- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.341
Melek bu kızlar bizi yoruyor :)benim cadıda 32gündür emmiyo,süt sağıp veriyorum,ve şimdiden yoruldum,düzenlide sağamıyorum,4 5saatte 320_400cc süt çıkıyo azmıkı????herseyı denedim emmiyo ağlamaktan helak edıyo kendını
Efulim mecbur kalınca öyle bı bakıuosun ki,kayınvalıdem 10gunlukken yazlığa gıttı annem her zaman gelemıyo. Evde 3erkegı var,ınan yalnızım banyosunuda yaptırıyorum tırnagınıda kesıyorum gazıylada savaşıyorum yeterkı ben bakabılırım de,enfeksıuonu bılemem ama eger gazsa bıkac yöntemım oluştu,kucagıma alıyorum bebişi dik tutuyorum koltuğa oturup oturup kalkıorum 10 15dk.mutlaka cıkıyo gazı,kaka yapamıyosa poposuna ılık saf zeytınyagıyla masaj yapıp azcıkda içiriyorum hemen yapıyo,zinko damla aldık sahane olmasada rahatlattı,omzuma alıp karnını yaslayıp evde gezdırıyorum sırtına hafıf vurarak,bide bebişler aglıyo bazen laf olsun dıye aglıyo
Eki Görüntüle 761166 Eki Görüntüle 761167 baştaki oğlumun ilk hali diğeride kızım ilk günkü resimleri bakınki neler atlatmışlarEki Görüntüle 761170 Eki Görüntüle 761172 bunlarda şimdiki halleri iyiki doğdunuz iyiki varsınız hayat sizinle güzel ömürünüz boyunca hep gülsün o melek yüzünüz bitanecik kuzularım nice senelere...
selam kızlar fırsat bulup giremiyorum bi türlü valla sürekli uykusuz ve yorgunum 3 aylık oldu benim cadı ne uyku düzeni var nede mama göğsümü hiç sağmadım ne kadar süt geliyo ne kadar emiyo bilmiyorum ama uyanıkken sürekli memede valla 45-50 dk emdiği oluyo tek göğsü emerken uyuyo yatağına bıraktığım anda uyanıyo kilosu 6500 boyuda 57 cm ayına göre iyimi acaba yaa bide ne yalancı meme tutuyo nede biberon denemediğim şey kalmadı kandıramadım zilliyi
Seninde sutun gayet iyi masallahSinem canım çok zor şeyler yaşamışsın.Ama sonuç mükemmel olmuş sana da bebeklerine de maşallah.
Mlkyy canım benim kız yeni yeni memeyi tutmaya başladı.Her sağımda 300-400 ml çok iyi ben her sağımda ancak 70-100 ml süt elde edebiliyorum.Emmeye başlayınca artar diyorlar ama bilmiyorum artar mı?Sağ gögsümde sertlik ve ağrı oluştu.İki gün çok şiddetli ağrı çektim.Sıcak su kopresleri 2 saate bir sağmalar hibir işe yaramadı.Dün akşam kız mızmızlandı.Memeyi verdim.Aldı ve emmeye başladı.Mucize gibi bir şey oldu iki gündür uğraşıp da geçiremediğim sertlik ve ağrı şıp diye geçti.İnşallah emer de bu sağım işkencesinden kurtulurum.
Sibel kızın çok tatlı maşallah geişimiyle kilosuyla ilgili yorum yapamayacağım ama nazar değmesin size :)
İbrahim Ethem im iki gecesine yanıyor kızlar. Tam bir saat oldu 1,5 ölçek ibufen vereli ılık kompres de yapıyorum. 38 altına düşmedi.
Yavrum çok zayıfladı kızlar. Boy uzuyor kilo aynı. Zaten az yiyordu. Sanırım kıskançlıkta başladı. Bu gün Dr tarttı 24,80 boyu 130.
Ayrıca üç gündür arada karnım ağrıyor diyordu. İdrar tahlilinde 8-10 lökosit görünce Kültür'de istedi Dr. Ateşi boğazları kızarık ondan dedi. Antibiyotik de başladık. Allah'ın sen şifa ver oğluma. O ateşlenince benim eski korkular geri geliyor. Rabbim esirgesin.
Yarında Hasan Basri nin üç tane alışı var. Oy oy oy. Allahım sen yavrularımızı koruuu. Onlara sağlık sıhhat ver.
Merak etme canım aynen dediğin gibi bizimde ateş olduCok sağolsun kızlar.
Hamd olsun İbrahim Ethem'in ateşi bu gece düştü. Fakat bağdemcikleri çok kırmızı ve şiş. İnşalla bu antibiyotikler atlatırır yoksa iğneye çevirebilir Dr.
Bu gecede Hasan Basri ateşli. Yavrum bugün 4 tane aşı oldu. Biri ağızdan damla diğerleri iğne.
Vücudu kolu bacağı serin. Başı biraz sıcak. Normalse ben bu şekilde olunca hiç ölçmen. Bi ölçtüm 37,7 bir ara 38 buldu. Calpol verdim bi çay kaşığı bu ğünkü üçüncü doz oldu. Bu gecede nöbet devam.
Rabbim şifa versin iki oğlundada.
Canım daha once de yazmıstım sutun cok ama cok iyi
Ahh kuzum yaaa
Bilirim o stresleri
Tek cocuk hiç cocuk iki çocuk çok çocuk derlerdi
Ay herkes aynı seyi söylüyır ne saçma derdim
Şimdi anlıyorum, hele ki ikisi de hastayken((
Merak etme canım aynen dediğin gibi bizimde ateş oldu
Ama hemen geçiyor
Sen ibrahim ethemden iyi koru bu sıralar hasan basriyi
Çünkü aşıdan sonra virusleri daha kolay kapıyorlar malesef
Bu arada canan hanım bize ağızdan olan damlayı yapmadı, yapmayacağım dedi :26:
Nden diye sormak da aklıma gelmedi
Mektup yazmışsınız mi dedi :)))))
Ben de cok çekiniyorum mesaj gönderirken ya da ararken ama sag olsun hiç geri çevirmiyor , bizim kızında dün burnu tıkandı , bugun de hapşırıyor ası sonrası illa birşeyler kapıyorlar nedense((
Esim İspanya da gece canım çıktı 2 çocukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?