- Konu Sahibi hidennisko
-
- #1.301
Chnb sağol canım size de geçmiş olsun ardanın dişleriide benim cadılarınki gibi zor çıkacak galiba
Eşime aldırıyım eczaneden belki faydasını görürüz saol önerin için
Bende kaç gündür kafa ağrısı var geçmiyor bir türlü yorgunluktan ve uykusuzluktan herhalde salak gibiyim bütün gün
Allah hepimize sağlık versin ki kuzulara bakabilelim
Şükürler olsun buraya transfer oldumherkesin yolu buraya düşsün inşallah...
Bebeğimin 18.günü bitti bugun,3kıloda oldu şükürler olsun..ben sütümü sağarak veriyorum emmiyo kızımhastane tipi pompa kiraladım medela markası 4 5saatte bi sağıyorum 250 260cc sütüm geliyor sizce idare etcek bı rakammı?emmıcek bılıyorum bu kadar az zamanda pes ettim..sağarak azalırmı sütüm bayanlar??
Bide METAL 41in önerisiyle chicco göğüs ucu koruyucu aldım takıyorum ya bebiş ememiyor ya ben beceremedim gelmıyo süt ucuda tam oturmuyor ondanmı?nasıl kullanılıyor bilgi verirmisiniz
İlk dk dan çok oldum ama
Bebeğimin 18.günü bitti bugun,3kıloda oldu şükürler olsun..ben sütümü sağarak veriyorum emmiyo kızımhastane tipi pompa kiraladım medela markası 4 5saatte bi sağıyorum 250 260cc sütüm geliyor sizce idare etcek bı rakammı?emmıcek bılıyorum bu kadar az zamanda pes ettim..sağarak azalırmı sütüm bayanlar??
Bide METAL 41in önerisiyle chicco göğüs ucu koruyucu aldım takıyorum ya bebiş ememiyor ya ben beceremedim gelmıyo süt ucuda tam oturmuyor ondanmı?nasıl kullanılıyor bilgi verirmisiniz
İlk dk dan çok oldum ama
İlk dk dan çok oldum ama
Sofika uzun zamandır yazmiyor ınşallah kızları iyilerdir
evet sofika artık pek yazmıyor
en son hepsi hastalık atlatmılardı , iyilerdi
sofikacım, kırdık mı seni istemeden
meryem kızların iyileşmesine sevindim cnm, inşallah tr de çok iyi vakit geçirrisiniz
Cumanız mübarek olsun canlar.
Nasılsınız? Kuzularız nasıl?
Birşey soracaktım. Çiş durumunuz nasıl. Hasan Basri nin bezleri çok kuru. Çok az çil yapıyor. Doğduğundan beri gece bezi zaten kurudur. Fakat gün içindede öğle dolu bez olmuyor. Bu gün Canan Hanım'a arayıp su verebilirmisiniz diye sordum oda günde iki kere 30-40 cc verin dedi. Dedim hocam bez kuru oluyor. Pembe gördünmü dedi yok fakat renk koyü dedim.
Yalnız uzun süre kalan bezinde önde değilde arkaya doğru bi renk değişim oluyor oda koyü turuncu gibi. Dr tel kapatınca düşündüm. Dün gece saat 21 kaka yaptı. Sonra saat 23:30 bezi değiştirdik kuruydu. Sabah değiştirdim oda kuruydu. Şimdi uyuyor. Gerçi gece birkez emdi. Uyansın su vereceğim inşallah alır.
Yine uzattım. Eskisi gibi çilten 500 gr bez olmayınca korktum.
kızlar merhaba uzun zamandır takip edemıyor hic vaktim olmuyor benım yaramazlar hıc durmuyo gece gündüz uykumuz hic yok bugunde ardayı dr götürdük burnu akıyodu grıp olmus ama dr canımı sıktı bıraz gelısımı yasıtlarına göre en alt seviyede dedı minyon dedı 7800 kilosu 68cm boyu üzüldüm biraz ya fakultede kontrollerı var 1ay sonra bakalım onlar nedicek ıns yasıtlarını yakalarlar biran önce
canım ben boyle sıkıntıla yasamadım o yuzden pek bı bılgım yok,nıye dunden berı cısını beklıyorsunuz yapamaıyormu?Gunaydn kizlr zor bir gece daha atlattik yardiminiza ihtiyacm var dunden beri bebegm hic iyi degl gaz sancismi idraryolu enfeksiyonumu ayirt edemiyorm dun dojtora gittk bisey cikmadi idrar tahlili istedi dundn beri cis bekliyorz idrar torbasnada yaptiramadk kiz cocugnda zor oluyo dundn beri uyuyack sancilaniyo kizariyo morariyo resmen ciglik atiyo sanci gelince kakasni yapabiliyo ama yapmadn once boyle oluyo gaz mi acaba idrar yolu enfeksiyonu nasil anlasilir idrarini almaya calisacz bakalm ins alirz canm cok skiliyo bazen bakamicm gibi geliyo gaz icin daha iyi bir onerisi olan var mi metsil kullaniyorm ise yaramiyo galiba daha iyi bir damla bilen var mi
Kizlr ya ben bebegmn derdini anlamiyorm emiyo yatagna koyuyorm 1 dk sonra agliyo uyumuyo biturlu dun gazi coktu bugun yok gibi ama biturlu uyutamiyorm annemlr ilgilwniyo kendmi cok yorgn bitkn hissediyorm ben bu bebegi cok istedm simdi neden bakamiyorm canm cok skkin evime donunce asil bakacm bu kiza
Gunaydn kizlr zor bir gece daha atlattik yardiminiza ihtiyacm var dunden beri bebegm hic iyi degl gaz sancismi idraryolu enfeksiyonumu ayirt edemiyorm dun dojtora gittk bisey cikmadi idrar tahlili istedi dundn beri cis bekliyorz idrar torbasnada yaptiramadk kiz cocugnda zor oluyo dundn beri uyuyack sancilaniyo kizariyo morariyo resmen ciglik atiyo sanci gelince kakasni yapabiliyo ama yapmadn once boyle oluyo gaz mi acaba idrar yolu enfeksiyonu nasil anlasilir idrarini almaya calisacz bakalm ins alirz canm cok skiliyo bazen bakamicm gibi geliyo gaz icin daha iyi bir onerisi olan var mi metsil kullaniyorm ise yaramiyo galiba daha iyi bir damla bilen var mi
buraya yazmak kısmet oldu rabbime çok şükür..uzun zamn oldu kızım neredeyse 3 aylık olacak..az çok bi düzen oturttuk artık..yalnız cimcimeme dediğim dedik bi bebek.istediği zamn emip istediği zamn uyuyor.aç yada uykusu varsa yandık ki ne yandık...bunun dışında çok ağlayan bi bebek değil..işte ev şi ,yemk,2 çocuk yuvarlanıp gidiyoz.. ...inşallah artık daha çok girebilirim nete..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?