar hep herseyi yasadiklarini bunları konusmanin normal oldugunu savunur. Boyle tarz bir insan vardi bi dönem basimda. Resmen cinsellik yasamadigim icin geri kafali gibi davraniyordu bana. O kadar etkilenmistim ki ozguvenim dusmustu. Onu hakli goruyorumdum nerdeyse. Allah'tan gec olmadan dondum. Abazaliklarini kendilerine saklasınlar. Sakin geri donme

Evet. Bir de uzakta olduğumuz için seninle böyle şeyleri düşünsem neden uzaktaki birisini istiyimki diyordu
Bi akıllı kendini sanıyor galiba.
Kaç yıllık evliyim size telefonda sorduğu soruları eşim sormadı bana. Bu nasıl bi azgın sapıksa kendini sex shopa atsın anca rahatlar.

Gece hormonlar tavan oluyo demekki sesine vuruyo. Valla böyle şeyler ikş tarafta istiyosa konuşulur. Kesinlikle iyi niyet yok. Ben çok yaşadım yaaağğğğ ben bunlara doydum yağğğ diyerek cinselliği basitleştirip sizinlede kolayca yaşamak niyetindeydi belliki. Sakın dönüş yapmayın. En baştada sende beni çekin bişey var ama duygusal değil derken bunu açıkça söylemiş aslında.

Merhaba hanımlar.. yaşım 23. 2 ay önce tanıştığım biri vardı. Kendisi 26 yaşında. Son 2 haftadır flörtleşmeye başladık. Beni sevdiğini falan söyledi. Ama çok zıttız belki de bu zıtlık onu çekti. Yaşayış tarzı her şey.. Seni çeken bir şey var dedi ama bu duygusallık veya aşk değil demişti ilk başta. Çok bilgili bir insandı ne yalan söyleyeyim bilgili olması beni çekmişti. İlk başlarda beni tanımaya çalışıyordu sorular soruyordu ama normal olması gereken sorular. Sonradan işin boyutu değişti fiziksel özelliklerimi sormaya başladı. Yani şu şekil “özel yerlerim”. Bir kadın vücudunu çok iyi tanıyor biliyordu. Ben kendime cahil demiştim içimden yani. Kendimi çok rahatsız hissettim bu konuda. Özellikle ona bu konuların açılmasını istemiyorum diyordum sonra özür dileyip tekrardan aynı konular açılıyordu. Konuşmak istemediğimi belirttim fakat çok çabaladı ikna etti beni.. Kendisi çok geniş bir insan bir kadınla bu zamana kadar aklına gelebilecek her şeyi yaptım doydum diyordu.. Aslında bu böyle olamazdı çünkü daha fazlasını benden isteyecekti. Bu konularda bir erkeğin doyamayacağını düşünüyorum hanımlar.Ben öyle bir ilişki istemediğimi belirtmiştim. Ben yaşamadım böyle şeyler.. Son konuşmamız çok ağır oldu ve her yerden engelledim. Fakat son günler düşündüğüm şey acaba iyi niyetliydi de ben mi yanlış anladım.. başınıza böyle bir şey geldi mi ? Şu kız kardeşinize akıl verin.. lütfen dalga geçmeyin :KK43: ikna ettiği günler aklıma geliyor söylediği şeyler o yüzden bu düşüncedeyim sanırım kafamda git geller oluyor sizi seviyorum
Not: sabah konuşurken ses tonu ile gece konuşurken ses tonu çok farklı oluyordu..
Devamlı cinsellikten bahseden adam senden de gün gelir bıkar yeni maceralar peşinden koşar iyikide defetmişsin başına bir sürü belâlar sokabilirdi akıllı bir kızmışsın teorik ediyorum aşka sana yakınlaşmasına izin verme derim ben yozlaşmış bir inandan uzak durun herkes kendi dengini bulsun

Merak ettim..siz niye ona donunun rengini sormadınız? Zıt kutuplardınız ama ortak nokta bulmak gerekirdi..ilişkiyi zora sokup, bitmesine siz neden olmuşsunuz..sizde iyi niyet göremedim.
ahaha gülesim geldi
ben bunu yaptım ha bir keresinde benden çıplak foto istedi bi çocuk
sinir olmuştum ilk sen atacaksın o zaman tamamen çıplak ama dedim (kafayı kesmek filan yok):deli:
sonuç: o fotoğraflar hiç çekilmedi ve gönderilmedi tabiki :KK53: onlar saf mı bizim kadar...

