Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

Evet akıntının sebebi yaraymış bende de çok akıntı vardı. bende doğum yapmadım ve çocuk istiyoruz dedim doktora yine de yakma işlemi yaptı. Bi sorun olmaz dedi, inşallah olmaz.
Evet canım bende de co kadar fitil kullandım bitmek bilmedi demekki Yaradan. Canım doğum kanalını daralıyor muş yakmak ondan önerilmiyor. Gözün aydın canım.bende kurtulmak istiyorum ondan sonra bebek nasip etsin Allah ım..

İnşallah büyük bi sorun olmaz öyle olursa sezeryan olur artık. Kısmet doktorum pek bişry bahsetmedi çok aceleye geldi korktum başka doktora gitmedim hemen muayeneden 2 gün sonraya gün verdi gittim yaktırdım. yakma işleminden hemen sonra hamile kalanları okudum gördüm ama nasıl doğum yaptılar öğrenemedim. Hayırlısı inşllah senin için de bir an önce iyileşirsin. sen Dondurma işlemi yaptırdın mı ?

Olmaz bence de Sezaryen olur dediğin gibi.canım ben adetten sonra gidecem o zaman ne derse doktor

Merhabalar,
ben dün yara dondurma işlemi yaptırdım Ankara Biofiz'de Funda Hanım'a. Bayılttılar, hiçbirşey duymadım sonrasında da hiç bir ağrım ısızm olmadı. Sadece akıntı devam etmekte.

ben evli değilim 18 yaşındayım ama benimde vajina kenarında küçük küçük sivilce gibi bişeyler var ve çok kaşıntı yapıyor bunun sebebini bilen veya aynı sorunu olan varmı

Sevgili arkadaşlar aranızda yeniyim ve sorularım var sizlere.Bugün adetim geciktiği için doktora gittim hamilelik şüphesiyle ama gebelik çıkmadı rahimde büyük bir yara var dedi. Ne umduk ne bulduk oldu yani. Ilaclar verdi iltihabi kurutmak icin ve smear testi yaptı haftaya belli olacakmış ilaçlar bitince gel yakacagiz dedi ama eve gelince internetten arastirdim benim henüz çocuğum yok cocugu olmayanlara tavsiye edilmiyormuş.Size sorum devlet hastanesinde bu işlem uygulaniyor mu? Özellere guvenemiyorum çünkü. Bir de dondurma daha mi avantajlı? Inşallah smear sonucu da temiz çıkar çünkü doktorun büyük bir yara demesi korkuttu beni

Canim bende bu dertten muzdaribim..dokuz aylik evliyim ve 4 kez dondurma isi yapildi bi türlü iyi olamadım. .hala da ii olmus degilim.. dondurma bebek olusumuna engel olmaxigini soyledi dr. Yakma islemine sicak bakmayanlardanim bende

Canim bende bu dertten muzdaribim..dokuz aylik evliyim ve 4 kez dondurma isi yapildi bi türlü iyi olamadım. .hala da ii olmus degilim.. dondurma bebek olusumuna engel olmaxigini soyledi dr. Yakma islemine sicak bakmayanlardanim bende
Neden 4 defa oldu yara büyük müydü senin de? sen özelde mi yaptirdin operasyonu? cok gecmis olsun canim insaallah bir an once kurtulursun Bana da büyük bir yara dedi o benim hepten moralimi bozdu regl olayim diye de ilac verdi onu da olmadim hala iyice duzenim şaştı :'( Ben haftaya zeynep kamile de randevu aldim ozeldekine guvenemiyor insan. Pazartesi smear de temiz ciksaydı Allah'ın izniyle içim biraz olsun rahat edecek

E="sonbaharss, post: 39236957, member: 656723"]Neden 4 defa oldu yara büyük müydü senin de? sen özelde mi yaptirdin operasyonu? cok gecmis olsun canim insaallah bir an once kurtulursun Bana da büyük bir yara dedi o benim hepten moralimi bozdu regl olayim diye de ilac verdi onu da olmadim hala iyice duzenim şaştı :'( Ben haftaya zeynep kamile de randevu aldim ozeldekine guvenemiyor insan. Pazartesi smear de temiz ciksaydı Allah'ın izniyle içim biraz olsun rahat edecek[/QUOTE]
Canim

