- Konu Sahibi hidennisko
-
Kızlar ben oğlumu 3-4 saatte bir uyandırıyorum beslemek icin bana bana herkes diyorki uyandırma açıkinca uyanır,uyuması daha iyi diyolar ama sabahın 6 su dan beri uyuyor uyanmak üzere simdi mama veriyoruma acikmiyormu anlamıyorum siz nasil yapıyorsunuz ?
Canım parça geliyorsa doktorunu ara ihmal etme sen hastaneden çıktıktan sonra kontrole gitmedinmi?
Biizmkinni. Gobeg 5. Gün düştü biz 4. Gün yıkamıştık ondan şüpheleniyorum sonra herkes yikamasaydiniz dedin pişman oldum ama doktoru bisey olmaz dedi,biz gün asiri yıkıyoruz kıs oldug icin yaz olsa hergun yıkardik doktoru dedi,benimkini kayınvalidem yıkıyor her defasinda yüreğim ağzıma geliyor top gibi oynuyor oğlumla kendi kucağında filesiz yıkıyor kayınvalidem bı eliyle tutuyor diger eliyle yıkıyor suynu onceden hazirlizyoriz,bugün yine bici bici gunü
Kızlar ben oğlumu 3-4 saatte bir uyandırıyorum beslemek icin bana bana herkes diyorki uyandırma açıkinca uyanır,uyuması daha iyi diyolar ama sabahın 6 su dan beri uyuyor uyanmak üzere simdi mama veriyoruma acikmiyormu anlamıyorum siz nasil yapıyorsunuz ?
benim kıza istediği anda meme verme anında yaş akıtıncaya kadar bağırarak ağlıyor, çok cadı çok
ahmet ardanın kesin gazdan mı ağlaması? erkek bebekler gazlı olur derler. elma yağı ile karnını yada ayak tabanlarını onsanız o da iyi gelir
bende bende rahim ağzı yetmezliği mücadele ederek mucizemi kucakladım 9 ay önce.
ben yazamadım ama yazanlar hep umut ooldu bana.allahım nasıl özenirdim haftası ilerleyenlere rabbim banada nasip etti.topik te çok şey öğrendim rabbim isteyen herkesenasip etsin.ve allah razı olsun topiği açan hidenişkodan ve yazanlardan.
bu arada 26 haftalık kaybımdan 8 ay sonra hamile kaldım.37 biitiğide doğum yatım.
not,sezeryan olduğum için o kadar bekledik.
bende bende rahim ağzı yetmezliği mücadele ederek mucizemi kucakladım 9 ay önce.
ben yazamadım ama yazanlar hep umut ooldu bana.allahım nasıl özenirdim haftası ilerleyenlere rabbim banada nasip etti.topik te çok şey öğrendim rabbim isteyen herkesenasip etsin.ve allah razı olsun topiği açan hidenişkodan ve yazanlardan.
bu arada 26 haftalık kaybımdan 8 ay sonra hamile kaldım.37 biitiğide doğum yatım.
not,sezeryan olduğum için o kadar bekledik.
canım gaz ve kakadan sonra rahatladı.
bir de arada sağ elini yumruk yapıp emmeye çalışıyor :)) emzik emmiyor ama:))
seni hatırlıyorum yazmıştın galiba. maşallah neyin oldu nasıl bebişin?
