- 23 Kasım 2008
- 1.893
- 6.360
- 683
- Konu Sahibi hidennisko
- #2.421
yeni hamileler hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.
tiwiks sezeryan olmak zorunda mısın sonradan iyileşmesi zor oluyor.doğum esnası kolay ama sonrası.nede olsa bıçak yarası.
reyhan Allah kızına ve sana güç versin.İkinizde bu sıkıntıları atlatacaksınız inşallah.
kelebek,nery,melek... doğum sonrası kilolarınız nasıl?
Canım ben toplamda 12 kilo almıştım..Şu an 7 kilo vermiş durumdayım..Göbek de kalmadı..Emzirme döneminde kilo vermek zor olacak gibi, rej,m yapmak zaten doğru değil..Sen ne alemdesin..
Bu arada ben epidural sezeryanla doğum yaptım..O gün yardımcı hanım vardı evde, kendisi evi kafasına göre düzenler...akşam sancılarım başlayınca evi göremeden doğuma gittim..2 gün sonra eve geldiğimde evimi kendim düzenledim..Zaten 4-5 saat sonra hastane de ayağa kalktım, bir daha da yatmadım..Hemşireler gelip "yatsanız iyi olur artık" dediler :):)..Zaten o hafta evi silip süpürdüm, dikişlerde acı falan olmadı hiç:..Yani belki acı eşiğiyle alakalıdır ama, epidural sezeryan eşittir sıfır acı diyebilirim..İyileşme süreci de hemen hemen normal doğumla aynı..Bir tek kilo konsunda şüphelerim var, belki normal doğum yapabilseydim daha fazla kilo verebilirdim diye..O konuya da sağlık olsun demekten başka çare yok, yavaş yavaş veririm artık...