- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
Yok arkadaşım o kadar stres yapmıyorum aslında ilk aylara bakarak bizimde bu 4. deneme ayımız yani bende uzun zamandır beklemiyorum gebeliği ilk aylarda bayağı endişelenmiştim senin gibi ama bu sitede de okuduklarımla şunu anladım nasipte varsa ve zamanı ne zamansa o zaman oluyo bu iş stres falan yapmayla olacak bişey değil Allah herkesin yüzünü güldürsün bu mübarek aylarda sadece merak ettim öyle Allah senin çocuğunu sana bağışlasın...yerimsenibendünya tatlısı arkadasım yaktırma yapıp ardından 1. 2. ayında hamile kalanlar var üzme kendini ne kadar kafaya takarsan hamile kalman okadar zorlasır bende cok takıyodum sonra boşverdim olursa olur olmassa elbet allah bi gün verir diodum ama sükür 4.5 aylık bi oğlum var dünya tatlısı isteyen herkese naip etsin allahım....gerci biz cok uzun süreli uğrasmadık ama ben bile endişelenmiştim 3. ayımda hamile kaldım korunmayı bıraktktan sonra
öncelikle ilaç tedavisi uygulanır genelde.eğer ilaçla bi sonuç elde edilmezse operasyon yapılıyor.Çarşamba günü doktora gittim. Rahim ağzında yara olduğunu söyledi. Bana bir fitil yazdı. 2 gündür kullanıyorum. Acaba ilaç ile tedavisi mümkün müdür yoksa operasyon şart mıdır ? İlaç ile hastalığı düzelen var mı ?
ok pahlı tutmuş cidden.ben 50 ytl galiba fark verdim.30 ytl de muayene farkı ödemiştim.bendede yara varmış dktorum fitil verdi gece bunu koy sabah gel tahlil yapalım ona göre lazerle yakalım dedi yani simdi sizin yazılarınızı okuyunca aydınlandım ama dktrum abna yaran büyük veya küçük die bişi demedi yaktırıp üstünden zaman gecen arkadaşlarım durumunuz nasıl ililşkide ağrı kanama varmı veya başka bi rahatsızlık??? bide bana öle antibiotik tedavisi vermedi neden acaba hemen yakalım dediki dktrum benim doğum yaptığım dktr....sizler yani yaktıranlar ücret ne ödediniz acaba bana mı pahalı geldi yoksa hakkaten ölemi bana ssk lıya tahlilin 100 ytl civarı yakmanın 80 ytl civarı oldunu söledi lazerle yakıcakmış
bende böyle bir ihtimal olduğunu okuyunca baya bi üzülmüştüm neden yaktırdım diye.Arkadaşlar bendede yara vardı yaktırdım gebelik düşünüyoruz bizde 4.ayımdayım hala olmadı zamanını bekliyoruz artık nasip kafama takıldı acaba yakma işlemi gebe kalmaya engel mi?Hiç çocuğum yok bunu da belirteyim...
sizler çok pahalı yapptırmışsınız ciddden kızlar.Umarım iyi olur da verdiğiniz paraya değer.kızlar bugun dktra giittim dktrum simir testi yaptı ama öle sıvı almadı bişi tuttu orama ilaç sürdü bekledi sonrada temiz dedi ama yara büyük dedi doğuhaneye cıktık lazerle yaktı uyuşturdu için cok aşırı acımadı ama genede acı var tabi yalan diil ama abartılcak kadar diil oldu bitti yaktırdım seyimibakalım 1 ay sonra kontrolüm var bu bize 350 ytl ye mal oldu 1 ay sonraki muayenemle birlikte :))
darkinlife nasılsın seni fazla göremiyorum canım ya unuttunmu bizi artık buraya pek takılmıyorsun şaka yapıyorum sakın alınma bebişin kaç aylık oldu neler yapıyorsun senin adına inan hala çok seviniyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,öptüm.
Ben yaramı temmuzun 24ünde dondurdum. 15'inde doktora kontrole gittim yara düzelmiş hatta yeri bile görünmüyor normalde tekrarlama şansı %10ken senin %3 dedi. Kontrolden sonraki gün kan geldi. Dün sabah yine kan vardı. Daha sonra ilişkiye girdik. İlişki sırasında acı hissettim. Önceleri kan falan gelmedi ama daha sonra kanama oldu. Şu anda hafif kanama ve yarayı ilk öğrendiğim zamanki gibi ağrı var. normalde adetim 17-20 arasında oluyor. Umarım adetten dolayı oluyordur. Yine doktora gideceğim. Sizce yara tekrar etmişmidir ? Başına böyle birşey gelen var mı ?
Teşekkürler _DaRKiNLiFe_
O günden sonra adet oldum sonra 1 hafta kan gelmedi. Şimdi son 3 gündür sürekli belirli saatlerde -16:00 gibi- kanamam oluyor. Son 5 gündür falan ilişkim yok. İlişki sırasında bir acı oluyor fakat kan yok. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Ne çıkacak çok merak ediyorum kötü birşey değildir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?