Ah ah acemi anne olmak ne zormus oğlumun derdini anlayamıyorum,dün bol bol emzirdim en fazla yarım saat emıyor sonra uyuyor en fazla 1 saat uyuyor uyandimi tekrar emzirdim tek göğsümü digerinin ucu hiç yok onu sağdım,biberonla süt verince uyumuyor ağlıyor mama veriyorum uyuyor,dün 65cc anne sutu verdim biberonla uyumadı ağladı yine mama verdim,bugün bı arkadaşımla konuştum emzir diyor karnı doysa bile ağlar yabancı emzik ver diyor acsa durmazmis,birde öyle deneyim diyorum hem emzirip hem süt sağsam mama vermeden kurtarabilirmiyim acaba yoksa cok fena mamaya alışsak hissediyorum
Chnb cok fayadali bı YAZI,incir kürünu deneyecem,ben hala zamanla sütümün cogalcagni inanıyorum,inanmak başarmanın yarisi derler:)
Hidenisko usg debakmadimi rahime,benim doktor üstten usg ile baktı rahim toparlanmaya başlamış dedi dikisede elle baktı
Ah ah acemi anne olmak ne zormus oğlumun derdini anlayamıyorum,dün bol bol emzirdim en fazla yarım saat emıyor sonra uyuyor en fazla 1 saat uyuyor uyandimi tekrar emzirdim tek göğsümü digerinin ucu hiç yok onu sağdım,biberonla süt verince uyumuyor ağlıyor mama veriyorum uyuyor,dün 65cc anne sutu verdim biberonla uyumadı ağladı yine mama verdim,bugün bı arkadaşımla konuştum emzir diyor karnı doysa bile ağlar yabancı emzik ver diyor acsa durmazmis,birde öyle deneyim diyorum hem emzirip hem süt sağsam mama vermeden kurtarabilirmiyim acaba yoksa cok fena mamaya alışsak hissediyorum
Chnb cok fayadali bı YAZI,incir kürünu deneyecem,ben hala zamanla sütümün cogalcagni inanıyorum,inanmak başarmanın yarisi derler:)
Hidenisko usg debakmadimi rahime,benim doktor üstten usg ile baktı rahim toparlanmaya başlamış dedi dikisede elle baktı
merhaba, hoşgeldin tekrar
bu topiğe de sık sık yaz :))) eminim burdaki bilgilerde çok faydalı olacak annişlere
ah hayal ettim tostosu, gözümün önüne geldi sapur supur elini emişi
cnm 65 cc baya iyi aslında doyurması gerekiyor
bazı annelerin sütü ince olur derleri acaba chnb nin yazdıgı kürde ısırgan otu kaliteyi artırır diyor, aktardan alıp yapsan mı?
bugun bizde kızımı yıkadık, banyodan sonra emdi emdi uyuyamadı, hep mızıkladı
anladım ki sütüm bitti, mama yaptım 60 lık bir uyudu, 4 saat olacak neredeyse hala uyanmadı
birazdan mıncıklamaya gidceğim
chnb aramışsın duymamışım şimdi baktım tele :)) kızın banyosu ile ugrastık, sonra misafir geldi, ardından da jokere gittik bezlerde indirim varmış
malesef kalmamış alamadık
derken bu saat oldu, aradım seni ama bu sefer de sen mesgulsun herhalde
akşama gene misafir var
HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUN YENİ TOPİĞİMİZZ ,GELECEM YAKINDA BANA DA YER AÇIN :) Ben 1 50 boyumla hamileliğimde bayağı genişce bir yer kaplayacağımı bildiğim için şimdiden yer açayım dedim..Öpüyorum sizleri şimdilik gidiyorum :)
yaa sırf ne kadar süt ürettiğimi merak ettiğimden süt sağma makinesi alasım var
Medela Mini Elektrikli Ve Pilli Süt Pompası
indirimde burda seninki chnb cim
birde hastaneden bana hastane tipi kiralayabilirsiniz demişlerdi
mail attım kiralama için
bakalım ne zaman dönecekler
olmadı bunu alacağım gidip yarın yada öbürgün kredi kartı kesim tarihi geçsin
HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUN YENİ TOPİĞİMİZZ ,GELECEM YAKINDA BANA DA YER AÇIN :) Ben 1 50 boyumla hamileliğimde bayağı genişce bir yer kaplayacağımı bildiğim için şimdiden yer açayım dedim..Öpüyorum sizleri şimdilik gidiyorum :)
canım ben şuna da inanıyorum, süt olsun diye boyna yeyip içmek de dogru değil, bol bol su tüketmek, dinlenmek ve pozitif olmak işin aslı
ama işte bizim şakır şakır sütlerimiz yok malesef o yüzden alternatifler arıyoruz
doğum fotolarını daha ben bıle göremedım, özlem gönderince face e koyarım :)
mail attım kiralama için
bakalım ne zaman dönecekler
olmadı bunu alacağım gidip yarın yada öbürgün kredi kartı kesim tarihi geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?