Merhaba arkadaşlar, bu konuyu bi arkadaşım için açıyorum. Kendisinin hesabı yok, zaten hesap açıp sonra da direk konuyu açıp sorsa ''fake'' diyenler çıkar hemen
Ama kendisi yorum istedi, bi de siz dışardan bakıp yorumlayın bakalım :)
Arkadaşım birisiyle görüşüyor, internetten tanıştılar ama aynı şehirdeler, 1 aydır görüşüyorlar konuşuyorlar ama ortada dillendirilen adı konulan bi ilişki yok. Adam öğretmen, düzgün profilli, iyi biri gibi görünüyor ve sürekli arkadaşıma iltifat ediyor hatta ileriki zamanlar için planlar yapıyor kendince. İlerde beraber yaşamak istediğini falan söylüyor.
Bugün yine buluşup bi yerlere gitmiş güzelce vakit geçirmişler, fotoğraflar çekmişler, uçurtma şenliğine gidip birbirlerini videoya almışlar falan..
Arkadaşım sosyal medyayı aktif kullanan birisi, yani sık sık yediği gezdiği yerleri paylaşmayı sever. Bugün çektirdikleri fotoğrafları falan facebook hesabına atmak istedi, ama önce ona sordu ''atsam sorun olur mu diye''
O da sıkıntı yaptı atmasını istemedi. Ama arkadaşım istememesini saçma buldu ve attı, ama onu etiketlemedi, istemediği için ''profilinde görünmesin'' dedi.
Ve bu adam ''neden attın atmanı istememiştim'' falan filan diye konuştu, arkadaşım sebebini sorduğunda ''ben öğretmenim öğrencilerimin görmesini istemem, yanlış anlama istersen tüm çevrenle tanışırım'' vs vs dedi.
Şimdi sorumuz şu; sizce fotoğraflarını atmasından rahatsız olması normal mi? yoksa bunun altında başka bi şey mi aramalıyız? sizin objektif yorumlarınızı bekliyoruz, adam haklı mı haksız mı?