Evet ozelde yaptirdim ben yara buyukmus ayrıca asiri enfeksiyonum var.. Bunyem çok direncliymis o yüzden iyi olamiyorum sanirim..psikolojikolarak cçok yiprandik regl den sonra kntrolum var ve regl günüm iki gün geçti.. Ne olacak bilmiyorum. Ama bu dondurma islemi çok ii bi tedavi sekli. Ben istisnayim Cok iyi olan arkadasim tanidigim var.. Daha iyi olmazsam prof a gideceğim..

merhaba, bende adet gecikmesi ile hastaneye gidip gebelik var diye sevinerek gidip yara olduğu öğrendim. öle çok yara var demedi ancak yakılması lazım demişti ve hemen yaktı 1 gün sonrasında. Devlet hastanesinde oldum doktorada özellikle sordum henüz doğum yapmadık ve çocuk istiyoruz diye. yara yakma işleminin bir sakıncası yok dedi. bende hiç araştırmadan aceleye geldi yaktırdım. ama bi sıkıntı olmadı bayıltma falan da olmadı sadece smear testi yapılıyor gibi 5 dk bitti. 4 hafta ilişki olmadi iyileşmesi için. akıntı 20 gün kadar sürdü. sonrasında iltihap kaldı biraz hala onunla uğraşıyorum tabi ilaçlar falan. Hala bebeğimiz olmadı. İnşallah kısa sürede sende atlatırsın. yakma işlemi iyi bir işlem olursa doğum da bir sıkıntı yaşanmıyormuş. öğrendiğim kadarıyla yaktırıp doğum yapan bi çok kişi okudum burda da.

Insaallah dediğin gibi rahat olur benim de. Iste persembe günü zeynep kamil hastanesine randevu aldim aklimdaki herseyi soracağım. Peki operasyondan sonra ne kadar süre geçti ve ne kadardir bebek deniyorsunuz?bir de istirahat falan gerekmiyor demi calismaya mani degildir herhalde? Cok sordum belki ama hic bilmeyince konuya cok yabancı kaldim. İyi ki gecikmişiz de doktora gitmisiz yoksa kimbilir ne zaman ogrenecektik

biz 7 ay bekledik kısmet belki olmamıştır diye işte en son muayeneye gittim yara çıktı. yakıldı sadece o gün dinlendim. biraz yorgun hissediyor insan. birazda yanma oluyor. ben rapor aldım 1 günlük dinlendim. sonrasında 1 ay ilişki yasak. 3 gün sıcak duş alma demişti alt banyo yapma dedi yani. 10 gün sonra kontrole gittim iyileşme olmuştu 1 ayda anca geçti.

Bakın bende de yara vardı 13 yıl önce yakıldı ve 2 çocuğum 8 yaşında.Şimdide yara tekrarladı sanmıştım ama dr.yaran iyi durumda dedi.Korkacak bir şey yok.Dondurulması hakkında bilgim yok.

bende doktora bebek diye gidip rahim ağzında yara ile dönenlerdenim 1 cmlik bir yaraymış smear sonucunu bekliyorum doktor sonuçtan sonra donduralım dedi ama smear sonucundan korkuyorum allah korusun rahim ağzı kanseri falan değildir dimi onun belirtileri neler ki çok evham yaptım

Canım evham yapmaya çok gerek yok sanırım yara olan herkesden smear testi alınıyor sende de temiz çıkacaktır diye düşünüyorum küçük bir yara. inşallah tedavin de hemen olur iyi olursun. birde malesef o kanser belirtisi vermiyor yani yara belirtileri oluyor sadece. yani ilişkide ağrı, sonrasında pembe lekelenme, sürekli akıntı, kaşıntı, kasık ağrıları batma, adet kanama düzensizliği belirtiler bunlar yaranın.

inşallah canım ilişkiden sonra lekelenme falan yoktu ama işte ağrı vardı, akıntı vardı, aslında ben o şikayetlerle de gitmemiştim, bir yıldır bebek için uğraşıyoruz önceki doktorum stresten olmuyor hiçbir problem yok dedi en son başka doktora gittim yara varmış bunu görmek içindoktor olmaya gerek yok nasıl fark etmediler dedi, her ay yumurtlamıyormuşum, bir de rahım girişimi ne aşağıya mı bakıyormuş birşeyler dedi ama tabi ben yaradan sonra pek anlamadım bakalım inşallah temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…