Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

benim bir kızım war 2 yaşında.. ikinci çocuk düşünüyoruz kontrole gittim yara war dedi doktor tedaviye gerek yok hamile kalabilirsin dedi.. ama şimdi okuyunca bazı şeyleri we arkadaşalrımda söyleyince moralim bozuldu.. tekrar gidicem zamanımı çaldı bu doktor

Doktorun haklı bence. tedaviye gerek yok hamile kalabilirsin bence de...

Merhaba arkadaşlar
Hiç doğum yapmamış birine leep işlemi yapılması normal mi?
Doktorum bana leep yaptı 1 sene önce.
7 aydır bebek istiyoruz olmuyor, ayrıca adet kanamalarım çok ağrılı geçiyor.
Cumartesi gidicem kontrole ama, doğum yapmamış birine leep yapılmaz die duydum bu doğru mu??

Tek doktora bağlı kalma arkadaşım. Bir kaç doktora da git, sor, danış. Cevabın onlarda bence. Çünkü gerçekten gerekliyse yaptırmalısın. Allah şifa versin.

Arkadaşlar benm yaram fitilden sonra küçülmüş. Bi fitil daha verdi dr. Onu kullanıyorum umarım dondurmaya gerek kalmadan geçer.Benm sorum şu: Ben cinsel ilişki sırasında acı duyuyorum. Evlendm evleneli bu böyle. Yara dışında hiç bişeyim yok. Sizce yaradan dolayı mı yara tamamen yok olunca geçermi? Yarasını donduranlara ve yaktıranlara soruyorum. Böyle bi sorunu olupta yarasını dondurduktan sonra bu dertten kurtulanlar var mı acaba?????

Arkadaşlar benim de rahim ağzımda yara olduğunu söyledi doktorum bi kontrol sırasında. 6 aylık evliyim. bebek filan da beklemiyorum. ama çok fazla akıntım oluyo. yakılması ya da dondurulması gerekiyo sanırım. çok korkuyorum. çok mu acıyo :18:

hanımlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.. doktorum bana da yara var dedi adetin bittikten sonra gel dondurucaz dedi ama korkumdan bir aydır gidemedim :(( benimde ilişki sırasında acı, yanma ve kanama oluyor. bunlar yaradan dolayımı oluyor? ve çok korkuyorum dondurma işlemi uygulayanlar cevap verebilirler mi acaba acı hissediyor musunuz??

hanımlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.. doktorum bana da yara var dedi adetin bittikten sonra gel dondurucaz dedi ama korkumdan bir aydır gidemedim :(( benimde ilişki sırasında acı, yanma ve kanama oluyor. bunlar yaradan dolayımı oluyor? ve çok korkuyorum dondurma işlemi uygulayanlar cevap verebilirler mi acaba acı hissediyor musunuz??

merhaba canım yaktırmayı bilmiyorum ama dondurma işeleminde zerre kadar acı hisettmiyorsun hiç korkma bence hemen tedavini yaptır.

teşekkür ederim canım :)) bugun gittim doktoruma ama dondurmayalım önce bi bakalım belki yara geçmiştir dedi ama geçmemiş yoğun akıntın var dedi smear testi yaptı yine sonucu aldıktan sonra donduracakmış :))

benim anlamadım şu yara olduğu için mi yoğun akıntım var acaba? 1 senedir geçmedi gitti antibiyotik kullanmaktan gına geldi artık çok üzülüyorum bu duruma.. yarayı dondurunca bu şikayetlerim geçer mi hanımlar??

kızlar merhaba...
uzun zamandır devam eden bir sorunumu size danışmak istiyorum..
benim cinsel ilişki sırasında çok şideetli kasık ağrılarım oluyor,o kadarki bayılacak gibi oluyorum..eşime hissettirmemeye çalışıyorum ama bitsin diye dua ediyorum resmen işkence..ama akıntım,kanamam yok..sadece şiddetli kasık ağrısı.doktora gittim..doktor bana kasık ağrısı olabilecek hiçbir jinekolojik problemin yok dedi.sadece rahim ağzında ufak bir yara var ama önemsiz dedi..ama benim kasıklarım hergeçen gün daha çok ağrıyor.ilişki sonrasında iç kısım iyice şişiyor ve ertesi gün bile ilişki yapamayacak duruma geliyorum.çok çaresizim.eşim ilişkiden kaçtığımı düşünüyor..halbuki çok ağrım var yoksa neden kaçamak davranayım.fikirlerinizden ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim.yardımlarınızı bekliyorum kızlar..

