Premature Bebekler *Rahim Ağzı Yetmezliği Topiğinin Mucize Bebişleri*

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

sofika sevindim memik krizinin hafiflemesine...
canım bence iç elevit zararı olmaz.
meme ucu konusunda haklısın aslında...

cnm tarifine gore sut konusunda hersey yolunda ,sakın yetmiyor diye dusunme,mamayı da gercekten yetmedigi zamanlarda verirsin simdi degil

Ahmet Ardam artık sohbetten anlıyor gülüyor çok şükür bu günümüze. sesler de çıkarıyor ağlayınca çok komik emmeeee diye ağlıyor eşim de diyor emmek istiyor:))

Avvv filan diyor...

Ahmet Ardam artık sohbetten anlıyor gülüyor çok şükür bu günümüze. sesler de çıkarıyor ağlayınca çok komik emmeeee diye ağlıyor eşim de diyor emmek istiyor:))

Avvv filan diyor...

Maşallah BarekAllah
Yerim ben onun meme istemesini. Rabbim isteyen herkese bu güzellikleri yaşatsın.

insallah banada umut olursunuz benim kalp seklinde bir rahmim var 17. haftada serviks uzunlugu 3.82 idi cuma tekrar gidicem insallah azalma yoktur rahmin seklinden dolayi dr 25. haftadan sonra her an dogum dedi rabbim korusun.. haftada 2 tane proluton depot 500 mg vurunuyorum sizim rahim boylarinizi hatirliyormusunuz yardimci olursaniz cok sevinirim

Maşallah BarekAllah
Yerim ben onun meme istemesini. Rabbim isteyen herkese bu güzellikleri yaşatsın.

Amin canım senin de yakın bu günler Allah herkese nasip etsin...

diğer tarafa dayazmıştım. benim 12artı 4te 2 cm 13 artı 2 de 1.8 cm di serklaj yapıldı... sonra en çok 2.6 oldu...

Amin canım senin de yakın bu günler Allah herkese nasip etsin...

diğer tarafa dayazmıştım. benim 12artı 4te 2 cm 13 artı 2 de 1.8 cm di serklaj yapıldı... sonra en çok 2.6 oldu...

çok teşekkür ediyorum allah razı olsun rabbim hayırlısını versin

Canım ferro sanola ihtiyacın yoktur artık elevit kullanmanda zarar yok bana doktor 6 ay demişti ama daha fazla kullanılsa zararı olcagni düşünmüyorum

Kızlar dün kontrolumuz vardi doktor artık mamayı azalt dedi,simdi yeni yeni düzem kuruyorum uyanmadan once bi göğsümü sağıyorum 30-40cc uyanınca once yarım saat felan emzirip sonra sutu veriyorum mamayı azalttık ama ya kilo almazsa diye endis etmiyo değilim

Canım yaptığın uygulama doğru olanı. Büyük oğlumda Dr bizede öyle demişti. Nasıl canım ne kadar almış bir haftada. Bizde geçen hafta anne sütü yetiyor diye mama vermedik. Hiç kilo alamamış. Anne memesi çalışmasını günde 4-5 kez deniyorduk efor sarfettiğinden kilo alamamış de di dr. O yüzden günde iki kez göğsümü verebiliyorum. İnşallah memeyi bırakmaz.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Canım 1 haftada 300 gr aldı ama mamayla aldı,hergun emziriyorsan unutmaz emmeyi,biraz büyüsün yorulmadan Eker seninki kaç kiloydu?benimki uyudum 4 saat uyuyor anne sütuyle normalmi?

Canım 1 haftada 300 gr aldı ama mamayla aldı,hergun emziriyorsan unutmaz emmeyi,biraz büyüsün yorulmadan Eker seninki kaç kiloydu?benimki uyudum 4 saat uyuyor anne sütuyle normalmi?

Maşallah BarekAllah canım.
Oğlum2715kg doğdu hastanede2395kadar düştü. 2470 hastaneden çıktık. Bir haftada 2530 olmuş. Tabiki çok az. Gerçi üç saatlik açlıkla muayene oldu beslenme sonra yapıldı. Bakalım bu hafta ne olacak. Rabbim yardımcımız olsun. Demek ki annesi karnı tok ve rahat ondan rahat uyuyordur Dr sordunmu canım

Son düzenleme:

Masallah canim cok guzel kilo almis, mama cabuk aldiriyor bebeklere
Ama anne sutunden sonra uzun uyuduguna gore senin sutun de doyuruyor ve yetiyor demekki

Cnm evet az almis ama sonucta daha kucuk annesi, anca toparlayacak , sonra kilo almasi da hizlanir hic merak etme sen
Bende merak ediorum aslinda kilosu ne oldu diye, bizimki hastaneden ciktiktan sonra sadece anne sutu ile 4 gunde 140 gr almistk, doktor cok iyi demisti. Asil silmdi merak edyorum, cok obur doyuramiorm, emziriyorum ve 2 gundur yatirmadan 60 cc de sut sagip veiyorum aglior gene :18:

Birkac sorum olacak size

Ayni anda iki memeyi de emziriyormusunuz yoksa her seferinde 1 tanemi?
Bbisler memede ne kadar sure kaliyorlar
Emzirme aralariniz ne kadar, belirli sure tutuyor musunuz yoksa istediginde veriyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…