Yapılmadı malesef 17 aÇok geçmiş olsun. İnşallah kisa sürede toparlarsiniz. Merak ettim sizin öncesinde bi belirtiniz olmuş muydu yoksa bir anda mi gelişti? Rahim ağzı ölçümü hiç yapılmamış miydi?
Çok geçmiş olsun. İnşallah kisa sürede toparlarsiniz. Merak ettim sizin öncesinde bi belirtiniz olmuş muydu yoksa bir anda mi gelişti? Rahim ağzı ölçümü hiç yapılmamış miydi?[/Rahim ağzı ölçümüm malesef hiç yapılmadı doktorumuz kontrole çok sık çağırıyordu esasında ama anlamadı 17 ağustosda kontrole gittiğimde akıntımın çok olduğunu söyledim doktoruma o da koku kaşıntı var mı dedi yok dedim o zaman zararsız dedi akıntılarımın artması rahim ağzı gevşediği içinmiş oysaki.28 agustosta kanamam geldi aradım doktoru gel bakalım dedi gittiğimde açılmam vardı 2 cm prof a gönderdi tabi bizim buralar büyük yerler değil 2 buçuk saatlik bi yol gittim prof a gitiğimde 5 cm olmuştu açılmam yapılacak bişey kalmamış dendi hastaneye yatışım yapıldı 4 gün sonra suyum geldi ve bebeğimi kaybettim
Rahim ağzı ölçümüm malesef hiç yapılmadı doktorumuz kontrole çok sık çağırıyordu esasında ama anlamadı 17 ağustosda kontrole gittiğimde akıntımın çok olduğunu söyledim doktoruma o da koku kaşıntı var mı dedi yok dedim o zaman zararsız dedi akıntılarımın artması rahim ağzı gevşediği içinmiş oysaki.28 agustosta kanamam geldi aradım doktoru gel bakalım dedi gittiğimde açılmam vardı 2 cm prof a gönderdi tabi bizim buralar büyük yerler değil 2 buçuk saatlik bi yol gittim prof a gitiğimde 5 cm olmuştu açılmam yapılacak bişey kalmamış dendi hastaneye yatışım yapıldı 4 gün sonra suyum geldi ve bebeğimi kaybettimYapılmadı malesef 17 a
O ana kadar kontrollerimde her sey guzeldi. 6 ayin sonlari belimde agri basladi 7 ayima girdigimde 25 haftamda gitdik doktora orda ogrendik. Cocuk cok asagdaydi doktor subhelendi ve asagidan ultrason yapdi. Olcdu 21 dusuk durumu var dedi. Burada sartlar baska . Her gitdigimde baska dr ultrasonla bakiyor. 6 ayimda gitdim 20 heftamda cocugu cinsiyyetimin tam ustunde sumukde arayib bakiyordu. Bende cok asagda diyilmi sormusdum hatda. Belki o zamanlardan vardida dr anlamamisdi. Bana ic karnin genis demisdi.Çok geçmiş olsun. İnşallah kisa sürede toparlarsiniz. Merak ettim sizin öncesinde bi belirtiniz olmuş muydu yoksa bir anda mi gelişti? Rahim ağzı ölçümü hiç yapılmamış miydi?
2 cmken Prof baksaydi acaba dikis yine de gecikmiş olur muydu ki? Kusura bakmayın amacım acınızı hatırlatmak değil sadece Allah korusun diğer hamileler için de bir fikir vermesi adına soruyorum. Akıntının artması da demek ki tehlikeli.Rahim ağzı ölçümüm malesef hiç yapılmadı doktorumuz kontrole çok sık çağırıyordu esasında ama anlamadı 17 ağustosda kontrole gittiğimde akıntımın çok olduğunu söyledim doktoruma o da koku kaşıntı var mı dedi yok dedim o zaman zararsız dedi akıntılarımın artması rahim ağzı gevşediği içinmiş oysaki.28 agustosta kanamam geldi aradım doktoru gel bakalım dedi gittiğimde açılmam vardı 2 cm prof a gönderdi tabi bizim buralar büyük yerler değil 2 buçuk saatlik bi yol gittim prof a gitiğimde 5 cm olmuştu açılmam yapılacak bişey kalmamış dendi hastaneye yatışım yapıldı 4 gün sonra suyum geldi ve bebeğimi kaybettim
Tekrar geçmiş olsun. Bazı şeylerin önüne geçemiyoruz. İnşallah bundan sonrası için Allah gönlünüze göre verir.Açılma başladığı için tutmayabilirmiş ama en azından dikilme şansı vardı o zaman zaten son noktadaydık ama yapmadı doktorum daha tecrübeli biri yapsın dedi
Selam canim senden haber yok. Geldimi bebisimiz?))Canim magnezyum kasilmalar için kullanılıyor. Insallah sende 38 leri görürsün cnm benim.