kızlar merhaba...
uzun zamandır devam eden bir sorunumu size danışmak istiyorum..
benim cinsel ilişki sırasında çok şideetli kasık ağrılarım oluyor,o kadarki bayılacak gibi oluyorum..eşime hissettirmemeye çalışıyorum ama bitsin diye dua ediyorum resmen işkence..ama akıntım,kanamam yok..sadece şiddetli kasık ağrısı.doktora gittim..doktor bana kasık ağrısı olabilecek hiçbir jinekolojik problemin yok dedi.sadece rahim ağzında ufak bir yara var ama önemsiz dedi..ama benim kasıklarım hergeçen gün daha çok ağrıyor.ilişki sonrasında iç kısım iyice şişiyor ve ertesi gün bile ilişki yapamayacak duruma geliyorum.çok çaresizim.eşim ilişkiden kaçtığımı düşünüyor..halbuki çok ağrım var yoksa neden kaçamak davranayım.fikirlerinizden ve tecrübelerinizden faydalanmak isterim.yardımlarınızı bekliyorum kızlar..

canım burada soruna cevap bulamamışsın
bir derdim var kısmına http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var-f154/ konu açıp sormayı dene
yada http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi-f860/ başlığına
orayı takip eden çok kullanıcı var
belki soruna daha çabuk cevap alabilirsin

benim yorumuma gelince;acaba psikolojik olabilir mi?

okadar çok doktora gittimki bu yaralar yüzünden,kanserden bile şüphelenip kolposkopi bile yaptılar bana,3 senelik evliyim ve çocuk sahibi olamıyouz,ssürekli kokulu akıntılar ve arkasından antibiyotikler.. iki kez dondurma işlemi yapıldı ama işe yaramadı doktorun yanlışlığı.ilk gittiğim doktor dışında 4 doktora daha göründüm hepsinin ortak noktası şuydu;senin çocuğun yok yaranı elletme önce çocuk yap sonra yaranı dondururz.. bilmiyorum çok moralim bozuk bu akşamda balık kokusu gibi bi koku geldi yine doktor yolu göründü

Merhaba arkadaşlar 2011in son günü adetim bitmişti ve 2011i yaramı yakarak bitiriş bulunmaktayım.
yakma işlemi çok acıtmıyor... yakma işleminden sonra doktorum yaramın büyük olduğunu söyledi 2 çeşit fitil verdi .ilişki yasak tabi 15 gün sora kontrole gelmemi istedi kontrolden sonr daha net olarak yasaklı süreyi söyleyecekmiş. yaram büyük olduğu içinmiiş.

ilk hafta baya sulu bir akıntım vardı,resmen altımı ıslatıyormuşum gibiydi. son 3 gündür sulu akıntım yok ama şimdide baya koyulaştı pembelikte var akıntımda sanırım azcık bi kanama olsa gerek ayrıca rengibaya koyulaştı baya sütlü kahverengine dönmüş durumda ve içersinde iğne ucu ufaklığığında siyah noktacıklar var ney anlamadım. açıkçası korkuyorum geçmedi mi acaba bir yandan da diyorum acaba yaktılar ya onun içerdeki külü filan mı :27: doktoru arıyorum doğumdaymış. arıycam yine durumu anlatacağım belki yarın giderim 15 gün dolmasını beklemeden

ama arkadaşlar yaktırma işlmi yapanlar bu tarz bir akıntı oldumu sizdede korkmak istemiyorm çok sıkıldım sürekli hastaneye gitmekten

merhaba arkadaşlar
hamile kalmadan önce yara olduğu ortaya çıkmıştı ardından vagihex kullandım ilacı bitirmeden hamile kaldım.
bu arada ilişkiden zevk alamadım ve acı hissettim nedeni yaraymış ve geçmemiş.
bebeğim doğdu tekrar dr. baktı ( o soktukları alete alışamadım çok kasıyorum kendimi) yara devam ediyor.donaxyl ve nazoral fitilleri kullandım.
dr. yakmak gerektiğini söyledi.400 tl.
netten araştırdım sanırım dondurma daha kolay ve de ucuz.yarın arayıp çeşitli yerlerden fiyat alıcam.

Son düzenleme:
okadar çok doktora gittimki bu yaralar yüzünden,kanserden bile şüphelenip kolposkopi bile yaptılar bana,3 senelik evliyim ve çocuk sahibi olamıyouz,ssürekli kokulu akıntılar ve arkasından antibiyotikler.. iki kez dondurma işlemi yapıldı ama işe yaramadı doktorun yanlışlığı.ilk gittiğim doktor dışında 4 doktora daha göründüm hepsinin ortak noktası şuydu;senin çocuğun yok yaranı elletme önce çocuk yap sonra yaranı dondururz.. bilmiyorum çok moralim bozuk bu akşamda balık kokusu gibi bi koku geldi yine doktor yolu göründü