Haklısınız sen uzaktasın zaten neden seninle böyle şeyler için uğraşayım ki diyordu
Çevresinde onun nasıl biri olduğunu herkes bilip uzak durduğundan olmasın, ya da sapıklığını çevresindekiler öğrenmesin diye de olabilir. Size söylediği herşey palavra ve ergen bahaneleri, ergenlikten çıkmamış yaş 26 olsa da.

ahaha gülesim geldi
ben bunu yaptım ha bir keresinde benden çıplak foto istedi bi çocuk
sinir olmuştum ilk sen atacaksın o zaman tamamen çıplak ama dedim (kafayı kesmek filan yok):deli:
sonuç: o fotoğraflar hiç çekilmedi ve gönderilmedi tabiki :KK53: onlar saf mı bizim kadar...

Sende az çakal değilmişsin :D

Iyyyy sapik bence gece ses tonu degismesi nedir ya güya seni degistirecek ne doymasi senden istio surekli igrenc sen onunla mutlu olamazsin emin ol gercektn zitligi birak o ruh hastasi olabilr:)

Merhaba hanımlar.. yaşım 23. 2 ay önce tanıştığım biri vardı. Kendisi 26 yaşında. Son 2 haftadır flörtleşmeye başladık. Beni sevdiğini falan söyledi. Ama çok zıttız belki de bu zıtlık onu çekti. Yaşayış tarzı her şey.. Seni çeken bir şey var dedi ama bu duygusallık veya aşk değil demişti ilk başta. Çok bilgili bir insandı ne yalan söyleyeyim bilgili olması beni çekmişti. İlk başlarda beni tanımaya çalışıyordu sorular soruyordu ama normal olması gereken sorular. Sonradan işin boyutu değişti fiziksel özelliklerimi sormaya başladı. Yani şu şekil “özel yerlerim”. Bir kadın vücudunu çok iyi tanıyor biliyordu. Ben kendime cahil demiştim içimden yani. Kendimi çok rahatsız hissettim bu konuda. Özellikle ona bu konuların açılmasını istemiyorum diyordum sonra özür dileyip tekrardan aynı konular açılıyordu. Konuşmak istemediğimi belirttim fakat çok çabaladı ikna etti beni.. Kendisi çok geniş bir insan bir kadınla bu zamana kadar aklına gelebilecek her şeyi yaptım doydum diyordu.. Aslında bu böyle olamazdı çünkü daha fazlasını benden isteyecekti. Bu konularda bir erkeğin doyamayacağını düşünüyorum hanımlar.Ben öyle bir ilişki istemediğimi belirtmiştim. Ben yaşamadım böyle şeyler.. Son konuşmamız çok ağır oldu ve her yerden engelledim. Fakat son günler düşündüğüm şey acaba iyi niyetliydi de ben mi yanlış anladım.. başınıza böyle bir şey geldi mi ? Şu kız kardeşinize akıl verin.. lütfen dalga geçmeyin :KK43: ikna ettiği günler aklıma geliyor söylediği şeyler o yüzden bu düşüncedeyim sanırım kafamda git geller oluyor sizi seviyorum
Not: sabah konuşurken ses tonu ile gece konuşurken ses tonu çok farklı oluyordu..
Bir ilişki yaşarken önce genel sonra özel bakın. Türkiye'de bilgi ve zekasıyla etkileyen insan nadirdir çünkü toplum olarak genelkulturu zayıf bir milletiz ve daha önce duymadığın şeyi bir başkasından ogrenmen senin bilgisizliğin onun bilgeliği değildir adamı sapık abi net.. kız tavlama sanatı yapmış resmen ..

Çevresinde onun nasıl biri olduğunu herkes bilip uzak durduğundan olmasın, ya da sapıklığını çevresindekiler öğrenmesin diye de olabilir. Size söylediği herşey palavra ve ergen bahaneleri, ergenlikten çıkmamış yaş 26 olsa da.
Kesinlikle öyle hep bunu düşündüm zaten

Bu tarz şeyler özel şeyler
Yani güvendiğin bir ilişkin olur konuşursun tabi
Ama rahatsızsan kesip atıcaksın
Aslında cinsellik çok doğal birşey
Şu kullanılıp atılmak krişesini yenin artık
Bir kadın kendine saygı duymazsa kimse duymaz
Ama selam verdiğinle cinsellik konuşan adamlar vat bu yanlış tabi .

Back
X