Rahatsız olmam normal mi sizce?

Bu ablanin kocasi yok mu her haftasonu napiyosun kardesinde demiyor mu?

Neden anneyle berabee yasiyorsunuz? Burda herkes ayri ev diye bas bagiriyor. Su anda karsi taraftan anlayis beklemeniz bos olacak cunku annesinin evi incelik beklemeyin bosuna düşünmek istemez ki. Bence mumkinse ayri eve cikin hem siz rahat olun hem gorumceniz

Ona ayrı kendime ayrı ev açacak maddi imkanım yok malesef o yüzden kalıyoruz birlikte diğer türlü olsaydı başından ayrılırdım ayrı evlerde yaşardık

Kv'de halen kirada mi yasiyor? Emekli maasi yok mu? Görümcede maddi anlatmadilarmpeki yardim edemez mi?

Yani acikcasi plan ne simdi? O kadin ölünceye kadar onun yaninda kalmak mi?

Bana maddi imkanlar biraz bahane gibi geldi. Sen esin ile yalniz zaman gecirmek istediginde, adam tinlamiyormus.
Yani maddiyati bahane ediyor. O even cikmak istemiyor. Ne rahat onun icin. Annesine temizlikci buldu, kendisinede af edersin aksam oyalanacak kari.

Belli bir yastan sonra, annesinden ayrilmayan erkekler, hele evlendiklerinde benim gözümde adam degillerdir. Bunlari coook daha önce düsünmeniz gerekiyordu. Ne yap ne et, ayri eve cik. Bu sekilde esinde asla evli oldugunu anlamaz. Onun icin su an sadece eve yeni biri gelmis gibi. Annesinin yaninda oldugu süreci o evli, mevli degildir.

hayır değil. o ev annesinin evi. yanılıyırsunuz

neden. çoğu kadın çocuğunu anneesine bıurakıyor. isterse 1 gün değil 3 gün bırakır. sizi ilgilendirmezki bu.

Merak ettim, Sen kendi annenin rahatini düsünürken, sen kv'dende kalmak istermisin? Özelikle ilk evlendiginde, ve yilllaar boyunca?

Evlilik sadece yemek ve temizlikten ibaret degildir. Ben eger istedigim zamanda esime sarilip, öpemeyeceksem, hatta yari ciplak evde gezemeyeceksem, koltukta oturup istedigimiz filmi sarilarak bakamayacaksam, hafta sonlari gec uyanip sadece ikimize kahvalti yapamayacaksam, istedigim saatte arkadaslarim gelemeyecek, onlar ile güzel konusamayacaksam, canim yemek yapmak istemediginde disardan siparis edemezsem,..................

O zaman ben evlenmezdim. Kv'de ile yasamak, evlenmek degildir, sadece baska bir aileye tasinmaktir. Sonucta benim annemde dedigin gibi bir kasik corba koyuyor önüme, niye kendi annemi, esimin annesine degistirim ki?

ben rahatsız olurdum yeni evli olmama bile gerek yok bu en bacım yani insan eşiyle hiç yalnız kalamayacak mı ben patlardım herhalde en sonunda

Annesi artık tek yaşamıyor ama bunu da düşünmesi gerekmez mi sizce? Ben kendi annemde kardeşimden pay biçiyorum ben yapamazdım sanırım bu şekilde.
ama o sizsiniz görümceniz başka biri
tam gelin muamelesi yapıyor ben olsam çekinirim şahsen
biran önce ev ayırmaya bakın yoksa sonra çokk üzüleceksiniz

Annesi artık tek yaşamıyor ama bunu da düşünmesi gerekmez mi sizce? Ben kendi annemde kardeşimden pay biçiyorum ben yapamazdım sanırım bu şekilde.

kayınvalide ile yaşadığın için, eşin de çok umursamaz olduğu içinzor durumdasın. kayınvalide ile yaşaman senin evine herkesin gelmesi gerektiği anlamına gelmiyor bence tavrını koy rahatsız oldugun belli et. orayı kimse senin evin olarak görmüyor belliki eşin dahil

herkes. annesinin evine giden kız herkesmi oluyor

hayır ev kira öyle olsa daha rahat olur kendime bir ev tutardım aynı şartlarda 2 eve kira fatura gideri vs için bütçe ayırmam mümkün değil
şimdi ev kayınvalidenin. kira değil. kısaca o evde görümcenin miras hakkı bile var. yani görümce bir yerde kendine ait eve geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…