mrhb canım 4 bucuk yıllık evlıyım evlendıgım ılk 6 aylık evlı ıken akıntı ıle dr gıttım ve yara var dedı yakılması yada dondurluması gerek dedı uzerıne hamıle kaldım dogum yaptım ama yaramı da tamamen unutmustum.cunku dr um benı dogumda olduruyordu artık kadın doguma ve tekrar dogum yapmaya korkuyordum kabus gıbıydı.gecen yıl tekrar akıntı sıkayetı ıle dr gıttım ve buyuk bır cesaret ıle yıne ozlele ve farklı bırıne yaramın oldugunu ve tedavı edılmesı gerektıgını soyledı smear yaptı her sey temız sadece enfeksıyon vardı bu sonuca ragmen guvenemeyıp fraklı bır ozel dr gıttım cunku benı o kdar cok korkuttularkı guvenım kalmdı.2. dr umda yaramı onaylı bırısı yakılması gerektıgını bır dıgerı ıse dondurmam gerektıgını soyledı kararsızdım cok arastırdım her keze sordum ınternete gırdım yaklasık 2 hafta arastırdım ve lazerle dondurttum 300 tl para vererek emın degıldım yıne tekrar muayne gıttım 1 bucuk ay sonra dr temız dedı artık mutluydu kurtuldum dıye 1 sene gectı gecenlerde hafıf bır pembelık var dedı dr fıtıl verdı kullandım.farklı bır dr muayeneye gıttım oda temız yara yok dedı suan kurtuldum sanırım.bence bekletmeden hemen ya yaktırın yada dondurttun cunku aradakı o akıntılar ınsanı cıleden cıkarıyor

arkadaşlar özelden mesaj atamıyorum isterseniz facebook adresimde detaylı bilgiler mevcut ekleyebilirsiniz (Gülcihan Anyon Love Moon)

gece,gündüz ve yaprak paketleri var;gecesi 11 TL, gündüz 10 TL,yaprak içinde otuz tane var 12 TL...

mrb arkadaşlar.ben 25 yaşındayım.bebek düşünüyorz 1senedir.ancak olmadı şimdiye kadar.dra bugün tekrar gittim.yaram oldunu biliordum zaten ilaç kullandım ama geçmemiş.dr çok byük br yaran var dedi.doğum yapmadan yara yaktırmk iyi değil deniyr.ama bilmiyorum çok korkuyorum.bugn smear testi de yapıldı.perşembe dra gtcm yine o gün yakılcak.ama emin olamıoyum.drum yara bebek olmasına engel durumda dedi.spermlerin ilerlemsine engel oluyo dedi.bunu tedavi etmeden bebek tedavisi uygulayamayız dedi.napsam bilmiyorum.çok da korkuyorum.ltfn biri yardımcı olablrmi.yaktırmam sorun olur mu hamile kalmama

merhaba arkadaşlar
hamile kalmadan önce yara olduğu ortaya çıkmıştı ardından vagihex kullandım ilacı bitirmeden hamile kaldım.
bu arada ilişkiden zevk alamadım ve acı hissettim nedeni yaraymış ve geçmemiş.
bebeğim doğdu tekrar dr. baktı ( o soktukları alete alışamadım çok kasıyorum kendimi) yara devam ediyor.donaxyl ve nazoral fitilleri kullandım.
dr. yakmak gerektiğini söyledi.400 tl.
netten araştırdım sanırım dondurma daha kolay ve de ucuz.yarın arayıp çeşitli yerlerden fiyat alıcam.
daha sonra başka bir doktora gittim bu seferde yakmaya gerek olmadığını söyleyince bıraktım artık napayım:44:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar haziran da bebek düşündüğümüz için ocak ayında hormon testi için doktora gittim, hormonu boşver alttan kontrol yapalım dedi. ultrasonla mu baktı spekulumla mı bilmiyorum ama çok acıttı canımı hatta azarladı ve rahimde büyük yaran var dedi. dün de başka doktora gittim smear testi yaptı onun için de spekulum kullandı ve yara gözükmüyor tertemiz dedi, spekulumla anlaşılır mı yoksa illaki kamerayla mı( ultrason ) bakması gerekir. ayrıca smear testinden gelince kahverengimsi akıntım olmuş. bu akıntı yaraya mı işaret eder. doktor eğer yaran varsa doğumdan önce yakamayız ya da donduramayız dedi, fakat yazılarda bazılarının yaktırdığını okuyorum, hangisi doğru?

arkadaşlar rahim filmi istedi doktor onu çektim o ara bendede yara oldugu söylendi ama öyle büyük bişey değilmiş ben çok korkuyorum bundan sonra ne olacak bana napılacak bilmiyorum :(

Merhaba

Ben yaklaşık 6 hafta önce ölü bebek nedeniyle kürtaj oldum kürtajdan önce yaram yoktu sanırım steril değildi kullandığı aletler ve yaram olumus dun doktor soyledi bana fıtıl ve antıbıyotık hap verdi kullanmaya başlayacağım ama ben çok korkıuyorum bu yaradan tamamen kurtulma şansı yok gibi bişeyler okudum ve bebeğim yok henüz bu yüzden çok korkuyorum:(

Back
X