Rahatsız olması normal mi?

Liona Esposito

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
4.867
10.583
408
Merhaba arkadaşlar, bu konuyu bi arkadaşım için açıyorum. Kendisinin hesabı yok, zaten hesap açıp sonra da direk konuyu açıp sorsa ''fake'' diyenler çıkar hemen Ama kendisi yorum istedi, bi de siz dışardan bakıp yorumlayın bakalım :)

Arkadaşım birisiyle görüşüyor, internetten tanıştılar ama aynı şehirdeler, 1 aydır görüşüyorlar konuşuyorlar ama ortada dillendirilen adı konulan bi ilişki yok. Adam öğretmen, düzgün profilli, iyi biri gibi görünüyor ve sürekli arkadaşıma iltifat ediyor hatta ileriki zamanlar için planlar yapıyor kendince. İlerde beraber yaşamak istediğini falan söylüyor.

Bugün yine buluşup bi yerlere gitmiş güzelce vakit geçirmişler, fotoğraflar çekmişler, uçurtma şenliğine gidip birbirlerini videoya almışlar falan..

Arkadaşım sosyal medyayı aktif kullanan birisi, yani sık sık yediği gezdiği yerleri paylaşmayı sever. Bugün çektirdikleri fotoğrafları falan facebook hesabına atmak istedi, ama önce ona sordu ''atsam sorun olur mu diye''
O da sıkıntı yaptı atmasını istemedi. Ama arkadaşım istememesini saçma buldu ve attı, ama onu etiketlemedi, istemediği için ''profilinde görünmesin'' dedi.

Ve bu adam ''neden attın atmanı istememiştim'' falan filan diye konuştu, arkadaşım sebebini sorduğunda ''ben öğretmenim öğrencilerimin görmesini istemem, yanlış anlama istersen tüm çevrenle tanışırım'' vs vs dedi.

Şimdi sorumuz şu; sizce fotoğraflarını atmasından rahatsız olması normal mi? yoksa bunun altında başka bi şey mi aramalıyız? sizin objektif yorumlarınızı bekliyoruz, adam haklı mı haksız mı?

Kızlar bu internet işleri sakat adamın öğretmen olup olmadıgını nerden biliyorsunuz belki kopuk biri ögretmense ögretmen kardeşim ögrencilerine ne özel hayatından kısaca bence bu adamın hayatında biri var onu anladım bu kadınlarda hemen iki güzel söze kaynıyor ya

Adam belkide öğretmen bile değil. Yalan söylemediği ne malum . Hiç güven vermedi belki hayatında başka biri var, evli de olabilir. Dikkatli olsun arkadaşınız.

Evli nişanlı sözlü veya sevgilisi var bence ayrıca etiketlememiş görünürde yapmamış öğrencileri nasıl görücek hem sanki ünlü biride öğrencileri konuşsa ne olur

Ben de öğretmen olsam özel hayatımla ilgili fotoğraf paylaşmaktan kaçınırdım hele ki internette tanıştığım birkaç kez görüştüğüm biryle. Arkadaşınıza da şaşırdım ortada ilişki yok ne olacağı belli değil fotoğraf paylaşmış. Sosyal medyada ilişki haritası çıkarmaya lüzum yok. Olmazsa sileceği fotoğraflar paylaşmasın.

Onun dışında internetten tanıştığı adamı iyice bir soruştursun. Ben güvenemezm sakat iş.

Ben bu zihniyeti anlamıyorum ya artık sosyal medya çok tehlikeli bişey oldu
Ve insanlar fotolarının konmasını istemiyolar diye evli ya da nişanlı mı oluyolar
Benim eşim de hiç sevmez sosyal medyaya foto koyma olayını
Tanıdığım günden beri sevmedi hala da sevmiyor
Aldatılıyo muyum yani şimdi
Herkes sevmek zorunda değil ki
Belki de başlayıp güzel olacak bişeyi insanların aklına kurt düşürerek bitiriyosunuz

adam ne sebeple olursa olsun ki kendince bir sebebi varmış arkadaşınızın sorup hayır cevabını aldıktan sonra koyması büyük saygısızlık..
ne öğretmeni bu adam lise ortaokul falansa dalga konusu olmak istememiş olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…