- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
Arkadaşlar mrb ben araniza yeni katildm.malesef bu dert bende 2senedir var bir sefer 2seans(15gün arayla)dondurdum.sonra 6 ay önce tekrar gittim yenilemiş ve bir daha dondurdum bir ay sonra kontrole gelmemi söyledi ama işimden dolayi gidemedm.sanirim iyileşmedi yazin 3ay bebek denedik olmadi çünkü.gitmekten biktm artk.bebeğimde yok ve çok istiyorum ne yapacağimi şaşirdm artk.
merhaba kızlar bendede yara varmış bende geçen hafta öğrendim. doktor antibiyotik içeren bir fitil verdi adet olana kadar kullanacakmışım adetim bittikten sonra tekrar gidicem geçmediyse sinir alacaklarmış.zaten çocuğumda olmuyordu buda iyice canımı sıktı
vildancım sen hangi doktora gidiyodun balıkesirde benimde 2. bebek için 13 aydır çalışmam vardı olmadı. ama bu yara araya girdi onu tedavi edip tekrar niyete gircem belkide direk aşılama ile dr.um nurettin bey efenin doğumundada ona gitmiştim sezeryanımıda o yapmıştı
anladım emre gürçkaya evet bende gitmiştim efe de amniyosentezimi o yapmıştı birde yazın bir folikül kisti geçirdim ondada nurettin bey yoktu ona gitmiştim o tedavi etti. bende ona gidecektim tayini çıkmış duydum nurettin beye devam en azından mazimi biliyor. birde şu özel hastanede ki ismail eren beye varmış onu metediyolar. gittinmi hiç
izmirdeki dr ne tedavisi uyguluyodu.
ben bugün adet oldum
ve haftaya biter bitmez yaktırcam. muhtemelen tamda haftaya perşembe... bölelikle belki bir ay sonraki yumurtalamayı yakalarım....ve direk aşılama isticem nurettin bey bunu yapıyomu bilmiyorum ama.
slm kizlar ne zamnadir bendede yara var sonunda korkumu yenip yaktracam veya donduracam ama simir testi yaptirdim inşallah güzel çikar
bakalim ona göre ne gerekiyorsa düşünecek dr
hepimize allah şifa versin arkadaşlar
hepinize çok geçmiş olsun
merhaba kızlar,bendede yara var.dün doktor dondurdu.gerçekten korkacak birşey yokmuş.birşey hissetmiyorsunuz.sadece karnımda hafif ağrı oldu.dr.basınçtan olduğunu söyledi.egemmavi, yakmada ısı yardımıyla anormal doku tahrip ediliyor.dondurma yönteminde ise sıvı karbondioksit veya azot yardımı ile anormal dokular donduruluyor.dondurma yöneteminin daha az ağrıya neden olduğu ve servikal kanalda daralmaya yol açmadığı söyleniyor.hepimise geçmiş olsun
.
BEN PERŞEMBE GÜNÜ YAKTIRDIMMMM HEM YARAMI HEM VAJİNAL SİĞİLLERİ YAKLAŞIK YARIM SAAT SÜRDÜ SİĞİLLER İÇİN ANESTEZİ YAPILDI LOKAL YANİ BÖLGESEL AMA RAHİM AĞZI İÇİN YAPILMADI BİRAZ ACIDI. AMA DR. A GEBELİĞE ENGELMİ? DEDİMDİ.....
CEVABI ŞÖLE OLDU. rahim ağzında spermler beklemede yani havuz görevi gösteriyor.... eğer orda bir anormal durum olursa sperm kalitesi, bozulabiliyor. kesin olarak engeldir deyemesekde etkileyebiliyorrr dedi bilginizee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?