- 3 Şubat 2022
- 31
- 10
- 16
- Konu Sahibi gldbrr2021
-
Rahim kısalıgı oldugu zaman Bildigim kadarıyla serklaj yapılıyor yani rahim ağzına dikiş atılıyor doktorunuz böyle bişey neden önermediMerhabalar. 19 haftalik hamileyim doktorum rahim ağzı kısalığım oldugunu söyledi. Benimki 23 mm olarak ölçüldü. Doktorum 20 mm altı tehlikelidir diyip progestan fitil verdi ancak okuduklarıma göre benim haftam bu değerde olmak icin çok erken. Benim durumumu yaşayan var mı?
Hmm anladım o zaman doktorunuzun dedigini dinleyin bol bol da dinlenin mümkün oldugu kadar yatın inşallah sag salim kucağına alırsın yaşamadım bu durumu onun için detaylı bilgim yokSerklaj 15 mm altına inerse yapılıyormuş çünkü rahim ağzına oyle bir müdahale yapılması bazen rahim ağzını açabiliyormuş. Yani ilk müdahale progestan fitil kullanımıymış
İnşallah teşekkür ederim öyle yapacağımHmm anladım o zaman doktorunuzun dedigini dinleyin bol bol da dinlenin mümkün oldugu kadar yatın inşallah sag salim kucağına alırsın yaşamadım bu durumu onun için detaylı bilgim yok
Merhaba. Şuan durumunuz nasıl acaba? Uzunluk arttı mı?Merhabalar. 19 haftalik hamileyim doktorum rahim ağzı kısalığım oldugunu söyledi. Benimki 23 mm olarak ölçüldü. Doktorum 20 mm altı tehlikelidir diyip progestan fitil verdi ancak okuduklarıma göre benim haftam bu değerde olmak icin çok erken. Benim durumumu yaşayan var mı?
İnşallah hiç düşmez artık, zamanında doğar. Hep yatıyor musunuz?Merhaba teşhisten 1 hafta sonra kontrole gittiğimde uzunluk aynıydı progestan hap 2 kere kullanıyordum 3e çıktı onun dışında kontrole vs çağırmadı 2 hafta sonra bakılacak inşallah
Iyi gunler suamda durumunuz nedir acaba,insallab hersey yolundadir benimde sinirdaymis doktor bisey vermedi ama cok korkuyrmTeşekkür ederim inşallahHep yatmıyorum ama mesela 1 saat ayakta kaldiysam 1 bucuk saat yatmaya çalışıyorum genel olarak da oturmak yerine yatar pozisyon tercih ediyorum
Benimde öyleydi 33. Haftada doğum yaptımMerhabalar. 19 haftalik hamileyim doktorum rahim ağzı kısalığım oldugunu söyledi. Benimki 23 mm olarak ölçüldü. Doktorum 20 mm altı tehlikelidir diyip progestan fitil verdi ancak okuduklarıma göre benim haftam bu değerde olmak icin çok erken. Benim durumumu yaşayan var mı?
Hayat hanım sizindemi 23 mm ydi,ve kacinci haftaydi hatrliyormusnz,benim 30 mm 23 haftadayim isin garibi doktor hicbisey söylemedi tesadüs eseri ögrendim burda okuyunca,agrilarim oluyor onu arastirirken ögrendimBenimde öyleydi 33. Haftada doğum yaptım
Değeriniz hep azaldı mı, ilac kullandiniz mi ve durumunuz nasıl seyretti acaba? bebeğinizin saglik durumu nasildi dogum sonrasi ben cok endişeliyim deBenimde öyleydi 33. Haftada doğum yaptım
Gebelik ilerledikce rahim agzi kisalma egilimine giriyormus benim 19. Haftada 23 mmdi baya erkendi ve kısaydı bu yüzden ilac başladı sanırım. Endise etmeyin ama yine de dikkatli olun tabiki normal degerlerden kisa degerler bunlar. Bildiğim kadariyla 32. ve 33. haftalarda 30 mm civarına iniyormuş. Baska bir doktor daha gorunmenizde fayda varHayat hanım sizindemi 23 mm ydi,ve kacinci haftaydi hatrliyormusnz,benim 30 mm 23 haftadayim isin garibi doktor hicbisey söylemedi tesadüs eseri ögrendim burda okuyunca,agrilarim oluyor onu arastirirken ögrendim
20. Haftada 2.5 civarıydı sanırım ama vajinal ultrason yapmadı doğumu tetikler diye o yüzden ne kadar doğru bilmiyorumHayat hanım sizindemi 23 mm ydi,ve kacinci haftaydi hatrliyormusnz,benim 30 mm 23 haftadayim isin garibi doktor hicbisey söylemedi tesadüs eseri ögrendim burda okuyunca,agrilarim oluyor onu arastirirken ögrendim
Yok azalmadı 20. Haftada n sonra aynı kaldı bebeğim çok şükür sağlıklıydı ama 24. Haftadan itibaren ciğer geliştirici yaptırdık 33. Haftada karnım aşırı sertleşiyordu kasılma oluyordu doktora gittim bebeği alalım dedi. Kilosu düşük olduğu için küvezde çok kaldı yoksa daha erken çıkabilirdi rahim ağzında kısalma olmadı benim öyle doktor demedi aöa hep yattım bem hiç kalkmadım yemeği bile yatarak yiyordumDeğeriniz hep azaldı mı, ilac kullandiniz mi ve durumunuz nasıl seyretti acaba? bebeğinizin saglik durumu nasildi dogum sonrasi ben cok endişeliyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?