- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
İLSU çok teşekkürler canım..İçim rahatlamış oldu..ARKADASLAR yara hamileliğe engel değil .benimde yaram vardı smear testi yaptırdı dr enfeksiyon çıktı ilacımı kullandım sonra korunmayı bırtaktım ertesi ay hamile kaldım. dr bana hiç cocuğu olmayanlara yakma ve dondurma işlemi yapmıyoruz çünkü rahim ağzı şekil değiştirip cocuk olmasını zorlastırabilir dedi. (3 ayrı dr a gittim 3 ü de aynı şeyi söyledi)
gerçi bende ne akıntı ne ağrı nede kanama vardı tesadüfen farkettik.
ESRACIM çikolata kistin varmış sanirim oşeklide de hamile kalan çok kişi var .yumurtlama günlerini belirleyip o günlerde yaparak inş bebiş sahibi olursun.
arkadaslar ben evleneli 3ay oldu ilk aksam gec geldık eve ve uyuduk obur gun tatıle cıkarken yolda adet oldum 1 hafta hıcbırsey yapamadık daha sonra ben cok korktum ve tam olarak bır bırlesme 2ay sonra falan oldu yanı bız yaklasık 1 aydır ılıskı yasıyoruz toplasanız 5 kez falan oldu tam olarak yanı ama oda korka korka tam bır ılıskı ıcın 10 dk ugrasıyoruz yavas aman yavas dıye korkumdan benım sorum ıse su olacak gecen gun iliskide anlık bır hareketle canım cok yandı ertesı gun kanama mı bılemıyorum kanama gıbı pembe bırsey geldı sonrakı ılıskıde bırsey olmadı ama 3 gun sonra o pembe akıntı gıbı sey yenıden oldu sabah baslasa en gec ogleden sonraya kadar gecıyor ben suan cok korkuyorum bu yara olabilirmi? ezelden berı bol akıntım var zaten acaba ıltıhapmı yada ne olabilirgunlerdır kendımı yıyorum annem dr gıt dedı ama korkudan gıdemıyorum cunku muayene sırasında vajınaya bırsey soktuklarını duydum oysa bız ılıskı sırasında bıle 10 dk yavas yavas ugrasıyoruz yoksa acıyor genısleme olmadan nasıl dr gıdeyım cok korkuyorum lutfen yardım edın ne olabilir bu kanser olabilirmi?
kızlar yaranız kaç defa yakıldı? benim 2 ayda 2 defa, kontrole gidicem, geçmediyse bir daha. walla bıktım ve sıkıldım
merhaba, bugün ilk defa üye oldum. bir yıl önce ilişki sonrası kanamam olduğu için doktora gittim. oldukça büyük bir yaram olduğunu ve yakılması gerektiğini söyledi doktorum. önce smeer testi yapıldı. temiz çıkınca yakıldı.(uzatmamak için anlatmıyorum nasıl korktuğumu- kaç gün ağlayıp sızladığımı!.) fitil verdi. 2 hafta ilişki yok dedi. yakılmasından ertesi gün regl oldum. fitilleri kullanamadım.regl bitince kullandım. 4 ay sonra kontrole gittim. tamamen iyileşme olmamış. bu sefer de dondurma işlemi yapıldı. yakmaya göre daha az acı ağrı hissettim. ama çok korktuğum için işlem bitip ayaga kalkınca bayıldım. bu seferde sadece 1 hafta ilişki yasak dedi. 3 ay sonra yine ilişki sırasında kanamam olduğu için doktora gittim. çok az ve kısmi bir iyileşme var dedi doktorum. tekrar dondurma yapıldı. yine korkudan bayıldım. sadece 1 hafta ilişki yasağı verdi. bayram öncesi başka bir doktora gittim. yaram iyileşmemiş. tekrar smeer aldılar. yine temiz çıktı. doktorum eskişehir de tıp fakültesinin başkanı üniversite de kolkospokiyle bakılmasını istedi. çok tedirginim. korkudan ölüyorum. hala neden iyileşmedi? acaba ilişki yasakları çok kısa süreler ondan mı? forumda hemen hemen herkese 1 ay denilmiş. benim için dua edin nolur kolkoskopi de kötü bişey çıkmasın. bu sayfaya kadar okuduğum 2 arkadaşımızda kanser şüphesi olmuş. tekrar yazmamışlar. inşallah onlarda hayırlı sonuç almışlardır. ilginize ve desdeğinize şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?