- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.701
Özelde yaptırdım.Dondorma işlemi 100 lira tuttu. Muayene ücreti hariç
özel poliklinikmi yoksa hastanemi cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelde yaptırdım.Dondorma işlemi 100 lira tuttu. Muayene ücreti hariç
Geçen gün bende gittim hastaneye rahim ağzında kocaman bi yara olduğunu söyledi doktor :18: smear testi için patolojik doku aldı haftaya çıkcak sonucu.Benim şikayetim aslında aktıntı ve mantardı çıkan sonuca görer tedavi uygulayacağım dedi ama yarayı yakıcak sanırım çok korkuyorum :18::18: şimdilik fitil verdi onu kullanıyorum. bitince yakcak herhalde![]()
özel poliklinikmi yoksa hastanemi cnm
Allahını seven biri yardım etsin bana yaramı yaktirdim 8. Güne kadar su gibi 8. Günden sonra yaklaşık 4-5 gündür hafif pembe bir kanamadan koyü kahve kanamaya dondü böyle sorun yaşayan oldu mü normal mı böyle olması ne olur biri birsey yazsın gunde 2 ped değiştiriyorum birde ayın 14 gibi adet olmam gerek((
Cnm bende ilk 3-4 gün pembemsi akıntı oldu. şimdi şeffaf akıntı var. doktorum bana bir ay sonra kontrole gel dedi. öncelikle sana zaten gerekli testler yapılmış. yani içini ferah tut. doktorunu arayıp şikayetini söyleyemezmisin? kontrole gitmicekmisin tekrar yaranın durumuna baktırmak için?
Paticik ben Mart 31 de yaktirdim yaktirdiktan sonra Nisan'ın 6 sina kadar su gibi akıntı geldi Nisan 6 dan sonra 2-3 gün pembe sonra koyü kahveye doğru giden son 2 -3 Gündurde kırmızı kanamam var yaktirali 15 gün oldu izmirde yaktirdim şimdi igdirdayim kontrole ancak Haziran'ın ortasında gideceğim birde adet olmam gerekiyor bu aralar şimdi adet miyim yoksa yaradan dolayı kanamamı anlayamıyorum çok korkuyorum Dr normal değil dedi orda ki damarlardan biri açılmış olabilir dedi ne yapacağımı hiç bilmiyorum basına böyle birsey gelen var mı diye soruyorum o yüzden
Anladım cnm. bu konuları araştırıken yine kadınlar kulübünde yaktıktan sonra kanamayla ilgili bir paylaşım okumuştum. şimdi araştırdım senin için ama bulamadım. orda birinin başına aynısı gelmişti. işte yaktırmış bir iki hafta sonra kanması başlamış. hatta o kadar çok ki kan kaybından öleceğimi düşündüm demiş. dr yaranın açıldığını söylemiş ama sonra şükür kendiliğinden geçti demiş.adetde olabilirisin veya işte belki sendede yakılan yer açılmış olabilir ki buda geçer heralde kendiliğinden. cnm doktor sana birşey önermedimi telefonda? acil birşey olarak görmemiştir belki. yani normal değil dedi ama şunu yap bunu yap yada en azından doktora git acil derdi.
Paticik çok teşekkür ederim benim adıma arastirmissin sagol Dr fitil verdi bunu kullan bı bakalım dedi. Öyle iste hala daha ayniyim ben adet miyim acaba onu bilmiyom karıştı hepsi bı iyileşsem bide göğsüm ağrımaya başladı pzt Dr gideceğim
yara yakımıyla ilgili bir makale okudum. şöyle diyor:yakma işlemi sonrasında kadınlarda ilk ay kanlı veya berrak akıntı veya ara kanama gibi şikayetler sıklıkla görülemktedir. yakılan yer 1-2 ay içersinde iyileşmektedir. belkide daha yavaş yavaş iyileşiyor yada dediğin gibi adetlisindir..bende haftaya dr ye gitcem bakalım geçmiştir inşallah. gerçi berrak akıntı var daha ama zannedersem iyileşme süreceindeki berrak akıntı. umarım yoksa sıkıldım artık şu yara olayından ve akıntısından. 3-4 aydır.
Paticik allah razı olsun senden adet oldum çünkü dahada fazlalasti kanamam inşallah doğaldır böyle olması bakalım hafta sonuna kadar bekleyeceğim geçmezse dr gideceğim off ne zormus yaa kadın olmak. Birde ası olacağım hem rahim ağzı kanser aşısı birde hepatit a ve b bunların hepsini aynı anda olsam olur mü sizce Dr soracağım ama sizde biliyormusunuz
iyi akşamlar hanımlar ben de geçen sene şiddetli kasık ağrısı ve sağ bacağımda bir ağrıyla doktora gitmeye karar vermiştim(sağ bacakta ağrı şimdi ne alaka diyceksiniz)eşim tesadüfen o gün internetten bir yazı okumuş bacaktaki ağrı rahim ağzı kanseri habercisi de olabilir diye.O gün çok korkmuştum ve ertesi günü eşimle hemen jinekoloğa gittik. Dr. smeer testi yaptı başta spekulumun takılması canımı acıtmıştı,dr.rahmimde yara olduğunu söyledi ama ben cesaret edip yaktıramadım spekulum bu kadar canımı acıttıysa kimbilir yaktırmak yada dordurmak ne kadar acıtacaktıdr'un verdiği tarihte yaktırmaya gitmedim ama yazdığı fitilleri ve ilaçları kullandım.internetten çok okudum bu tür sorunla karşılaşan bayanların paylaşımlarını.Kimi yaktırmak kısırlığa sebep olurmuş yakma işlemi rahimde yapışmaya neden olacağından bebek sahibi filan olamaz diye tabii haliyle korkup doktora sordum güldüü yok öyle bişey diye :)
Peki eğer bu yarayı yaktırmazsam çocuk sahibi olamazmıyım diye.Kızdı okumayın böyle şeyler tabiki çocuk sahibi olabilirsin bu yara engel değil.Müdahele ettirmezsen akıntın devam eder hepsi bu kadar dedi.İçim rahatladı ama bu yarayı dondurmak istiyorum çünkü ağrım oluyor çok acımadığınıda okudum ama bir türlü cesaret edemiyorum.
bide genelde donduranlarda da akıntı oluyomu diye sorular var.evet oluyo hemde çok fazla ben yaklaşık 1 poşet ped bitirdim her seferden sonra.ama doktor korkulcak birşey olmadığını söyledi.benim gibi yarası olup bu kadar zamandır çocuğu olmayan varmı aranızda .çok üzülüyorum artık gerçekten pskolojim tamamen bozuldubeklemekten başka elimden de bişey gelmiyo..cevaplarınızı bekliyorum lütfen bana yardımcı olun..
bide genelde donduranlarda da akıntı oluyomu diye sorular var.evet oluyo hemde çok fazla ben yaklaşık 1 poşet ped bitirdim her seferden sonra.ama doktor korkulcak birşey olmadığını söyledi.benim gibi yarası olup bu kadar zamandır çocuğu olmayan varmı aranızda .çok üzülüyorum artık gerçekten pskolojim tamamen bozuldubeklemekten başka elimden de bişey gelmiyo..cevaplarınızı bekliyorum lütfen bana yardımcı olun..