- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
arkadaşlar bendede yara var bi kaç yıl oldu korkudan gidemyorum
bi bişey soracam yara bel ağrsı yaparmi bu konuda bilgisi olan varmı
arkadaşlar bendede yara var bi kaç yıl oldu korkudan gidemyorum
bi bişey soracam yara bel ağrsı yaparmi bu konuda bilgisi olan varmı
arkadaslar Ben Cuma Gunu Doktora Gittim We Ben De Rahim Kanserinden Supheleniyor Doktor Benden Parca Alinacak We Patolojiye Yollanmasi Gerekomus Ben Suan Bitik Bir Durumdayim Henuz Cok Da Gencim Walla Naapcam Bilmiyorum Hic Boyle Bir Sorun Yasayan Warmi Aranizda Rahim Agzinda Yara Falan Bahsetmissiniz De Ben De Buraya Uygun Heralde Die Dusundum Ama
canım ya bekarsın heralde ailende varmı böyle bir rahatsızlığı olan bencede arkadaşların dediği gibi başka bir dr a daha görün karamsar olma herkesin başına gelebilecek bişey tek sen değilsin allah herkese acil şifalar versin canım sana da inş.bizi durmdan haberdar edersen seviniriz.
bundan bırkac sene ewwel annemın sag yumurtakını almıslardı 20 cm kadar bır kıst wardı baya buyumustu bu yuzden rısklı bı amelıyat gecırmıstı kadın hastalıkları genelde kalıcı olur dıye bılıyorum oyuzden ben de de olmus olabılır tabı babamı kanserden kaybettım annemde de bır kadın hastalıgı olusmustuu ama sukur kı annemde kanser cıkmadı ancak bu ıkı faktor bırkleserek ben de bır sorun yaratacagından korkuyorum doktora henuz daha gıtmedım acıkcası da cok korkuyorum nasıl olacak bılmıyorumsenağlama
Slm arkadaşlar konu açtım ama kimse bişey yazmamış.Vajina girişinin alt kısmında yara gibi bişey çok küçük mercimek kadar var sanki orda bi parça gibi sizdekiler rahim içinde galiba.Bu kötü bişeymidir benimki dr gidicem ama içim pekde rahat deil.........
Merhaba canım,prolaktinle ilgili pek bir bilgim yok ama sanırım haplarla Düzeltilebiliyor.canım ben 9buçuk aylık evliyim ve 25 yaşındayım
ve 5-6 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamadım 4ay evvel bi dr gittim gebelik düşündüğümü ve kontrole geldiğimi söyledim prolaktinim yüsek çıktı ilaç kullandım vede 5cm kistim varmış oda küçüldü şimdi 3cmmiş
gelelim asıl sorucam konuya
dr küçük bi yaram olduğunu ve yaktırmam gerektiğini söyledi
bende yaktırmasak olmazmı dedim hayır olmaz dedi
işte adetten sonra yapılıyomuş ona göre gel falan dedi
bende nasıl oluyo dedim canın acıycak dedi güldü ve sonra yok uyuşturucaz dedi
yaptırmasak ne oluyo
hamile kalamamış olmamın sebebide bu olabilirmi
ve sen yaptırmışsın
şimdi nasılsın ve tecrübelerin
ne olur yardım et
şimiden çook teşekkürler
merhaba arkadaşlar ve darkinlife;
bende bugün smear testi verdim inşallah sonuç temiz çıkar çok korkuyoum sadece bir kaşıntı şkayeti ile gitmiştim doktora mantar olabileceğini düşünmüştüm (kabarcık şeklinde şişlikler var bende ) ama doktor rahim ağzı kanserinden şüphelendi moralim çok bozuk, hamileyim bir de, ben ne yaparım öyle bir hastalığa yakalandıysam.:1no2:
ilaçlar ve fitiller verdi ve oradaki kabarcıkların geçmeyebileceğini onları yakmamız gerekebileceğini söyledi. sizin bahsettiğiniz yaralarda benimki gibi mi?
merhaba arkadaşlar ve darkinlife;
bende bugün smear testi verdim inşallah sonuç temiz çıkar çok korkuyoum sadece bir kaşıntı şkayeti ile gitmiştim doktora mantar olabileceğini düşünmüştüm (kabarcık şeklinde şişlikler var bende ) ama doktor rahim ağzı kanserinden şüphelendi moralim çok bozuk, hamileyim bir de, ben ne yaparım öyle bir hastalığa yakalandıysam.:1no2:
ilaçlar ve fitiller verdi ve oradaki kabarcıkların geçmeyebileceğini onları yakmamız gerekebileceğini söyledi. sizin bahsettiğiniz yaralarda benimki gibi mi?
ben aynaya baktığımda görebiliyorum ama içinde de varmı bilmiyorum küçük küçük sivilce gibi şeyler var aşırı da kaşıntım var
İnşallah geçer de rahatlarsın canım.Hayırlı bir hamilelik diliyorum sana şimdiden.canım en son gittiğim doktor o siğillerin gebelik sonlandığında kendiliğinden geçeceğini söyledi zaten 3 ay kaldı doğuma gebeliğimin 24. haftasındayım şu anda. bekleyeceğim bende inşalah geçer
Ben 1,5 ay önce yaktırdım..ki hiçbir şikayetim yoktu aslında ama bebek düşündüğümüz için dr. yakalım dedi..
yaklaşık 15 gün kanamam oldu sonra adet oldum zaten..yani nerdeyse 1 ay lohusa gibi kanama geçirdim.Yaram büyük olduğu için kanamalar normalmiş..baştan çok korkmuştum çünkü..1 ay ilişki yasaktı.
Şimdi normale döndüm..sakın ihmal etmeyin kızlar sonra başınıza dert olur daha zor tedaviler gerektirebilir..
Uyuşturucu iğne yapılıyor zaten lokal olarak uyuşturuluyor o bölge..ben acı hissettim hissetmesine ama napalım..o koltuğa oturduktan sonra zaten her geçen dakika bir başka macera..ha yara yaktırmışsın, ha smaer aldırmışsın değil mi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?