Rahim ağzı yetmezliğinden mi bahsediyorsunuz yoksa tedavisinden miÖyle bişey mi varmış ilk defa duyuyorum
Tedavisinden bendede rahimağzı yetmezliği var ama tek çare serklaj diye biliyorumRahim ağzı yetmezliğinden mi bahsediyorsunuz yoksa tedavisinden mi
Bende de var doktor bana da serklaj dedi ama ben aktara da danışmak istedim bana bitkisel karışım macun ve çay önerdi kullananların %90 ında işe yaradığını ve çok kişidne de dua aldığını söyledi bende merak ettim başka bitkisel tedavi ile iyileşenler var mıTedavisinden bendede rahimağzı yetmezliği var ama tek çare serklaj diye biliyorum
Hamile kalmadan önce kullanılıyor şuan bende kullanıyorum macun bitti çaya devam ediyorum 1 şişe macun yeterliymiş ama çaydan 3 paket kullanmak gerekiyormuş içindeki bitkiler hep rahim kaslarını kuvettelndiren bitkilerNasıl kullanılıyormuş peki gebelikte böyle seyler cok zararlı zaten
Evet doktorlar direk serklaj diyor ama bu danıştığım aktar yıllardır bu işi yapıyor yani nesilden nesile geçmiş kime ne önerdiyse de işe yaramışHiç sanmıyorum canım ya böyle bişey olsa doktorlarda önerirdi
Şuan hamile misinizNasıl kullanılıyormuş peki gebelikte böyle seyler cok zararlı zaten
Amin sağolun İnşaallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız rahim ağzı yetmezliğinden dolayı mi tüp bebek olucak yani tüp bebek olunca da serklaj yapılıyor muHayır hamile değilim suan kullanmamda mümkün degil 8 gün sonra tüp bebek tedavisine başlıycam sakıncası olabilir size şifa olur inşallah
Yok rahimağzıyla alakalı değilAmin sağolun İnşaallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız rahim ağzı yetmezliğinden dolayı mi tüp bebek olucak yani tüp bebek olunca da serklaj yapılıyor mu
Anladım siz de mi daha önce bebeğinizi kaybettinizYok rahimağzıyla alakalı değil
Tüp bebekte normal gebelikle aynı süreçler aynı farklı bişey yok doğal olarak serklaj ondada yapılıyor
Evet ben 5 ay önce üçüzlerimi kaybettimAnladım siz de mi daha önce bebeğinizi kaybettiniz
Başınız sağolsun Bende 4 ay önce 22 haftalıkken kaybettimEvet ben 5 ay önce üçüzlerimi kaybettim
Bende 20 haftalıkken kaybettim sizin tek bebekmiydi nasıl farkedemedi doktorunuzBaşınız sağolsun Bende 4 ay önce 22 haftalıkken kaybettim
Evet tek bebekti ilk hamileliğimdi kızım olacaktı bende anlayamadım nasıl farketmediğini çok iyi bir doktora da gidiyordum Doçentti ama farkedilemedi hatta bebeğimi kaybettikten sonra gittiğim uzman bir doktor bu teşhisi koydu ben bebeğimi kaybettiğim zaman bile nedenini bana söylemediler zatenBende 20 haftalıkken kaybettim sizin tek bebekmiydi nasıl farkedemedi doktorunuz
Zaten son anda farkedilen bişey buEvet tek bebekti ilk hamileliğimdi kızım olacaktı bende anlayamadım nasıl farketmediğini çok iyi bir doktora da gidiyordum Doçentti ama farkedilemedi hatta bebeğimi kaybettikten sonra gittiğim uzman bir doktor bu teşhisi koydu ben bebeğimi kaybettiğim zaman bile nedenini bana söylemediler zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?