Rahim ağzı kısalığı lütfen cvp verin

Canim cok dikkatli ol senin haftan daha erken. Benimde her doktor farklı olcuyordu rahim ağzını. Ben kendi doktoruma güvendim ondan başkasını dinlemedim çok şükür bu Haftalara gelebildm. Doktora kendini iyi ifade etmeye bak sana magnezyum belki de adalat verecektir.

Bende burası sayesinde çok şey öğrendim. Kadınız hepimiz neticede ve birbirimizi en iyi biz anlariz. Güzel dıleklerın için çok sağol cnm. Insallah sende zamanında sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın :))

Ya kusura bakmazsaniz son cümleyi tam anlayamadım. Tonustan derken? Papaverin sami nedir ilaç mı?
Tonus. Rahimde cocgun buyumesine bagli olarak gerilme. Cocuk buyudukce rahim genizliyor ya.
Ya kusura bakmazsaniz son cümleyi tam anlayamadım. Tonustan derken? Papaverin sami nedir ilaç mı?
Anusden yeridilen mum. Tanus - cocuk buyudukce rahim kaslari iyi gevsemeyince oluyor. Agri yapiyor korkulu diyil. Rahim duvarinda gerginlik gibi birsey. Onun tukçesini bulamadim)

İnsallah canim. Magneziyum ne icinki? İnan hicbir bilgim yok. Evet cok erken haftalardayim. 33 yapayim hayirlisiyla sonra hedef 38. Ondan sonra ayaklanicam. Bebis gelsin

Şimdi anladım peki bu durum zararsız olduğundan tedavisi yok mu yoksa kullanabileceğim birşey var mı ya da birşey yapılmalı mi diye sorayım :)

İnsallah canim. Magneziyum ne icinki? İnan hicbir bilgim yok. Evet cok erken haftalardayim. 33 yapayim hayirlisiyla sonra hedef 38. Ondan sonra ayaklanicam. Bebis gelsin
Canim magnezyum kasilmalar için kullanılıyor. Insallah sende 38 leri görürsün cnm benim.

Canim magnezyum kasilmalar için kullanılıyor. Insallah sende 38 leri görürsün cnm benim.
ooo süpersinnn maşallahh :) bende dün izne ayrıldım doktor doğumu zorlaştıracak die bi hafta önce progestanı bıraktırdı magnezyuma devam ediyorum bakalım ne kdr dayancak benim sabırsız senin durumun nedir bebiş kaç kg olmuş var mı doğum belirtileri yoksa 40ı tamamlayabilrcek misin doktorun ne söylüo

merhaba erken haftalarda 21mm olarak ölçtükleri için dikiş önermişler sonra 30lsrda ölçünce vazgeçmişler benimde 30. haftamda 31mm olarak ölçüldü hemen progestan tedavisine başladık kasılmalar bu durumu tetiklediği için magnezyum takviyesine de başladık günde 2 progestan 2 magnezyum kullanıodum bugün 36+3üm progestan kullandığım süre boyunca kendimi çok yormadm rahim ağzıda 30lardan aşağı düşmedi çok şükür yani progestani 30 ile 36. hafta arası sürekli kullandım bu arads 2 defa da prolutan iğne vuruldum progestanın daha kuvvetli iğne hali die düşün erken doğum die düşünürken çok şükür bugünlere geldik inşallah sende tedavi ve dinlenmeyle bu haftalara gelirsin dikket et kendine

Tedavisi canim burda papaverin mumuyla yapılıyor. Mum hem kabizligi onluyor hemde gerginliyi hafifletiyor.
Ben magnezyum kullanıyorum, ishal yapma gibi bir yan etkisi olduğu için benim kabızlık problemimi çözdü ama gazdan da olabilir dedi dr. Gaz gidermeye yardımcı bi ilaç verdi. Bakalım tehlike arz etmesin de ben razıyım.

İnsallah hepimiz bu sureci atlatir yavrularimizi kucağımıza alırız. Yarin doktora gidicem iyi haberlerle dönerim insallah.

geldin mi doktordan ne dedi
Hayir gidemedim bile agrilarim artdi. Doktor uzan ve kalkma dedi 25 si gel dedi. Yine progestrona devam ediyorum. Anlayacagin tedaviyi 2 haftada artirdi. Korkmaya basliyorum artik. Ama kendim yapdim(. Agda yapcam diye iki buklum kaldim sonucuda inanilmaz agrilar. ((

ya biliosun durumunu bebeğinden önemli diil hiç bişey ne ağdası sakın yemekti temizlikti dşye flnda yorma kendini bu işin çözümü dinlenmek yatıcaksn yorulmayacaksn ilaçlarını düzenli alcaksn durum ciddileşirse hiç kalkmadan yat der doktor

Ne bileyim ya. Seytana uydum. Doktor bakcak ayip dedim. Bebegin haraketleri azaldi tualetde kucuk ihtiyacimi bile yapamaz oldum agri veriyor. Doktor cocuk asagi inmis dedi. Ben ne yapdim neden yapdim((.

Gebeliginde rahim ağzı ile ilgili sorun yaşayanlar varmi? 19 haftalık gebeyim rahim ağzı 2.5 cm.lutfen bilgisi olanlar cvp versin.
çok geçmiş olsun öncelikle umarım herşey yolundadır şuan. bn bebeğimi bu sebeple kaybettim 20 haftalıkken sen en azından şanslıymışın doktorun rahim ağzı ölçümü yapmış biz son noktada öğrendik kanamam gelmişti ve 5 cm açılmam vardı dikiş için çok geç kalınmıştı benim acım dahaçok yeni 15 gün oldu allah kimseye yaşatmasın çok zor.

Kecmis olsun arkadasim. Cok uzuldum. Allab bir daha boyle aci yasatmasin.

amin rabbim kimseye yaşatmasın senin hamileliğin nasıl ilerliyor çok yabancı olduğum bi konu öğrenmeye çalışıyorum
Hamileliyim isde ayni yatarak dinlenerek keciyor. Birde benim aptaliklarim olmasa agda yapmak gibisinden daha iyi olucakda.... benimde ilk hamileligim ve inan ne bilgi edindiysem buradan edindim. Yoksa hicbirsey bilmiyordum.

Çok geçmiş olsun. İnşallah kisa sürede toparlarsiniz. Merak ettim sizin öncesinde bi belirtiniz olmuş muydu yoksa bir anda mi gelişti? Rahim ağzı ölçümü hiç yapılmamış miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…