- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.321
Hidennisko canm cok sagol onerilr icin deneyecm metsil kullaniyorm gaz damlasni kullaniyorm ise yarayp yaramadgni bilmiyorm bazen iyi baxen kotu evet bu bebegi cok istedm ama inan cok yoruluyorm bakamickmism gibi geliyo su gaz sorunu hallolsa daha kolay olack aslinda
Mrb canlar.
Buraya mesaj yazabildiğim için çok mutluyum.Kızım eve geleli 10 gün oldu.Bugün tam bir aylık olduk.Çok şükür her şey yolunda.Bugün rop muayenemiz vardı.Dr damar gelişiminde bir sıkıntı görmedi.Üç hafta sonra tekrar bakacak.Çok zormuş bu rop.Bizi içeri almadılar.O içeride ağladı ben dışarıda.Bir çıktı ki gözler şişmiş ve kızarmışGeldik eve beslendi.Geldiğimizden beri uyuyor.Çok hırpalandı yavrum.
Size bir sorum var.Biliyorsunuz hastanede biberona alıştı.Memeden emmiyor.Denemelerim devam ediyor.memenin birinden süt çok az geliyor.Örneğin 100 ml'nin ancak 30 ml'si o gögüsten geliyor.Koltuk altına doğru da çok ağrı var.Sağarken resmen içi çekiliyor.Hiç böyle bir şey yaşadınız mı?Ne yapmam gerekir sizce?
Canım hoşgeldin. Maşallah kuzunada. benim iki oğlumda oldu Rop muayenesi. Önce göz bebeklerini büyütmek için damla sıkıyorlar o biraz yakıyor. Muayene öyle can yakan değil. Bence korkmuş kuzun. Gözüne direk gelen ışık da kırkutmuştur. Bizde her ikisindende ben veya eşim tutuk. Dr teyzeside başına bir ışık taktı. Elinde büyükçe bir mercekler. Eleriyle göz kapaklarını açtıracak bakıyor.
Canım eğer o göğsünde kızarıklık ve ateş yoksa sanki tarifin süt kanallarının açmak gerek gibi geldi. Bana. Eğer mümkünse dayanabileceğim sıcaklıkta kompres uygula 10-15 dak ve en az 20 dak sağ. Eminim rahatlayacaktık bendede oluyordu ilk aylarda. Yalnız ateş ve kızarıklık varsa soğuk kompres hatta Dr gitmeni tavsiye ederim. Antibiyotik gerekebilir.
Allah kolaylık versin.
Canım sağol cevabın için.Kızarıklık ve ateş yok.Sertleşme ve ağrı oldu.Sıcak suyla kompres yaptım o geçti ama süt azaldı.Yine yapayım olmadı.Bir de memeden emmiyor ya onndan mı azaldı diye düşündüm ama tam olarak bilemiyorum.Önce memyi veriyorum.Biraz sinirleniyor ama ben her iki memeyi de çekmese de ağzında tutuyorum iyice ne kadar emerse kardır hesebiyla sonra biberonla veriyorum.Kaşıkla vermeyi denedim ama ağzından sütü geri çıkardı.Emmeye bir alışsa çok rahat olacak.elimden geleni yapmaya çalışıyorum.inşallah alışır.
Mrb canlar.
Buraya mesaj yazabildiğim için çok mutluyum.Kızım eve geleli 10 gün oldu.Bugün tam bir aylık olduk.Çok şükür her şey yolunda.Bugün rop muayenemiz vardı.Dr damar gelişiminde bir sıkıntı görmedi.Üç hafta sonra tekrar bakacak.Çok zormuş bu rop.Bizi içeri almadılar.O içeride ağladı ben dışarıda.Bir çıktı ki gözler şişmiş ve kızarmışGeldik eve beslendi.Geldiğimizden beri uyuyor.Çok hırpalandı yavrum.
Size bir sorum var.Biliyorsunuz hastanede biberona alıştı.Memeden emmiyor.Denemelerim devam ediyor.memenin birinden süt çok az geliyor.Örneğin 100 ml'nin ancak 30 ml'si o gögüsten geliyor.Koltuk altına doğru da çok ağrı var.Sağarken resmen içi çekiliyor.Hiç böyle bir şey yaşadınız mı?Ne yapmam gerekir sizce?
