Rahim ağzı uzunluğu

Feeling84

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
4
0
16
İzmir
İyigünler hanımlar.21+3 günlük hamileyken ayrıntılı ultrasona girdim.Rahim ağzı 3.1 olarak ölçüldü ve sınırda olduğu söylendi.Ayrıca plasentenın biraz aşagıda ve daha önce olup duran bir kanama fark edildi.(dışarıya kanama olmadı) Bu konuda biraz endişeliyim.Şu durumda bir riskim var mı?Eğer takip gerektiyorsa takip aralığı ne kadar olmalı? Nelere dikkat etmeliyim? Böyle bir durum yaşayan var mı?Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.

İyigünler hanımlar.21+3 günlük hamileyken ayrıntılı ultrasona girdim.Rahim ağzı 3.1 olarak ölçüldü ve sınırda olduğu söylendi.Ayrıca plasentenın biraz aşagıda ve daha önce olup duran bir kanama fark edildi.(dışarıya kanama olmadı) Bu konuda biraz endişeliyim.Şu durumda bir riskim var mı?Eğer takip gerektiyorsa takip aralığı ne kadar olmalı? Nelere dikkat etmeliyim? Böyle bir durum yaşayan var mı?Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim.

merhaba ben de 20+1 günlük hamileyim 2 gün önce rahim ağzıma dikiş attı dr um 3.6 ölçtü riske atmak istemedi 3 hafta önce 5.2 idi çok kolay bi işlem 1 gece yattım ağrım nerdeyse hiç olmadı plasenta konusunda pek bi bilgim yok ama bazı gebelerin aşağıda oluyomuş riskli mi bilmiyorum benim takiplerim 15 günü geçmiyo sağlıklı bi hamilelik geçirirsiniz inşallahhhh :)

selam arkadaşlar bende 22+2 günlük hamileyim benimde doktorum rahim ağzında kısalma olduğunu söyledi 27 miş ileride önemliymiş şimdilik birşey yok pregestan ve iğne verdi birde dinlen dedi.benim merak ettiğim ilaçlar rahim ağzını uzatırmı acaba yoksa sadece kısalmasınımı engeller.

selam arkadaşlar bende 22+2 günlük hamileyim benimde doktorum rahim ağzında kısalma olduğunu söyledi 27 miş ileride önemliymiş şimdilik birşey yok pregestan ve iğne verdi birde dinlen dedi.benim merak ettiğim ilaçlar rahim ağzını uzatırmı acaba yoksa sadece kısalmasınımı engeller.
Merhaba.. Uzun zaman olmus siz yazali ama durumunuzu merak ediyorum. Bebeginiz ne zaman dogdu neler yasadiniz. Bende ayni durumdayim suan bu yuzden destek ariyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.

Benım de uzunluğum 27 cıktı progesteron (doğrumu yazdım emin değilim) krem verdi böyle aplikatörü fln var 15 adet var bakalım tekrar kontrole gidene kdr kullanıcam ama bilemedim uzatıyormu yoksa erken Doğumu mu engelliyor anlamadım.. bu arada 24. Haftamdayım

Back
X