Slm tatlım. Evet geçen hafta çarşamba 38+4 te sezaryen oldum.Selam canim senden haber yok. Geldimi bebisimiz?))
Slm tatlım. Evet geçen hafta çarşamba 38+4 te sezaryen oldum.Selam canim senden haber yok. Geldimi bebisimiz?))
Cok cok sevindim. Tebrik ederim canim. Hayirli saglikli evlad olsun. Ay mutlulukdan agladim resmen. Bir bebegimiz daha saglikla dogdu.binlerce kez sükür. Gözün aydin .Slm tatlım. Evet geçen hafta çarşamba 38+4 te sezaryen oldum.
Çok sağol cnm. Rabbim sana da bu güzel anları yaşatsin inşallah. Bende ne kadar sukretsem az Rabbim e :)Cok cok sevindim. Tebrik ederim canim. Hayirli saglikli evlad olsun. Ay mutlulukdan agladim resmen. Bir bebegimiz daha saglikla dogdu.binlerce kez sükür. Gözün aydin .
aaa tahmin etmiştim yazmayınca :) maşallah baya gününğ doldurdu nasılsınız bebişle ikinizSlm tatlım. Evet geçen hafta çarşamba 38+4 te sezaryen oldum.
Canım birsey sorcam. Sen kendinmi normal doğum istemedin? Yoxsa bi sorunmu vardi?Çok sağol cnm. Rabbim sana da bu güzel anları yaşatsin inşallah. Bende ne kadar sukretsem az Rabbim e :)
Canim benim bebegim makat durusluydu. Doktorum istersen bekleriz belki dönebilir ama zor bir ihtimal dedi. Bide doktorum şehir dışına çıkacaktı istersen alalım dedi bende kabul ettim. Belki dönerdi ama ben başka doktor istemedim açıkçası.Canım birsey sorcam. Sen kendinmi normal doğum istemedin? Yoxsa bi sorunmu vardi?
Canim cok sukur bugün daha iyiyim. Beebe de iyi hamdolsun. Darısı başına insallah :)aaa tahmin etmiştim yazmayınca :) maşallah baya gününğ doldurdu nasılsınız bebişle ikiniz
amin inşallahCanim cok sukur bugün daha iyiyim. Beebe de iyi hamdolsun. Darısı başına insallah :)
O zaman en doğrusunu yapmişsin riske atmamakla. Ben normal istoyorum. İnsallah Allah bana nasib eder. Bebisi bizim içinde sev)). Bu arda isim buldunuzmu? Ben 30 haftaya girdim hala isim bulamiyoruzCanim benim bebegim makat durusluydu. Doktorum istersen bekleriz belki dönebilir ama zor bir ihtimal dedi. Bide doktorum şehir dışına çıkacaktı istersen alalım dedi bende kabul ettim. Belki dönerdi ama ben başka doktor istemedim açıkçası.
Canim normal en güzeli kesinlikle. Biz adını emir görkem koyduk cnm.O zaman en doğrusunu yapmişsin riske atmamakla. Ben normal istoyorum. İnsallah Allah bana nasib eder. Bebisi bizim içinde sev)). Bu arda isim buldunuzmu? Ben 30 haftaya girdim hala isim bulamiyoruz
Ay masallah adiyla buyusun. Uğurlu olsun insallah. Oglusunun ismini hep yuce yerlerden duyasin kurur kaynagin olsun insallah.Canim normal en güzeli kesinlikle. Biz adını emir görkem koyduk cnm.
Canim benim güzel dıleklerın için çok sağol. Rabbim senin evladını da sana sağlıcakla bağışlasin inşallah :)Ay masallah adiyla buyusun. Uğurlu olsun insallah. Oglusunun ismini hep yuce yerlerden duyasin kurur kaynagin olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?