Metal canm sagol cvp icin haklisn soyledklernde simdilk anneme guveniyorm ama zaten gece heo ben bakiyorm uyumuyo gazi cok benide uyutmuyo cok yoruluyorm annemn komusndn cok sesine alismstk cok fazla kucagna almiyo besikte salliyo bide konusuyo cok aglaynca bana veriyolr acemilk bide once dikis agrilari vardi yeyernce ilgilenemedm asknda dikis agrisi deglde benimki icteki yirtign agrisyms bilmiyordm sindi tam agrilr bitti ilgilenecm benegmle derkn galiba hemoroit oldm oturamiyorm emzirmk bir isgence oluyo allahm su agrilr bitsnde bende bebegmleilgileneym diye dua ediyorm
Efulim canım ya, bitmedi sıkıntıların
İnşallah atlatirsin en kısa zamanda
Biz de dün bade hanımı Dr götürdük
Kilo boy gayet iyi
Aşıları oldu , dedim gündüzleri emmiyor
Zorlama iyice tiksindirirsin dedi((
Sagip ver uyurken emzir yeter dedi
Nedense emmemesini benim kadar önemsemedi
Benim cadım 2850dogdu üç gun sonra 2550ye düştü,tam 1,ayında 3400oldu kılo alımı nasıl sizce?boyunada sıkıldım 47cm doğdu 48olmuş,sütüm yaramıyo olabılırmı,bende çok evhamlıyım taktım kafama...
Hiç beslenmiyorum iştahım sıfır devamlı mutsuzum..bebeğe bazen görevmiş mecburmuşum gıbı bakıyorum çok üzülüyorum,çok alınganım huysuzum nedır bu halım
Gunluk 400 450cc süt içiyo bu azmı,bebeklerle kıyaslamakta istemiyorum,ne yesem sütümün kalıtesi artar yardımınıza ıhtıyacım var
Slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz şükür hasta değiliz ama 1 haftadır çok mızmızlar iştahları hiç yok bütün gün yemiyorlar su ile yaşıyorlar bende üzülüyorum yemiyorlar diye zaten çok yemiyorlardı şimdi hiç yemiyorlar allahım sabır güç versin bana
Sizinkiler nasıl
Chnb yok canım türkiyedeyim daha Bayram sonu dönüyoruz Allah'ın izniyle
Bende çok sık giremiyorum hem kızlardan hemde gelen gidenden vaktim olmuyor akşam kafamı yastığa koyduğum gibi uyuyorum kızlar çok uyanıyor gece sabah sersem gibi oluyorum benden başka kimseyi istemiyorlar uyandıkları zaman beni görmediler mi ağlıyorlar sabah 9 da kadın geliyor saat 4 e kadar ev işlerini yapıyor kızları oyalıyor ama benide hep yanlarında istiyorlar benimle banyoya bile geliyorlar
allahım sen hepimize güç kuvvet ver
Kızlar epeydir yazamadım buraya... Ama okudum geçmişi
Sofikacığım telde konuştuk çok iyi geldi bana... Kızlar da iyileşecek inşallah... Anneni de çok takdir ettim maşallah ...
Hidenisko canım artık üyüdüler ya belki ondan o kadar emmiyordur bir seferde çok içiyordur... Ek gıda ne durumda?
Sinem canım Arda ve Beren mucize bebekler varsın az zayıf olsun Arda üzülme...
Meryem döndün mü evine?
Metal biz günde 150-200 cc su veriyoruzdur çok seviyor suyu...
Eylülgülü oğlan neler yapıyor fiziksel olarak. Bir ara seni takip eden biri vardı ne oldu gördün mü bir daha?
Efulim canım ben kimyon ve rezene veriyordum iyi geliyordu. Bir de uçak pozisyonu diyorlar büyük oğlanda öyle yapıyorduk...
sol kolunu elin yukarı dönük ileri doğru aç Sağla bebeğin bacak arasından kavra. sol elin bu arada bebeğin karnına temas etmiş olmalı. Başı da kol kıvrım yerinde oluyor. Aşağı yukarı ritmik hareket ettir.
Melek maşallah canım inşallah artık ayrı kalmayacaksın.
Mlky inşallah şu sağma faslından kurtulursun...
Biz de pazartesi Ardayı çocuk nöroloğuna götüreceğiz sünnet de düşünüyoruz yakında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?