Yağmurcan,
Bende ilk 5 haftalıkken gittiğimde, doktor bana aynen şöyle dedi. Hamilelik var diyebilmemiz için 7 haftalık olsun demişti. Gebelik kesesini net göremedi,keseyi gördü bebeği göremedi felan.
Sonrasındada düşük problemi var dedi, kanama bölgeleri vardı, birdünya ilaç kullandım. İLk 3 ay hep kanamam oldu. 3 aydan sonrada başka promlemer. Ama Allah'ım izin verince hiçbişey olmuyor, yeterki o istesin. Bak şimdi 34 haftalara kadar geldim. YAni baştan sıkıntı yapma. İnşallah haftaya gittiğinde daha güzel şeyler duyarsın doktorundan.
Eda,
İnşallah doktor kontrolünde herşey yolunda gider. Dikiş atılması gerekiyorsa da ihmal etmeden atıırırsın ve 40 haftayı tamamlarsın inşallah.
Salihas,
Sanada hayırlı yolculuklar dilerim. Gerçi şu anda ulaşmış bile olabilrsin İzmir'e büyük ihtimalle. Eşinden ayrılmak zor tabi ama, omnunla kavuştuğunda ona en büyük hediyeyi vermişte olacaksın onuda düşün, inşallah Allah o günleri gömstersin.
Twiks,
Hadi az kaldı, senden sonra sıra bende. Bende heycanlanmaya başladım. Sanki hiçbir işim yetişmeyecekmiş gibi geliyor. Daha önce zaman geçmiyordu şimdi çok çabuk geçiyor gibi gelmeye başladı. Daha bebeğin ve kendimin hazırlıklarını yapamadım.
Bu arada geçmiş olsun. Bol bol meyve sık iç. Ben hasta olunca, greyfurtiportakal,kivi,havuş,elma sıkıp suyunu içiyorum. Vallahi 2 günde hiçbişeyim kalmıyor. Bol bol vitamin.