Rahim ağzı kısalığı

Anladım Allah bağışlasın geçmiş olsun. Ağrınız oluyor muydu peki 27 28 haftalar gibi? Progestan kullanmış mıydınız? Benim doktorum çok ayakta kalma dedi sadece. Hep yat demedi. Ciğer geliştirici vs de söylemedi 28. Haftaya girmek üzereyim

Evet gündeiki kere iğne haftada bir proluton günde iki kere adalat kullanıyordum ağrı değilde bebek sertleşiyordu o kasılmaymış

Hayat hanimcim kusura bakmayin son soru,bendede sanki cok yemek yersinde patlicakmis hissi olur ya öyle birsey oluyor ama bu his ayakta oluyor genelde yatinca yok,settlesme ve kasilma dediginiz nasl bir his acaba onu anlatabilirmisinz

Hayat hanimcim kusura bakmayin son soru,bendede sanki cok yemek yersinde patlicakmis hissi olur ya öyle birsey oluyor ama bu his ayakta oluyor genelde yatinca yok,settlesme ve kasilma dediginiz nasl bir his acaba onu anlatabilirmisinz
Sertleşme karnında bebek bir yerde toplanıyor nefesin kesiliyor gibi oluyor bir dakika sürüyor en fazla bu arada bebek hareket etmiyor bu sertleşme kesilince benek hareket etmeye başlıyor cnm zaten doktora tarif ettiğinde tada ultrasonda görünüyor sorun değil cnm inş zamanın doğar

Anladm canm cok saol,opyrm seni Allah razi olsun

Naptın canım benimkide seninki gibi gebeliğin nasıl gitti??

Merhabalar, bir sıkıntı yaşamadım 36. Haftaya girince progestan kullanmayı bıraktım şu an 36+5 im ve her şey yolunda çok şükür
Yaaaa çok sevindim canım benim rabbim tamamını erdirsin benim de 23 haftadaydım 24 mm çıktı korkuyorum dr um günde 2defa hap olarak progestron verdi yürüyüş fazla ayakta durmak herşey yasak bu süreçte sen nasıl geçirdik canım

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun:) tabiki doktorunuz daha iyi bilir ama bence farklı bir doktora daha gitmenizi öneririm çünkü benim doktorum günde 3 kere ve mutlaka vajinal fitil şeklinde kullanmami söylemişti. Fitil olarak daha iyi emildigini söylemişti. Bana her seyi yasaklamadı ağır işler ve uzun yürüyüşler yasaktı sadece. Günlük hayatıma daha hafif şekilde devam ettim yani

Haklısın canım başka dr görünecem 1hafta sonra çok teşekkür ederim

Merhaba canım sana cinsel ilişkiyi yasaklamışmıydı benim en son rahim ağzım normal çıktı acaba hala yasakmı

Merhaba, ben 23. haftamdayım ve rahim ağzı uzunluğum 2.4 cm ölçüldü. Kendi doktoruma ve ayrıca bir perinatoloğa göründüm. Her ikisi de daima yatak istirahatine gerek görmedi, 5-10 dakikadan fazla ayakta kalmamamı söyledi. Ayrıca ev işleri, yürüyüş, yüzme, cinsel ilişki yasak. Progestan 200 mg fitil olarak günde 2 kez kullanıyorum.
Umarım her şey yolunda ilerler hepimiz için...

Benimde o civardaydı sürekli yatarak 33. Haftada doğum yaptım

Şu an ki durumunuz nedir acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…